- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Удоволствие от секса!!!!
исках да ви попитам. на4и с приятелката ми правим секс ноо тя не изпитва удоволствие от самия секс. ина4е при любовната игра която е доста дълга направо не може да стои. аз се 4уствам виновен за това 4е не мога да я задоволя. Дайте съвет какво да правя и не6то свързано с техникатаблагодаря ви предварително
а според мен ба6та ти е сексуален инвалид 6том те е направил келе6 малък !
Разнообрази сексаПробвай нови пози
![]()
ПП Сънчо смени си аватара че дразни плс![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
... Или тя е нимфоманка. Има такива хора...
+1Първоначално написано от AceXe
![]()
Teh Awesome Juda
Майна сити РУЛЗ! :P
Значи, като за начало можеш да започнеш с уроци по правопис - това запетайки, главни букви и всичко останало. После, като станеш малко по-голям се занимавай с женки![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Ако скоро и е бил първия път..мисля, че е нормално, ако не....незнам.Въбуждай я още повече, малко орална преди съществената част...успех.
A.D.I.D.A.S.
дам това е втория п1т в който го правим.... за това ли еПървоначално написано от sadsad
?
+1Първоначално написано от Tak3-Th1s..
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами сигурно да.Възбуждай я повече, орална преди съществената част със времето ще започне да и харесва .Първоначално написано от provadiq_pi4
A.D.I.D.A.S.
Първоначално написано от пLiнцесkъ
Хьахьхаьа .. Ти искаш да получи оргазъм от първия път ли?! ...Първоначално написано от provadiq_pi4
..
Глупости. Няма от какво да се притесняваш. Всичко идва с времето.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ами има и такива момичета...Примерно и аз не изпитвам голямо удоволствие от секса, и проблема не е в приятеля ми, просто проблема си е в мен...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Нормално е в началото да не изпитва удоволствие..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
аз пък си го харесвам ;]Първоначално написано от Tak3-Th1s..
Let's get drunk tonight!
Нормално е.. Все пак не сте се пригодили още един към друг.. С времето ще стане![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..