.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: Ръст

Ръст

здравейте на 19 години съм до преди месец пуших но ги спрях висок съм 165 см, искам за израстна, гледах някво предаване, че в някои фитнеси има такива програми дали наистина е възможно някакви идеи ? почнах тичане преди седмица и да се храня редовно с 2 думи дали все още имам шанса, баща ми е борец и съм висок колкото него, от друга страна по май-чина линия вуйчо ми е много висок и синът му също, дали ще имам възможноста и аз да израстна още,приемам и ЛС, мерси предварително

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    1..баща ти е нисък
    2..на 19 си представям си от кога си почнал да пушиш
    ..какво очакваш ..
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

еми лоша компания ........ почнах да тичам да вися по успоретките иииии да се разстягам постоянно, дано има шанс ....принципно съм си и спортна натура просто ръста ми е нисък но тяло си имам преди тичах много но се хванах с лоша компания почнах да пуша да пия спрях редовното хранене ...... и сега категорично спрях всичко това и почнах отномо усилени тренировки дано се получи

Град
    Ямбол
    Имай вяра Според мен има шанс да пораснеш малко, но това не означава че ще стане 1.90 най-много 10 см
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    Chirpan~*
    na 19 si i spored men nqmash mn shans ..nai mnogo 5 sm .. no g-na po fizi4esko beshe kazal 4e imalo efekt kato se ska4a po 30 pati na den kum neshto zaka4eno visoko v kushti.. i s vseki den uveli4avash broq ska4aniq . yspehhh (ako namerish na4in sled tova spodeli )
    Избрах с чувство за хумор да решавам всеки проблем и напоследък направо умирам от смях . { }~

ami govorqt che kostite se izduljavat pri mujete do 25 godini nqkade takache mislq che ima oshte shans s poveche uslia vurnah si redovnoto i zdravoslovno hranene qdqh po 1 put na den sega qm po 4 ili 5

По мое мнение няма голям шанс, а ако искаш да си 1.90 си е направо никакъв. В повечето случаи момчетата израстват активо до към 19-20 годишна възраст - явно ти е генетично предопределено да не си много висок!
    Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Според мен няма да пораснеш повече на ръст.Но все пак не се энае.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен
    Ето ти си нагледен пример,че пушенето и пиенето водят до катастрофален резултат След 20-21 години повече няма да пораснеш.Ами се хващай с тренировки за гръб във фитнеса.Сядаш под вертикалния скрипец и дърпаш,теглиш докато ти запукат кокалите. Няма начин да не се разтеглиш поне 5 санта още сега.Хващаш с краката някаква тежест 5-10 кила и се набираш на лоста.Щангите изправен вне дигай,че ще се набиеш още надолу.

blagodarq za mneniata hora shtangi nedigam nikoga ne sum digal i nemislq pone oshte nqkolko godini, a za rusta pochnah razstqgania redovno hranene po 4 do 6 puti na den predi qdoh po 1 vse pak nadejdata umira posledna za 1.90 nemislq ne mi trea poeche ot 1.75 ako gi dostigna shte sum mn dovolen golqm inat sum she se nategna qko 2 kutii na den cigari spreh gi ot ras krai i tva e mersi za mneniata na vs

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от themajor
    blagodarq za mneniata hora shtangi nedigam nikoga ne sum digal i nemislq pone oshte nqkolko godini, a za rusta pochnah razstqgania redovno hranene po 4 do 6 puti na den predi qdoh po 1 vse pak nadejdata umira posledna za 1.90 nemislq ne mi trea poeche ot 1.75 ako gi dostigna shte sum mn dovolen golqm inat sum she se nategna qko 2 kutii na den cigari spreh gi ot ras krai i tva e mersi za mneniata na vs
    Пак заповядай
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

запиши се на баскетбол ама и аз не вярвам вече да пораснеш кой знай колко

voleibol i basketbol,no shtom si na 19 shansat e po-malak
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

ne mislq 4e cigarite sa problem pri razvitieto...dokolkot znam 4ove se razviva do 20 godi6en nezavisamo dali pu6i ili ne!!!!!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Принципно си точно в тази възраст,в която вече спираш да растеш. Запиши се на баскетбол.Предполагам си забелязал,че всички баскетболисти са високи.

Иначе една приятелка ми говореше,че братовчед и бил висок преди колкото нея (165 е и тя) ,но пил нещо,което стимулирало растежа и сега е с има нямa 1-2 глави над нея...Забравих какво обаче...

Цитирай Първоначално написано от Goddes`
    Принципно си точно в тази възраст,в която вече спираш да растеш. Запиши се на баскетбол.Предполагам си забелязал,че всички баскетболисти са високи.

Иначе една приятелка ми говореше,че братовчед и бил висок преди колкото нея (165 е и тя) ,но пил нещо,което стимулирало растежа и сега е с има нямa 1-2 глави над нея...Забравих какво обаче...
    Sigyrno nqkva himiq ne ti preporu4vam zashtoto priq nqkoi karat vtori puperted a povqrvai mi ne e priqtno
    По добре грозна победа,от колкото красива загуба!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    аман!

омръзна ми!

ще пиша на Администратора на автомат да се трият подобни безсмислени теми!!!

- РЪСТА е генетично предиспозиран. ако намерите начин да промените това - непремено го кажете на някого преди да умрете! този, който го е чул ще направи Бил Гейтс бедняк.

- спортът НЕ увеличава с нищо предиспозираният ръст!

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    аман!

омръзна ми!

ще пиша на Администратора на автомат да се трият подобни безсмислени теми!!!

- РЪСТА е генетично предиспозиран. ако намерите начин да промените това - непремено го кажете на някого преди да умрете! този, който го е чул ще направи Бил Гейтс бедняк.

- спортът НЕ увеличава с нищо предиспозираният ръст!
    Za vsi4ko sum suglasen no za poslednoto NE!Ot sport se razte no trqbva da se trenira nai-malko 4 god (az treniram ot 7 basketball )

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Аз пък вярвам, че можеш да порастеш Момчетата се развиват по бавно и по-принцип дръпват много бързо, едни на 15-16, други на 18-19 Имай вяра
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

ниските момичета са по-секси, нема лошо тука кво те упрекват ...

Едно приятелче има същият проблем ,но той е 160.Веднъж ми беше казъл за вуйчо си ,че на времето бил нисък , но започнал да приема някакви хормони за разтеж и пораснал с около 15см. , но не ми каза за какъв период,та че и той искал да си вземе.Та и ти можеш да се поинтересуваш .
    Wollt ihr das bett in flammen sehen ?

Ха, подобна тема ми трябваше! Та тъй като ръстът зависи най-вече от гена, на мен колко според вас, би ми била максималната височина? Майка ми е 167, баща ми 173? Аз съм 164 и съм на 16. Нямам шанс за 170, нали^^

Незнам според мен поне до 20/23 години човек може да расте казват, че зависи от родителите ти майками е 160 баща ми е 170 аз съм 182 щом имаш восок в рода си значи имаш шанс незнам за колко време може да пораснеш но доколкото знам най-добре е да висиш това е най-простото а да се записваш на баскетбол или волеибол няма смисал трябва да тренираш дълго време за да пораснеш и другото е да правиш набирания с пясачни кори на краката колкото по тежки толкова по добре .

Град
    OsTrOvA Na LuBoVtA
    ToVa ChE Te GlEdAm Ne ZnAcHi ChE Ti Se LuBuVaM,Na PaZaRa VsIcHkO GlEdAm,No Ne VsIcHkO kUpUvAm......

Цитирай Първоначално написано от Lily23
    Ха, подобна тема ми трябваше! Та тъй като ръстът зависи най-вече от гена, на мен колко според вас, би ми била максималната височина? Майка ми е 167, баща ми 173? Аз съм 164 и съм на 16. Нямам шанс за 170, нали^^
    Bashta ti shte go minesh 100% az ti davam kum 175

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си