.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Tо да не е толкова лесно че един филм да те научи. Почти никой от изгледалите го сигурно не могат да го изпълняват. Има по-добри източници, по-хубаво прочетете някоя книга, която разказва за същността на "тайната".
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Добър ден.Имам една молба...Някой може ли да ми даде линк откъдето да си изтегля този филм или да ми дадете малко повече инфо...за него...режисьор,актьори След като попаднах в тази тема ми стана интересно и искам и аз да го гледам.Ще ви бъда много благодарна,ако ме улесните мъничко
    Иначе аз наскоро прочетох книжката на Джон Кехоу - "Подсъзнанието може всичко" интересна е и има доста полезни съвети,за хора които се вълнуват от тези неща и вярват в себе си.
    В замунда го има ... пък предполагам и в почти всички тракери.

По темата за "тайната". Невъзможно е всичко, което искаш и, за което мечтаеш да се сбъдва ... трябва да има и провали, за да може да си взимаш поука и да можеш да оцениш хубавите моменти.
    Въпреки че точно в това е смисъла май - всеки да мисли позитивно и така действията в живота на всеки да се съчетаят с тези на други хора и накрая всички да са щастливи

Във всеки случай позитивното мислене е препоръчително ... обикновено нещата се нареждат както си искаш

Аз съм гледал един филм, който обяснява, че нашите умове могат всичко стига да го повярват напълно. Проблемът е, че ние не можем да повярваме в нещо на 100% колкото и да искаме. Ние си мислим че вярваме обаче подсъзнателно знаем какво е положението дори и да се опитаме да се абстрахираме от подсъзнанието ние не можем защото имаме логични обяснения, защо няма да стане.
    Незнам доколко съм бил ясен, но филмът тайната (който смятам да гледам още утре) има и научни версии (само дет забраих името на филма - sry)

Супер фен
    еми аз от месец искам playstation 3 ама няма

абсолютно се е така ... на мен ми се случва всичко което си поискам и когато много го искам и всяка вечер си го пожелавам и не го забравям и го сънувам и хоп то дошло (не казвам че ще мине без нерви или още утре ще е пред вратата ,ама се получава )
    който иска примери на личен

анд би позитив !

Град
    blagoevgrad
    абе Дядо Коледа си го е казал че ако искаш нещо силно ще го получиш
    sha lq lq lq lq lql lq lq lq

http://www.impulse.bg/user/elli4ka

Във филма се казва,че всеки може да има това,което поиска,защото хората не искат едни и същи неща...Но май не е точно така...Ако става въпрос за един човек,с който двама души искат да са партньори с него и двамата използват "тайната",тогава кой ще вземе "наградата"?Този,който я иска най-силно?Този,който е по-добър като човек?Или в някой друг паралелен свят всеки ще го има?Но нали цялото ни усещане е тук...
    А самата тайна може ли да материализира някоя наша мисъл,ако по цял ден си седим на дивана или просто ни подтиква към намирането на решение чрез самите нас?Нещо като стимул?

Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    е, кажете кой е филма, де , не Тайната, а другият...

Тоя филм е пълна промивка на мозъка. За толкова много неща съм била твърдо убедена, че няма да се случат, но въпреки отрицателните ми мисли, са се сбъднали. И обратното - исках нещо адски много, вложих не само мисли, ами и действия, но не го получих. Но като цяло забелязвам, че е много по-възможно да искаш нещо и да предприемеш някакви действия по въпроса и накрая то да стане, отколкото да си седиш и да си мечтаеш за него.
    "Совите не са това, което са.."

Цитирай Първоначално написано от raduna
    е, кажете кой е филма, де , не Тайната, а другият...
    What the bleep do we know?

Като стана въпрос за Тайната, някой може ли да преведе това?

I promise myself

To be so strong that nothing can disturb my peace of mind.
    To talk health, happiness, and prosperity to every person I meet.
    To make all my friends feel that there is something worthwhile in them.
    To look at the sunny side of everything and make my optimism come true.
    To think only of the best, to work only for the best and to expect only the best.
    To be just as enthusiastic about the success of others as I am about my own. To forget the mistakes of the past and press on to the greater achievements of the future.
    To wear a cheerful expression at all times and give a smile to every living creature I meet.
    To give so much time to improving myself that I have no time to criticize others.
    To be too large for worry, too noble for anger, too strong for fear, and too happy to permit the presence of trouble.
    To think well of myself and to proclaim this fact to the world, not in loud word, but in great deeds.
    To live in the faith that the whole world is on my side, so long as I am true to the best that is me.

Много хубави мисли са...но не разбирам всичко. Мерси предварително!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от CtrlAltDel
    За толкова много неща съм била твърдо убедена, че няма да се случат, но въпреки отрицателните ми мисли, са се сбъднали.
    те обясняват точно тва... че като мислиш за нещо и вкарваш някакво чувство (отрицателно в твоя случай) то ще се сбъдне... никой не иска да умре... или както беше даден примера с опашките, на които се чака..

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от CtrlAltDel
    За толкова много неща съм била твърдо убедена, че няма да се случат, но въпреки отрицателните ми мисли, са се сбъднали.
    те обясняват точно тва... че като мислиш за нещо и вкарваш някакво чувство (отрицателно в твоя случай) то ще се сбъдне... никой не иска да умре... или както беше даден примера с опашките, на които се чака..
    Уф, вярно, че това говореха (вместо анти-терористични кампании, такива за мир, защото така се предизвиква доброто, а не войната и насилието..). И все пак - изглежда ми прекалено лесно. Плюс това няма как да работи винаги. Но няма лошо да опита човек..

наистина не е лошо, дори когато преди повече се бях зарибил и като ми се случваха нещата си умирах от кеф

tqnko, наистина понякога не е лесно да не мислиш за отрицателното в живота си, но нима е трудно и да си представиш как имаш това, което най-много желаеш?

Град
    Petrich
    При мен работи!!!!!
    Steel is my body and fire is my blood.

Цитирай Първоначално написано от 3ff3k7a
    Като стана въпрос за Тайната, някой може ли да преведе това?

I promise myself

To be so strong that nothing can disturb my peace of mind.
    To talk health, happiness, and prosperity to every person I meet.
    To make all my friends feel that there is something worthwhile in them.
    To look at the sunny side of everything and make my optimism come true.
    To think only of the best, to work only for the best and to expect only the best.
    To be just as enthusiastic about the success of others as I am about my own. To forget the mistakes of the past and press on to the greater achievements of the future.
    To wear a cheerful expression at all times and give a smile to every living creature I meet.
    To give so much time to improving myself that I have no time to criticize others.
    To be too large for worry, too noble for anger, too strong for fear, and too happy to permit the presence of trouble.
    To think well of myself and to proclaim this fact to the world, not in loud word, but in great deeds.
    To live in the faith that the whole world is on my side, so long as I am true to the best that is me.

Много хубави мисли са...но не разбирам всичко. Мерси предварително!
    Обещавам на себе си

Да бъда толкова силен, че да не позволявам на нищо да разруши моя вътрешен мир.
    Да говоря за здраве, щастие и успех със всеки човек, който срещна.
    Да накарам всичките ми приятели да почувстват, че има нещо красиво в тях.
    Да гледам от хубавата страна на всичко.
    Да мисля само за най-доброто, да работя само за най-доброто и да очаквам само най-доброто.
    Да бъда толкова ентусиазиран относно успеха на другите, колкото съм и за моя. Да забравя за грешките в миналото и да се отдам на най-великото ми постижение в бъдещето.
    Да нося радостно изражения по всяко време и да давам усмивка на всяко живо същество, което срещна.
    Да давам толкова много време да се самоусъвършенствам, че да нямам време да критикувам останалите.
    Да мисля добро за себе си и да обявя това пред света, не със силен вик, а със добри дела!
    Да живея със вярата, че целият свят е на моя страна, до тогава, докато доброто е в мен.

Само 1 изрчения не можах да преведа..
    ала бала

Град
    Някъде по широкия свят...
    Цитирай Първоначално написано от stealthyGirl
    Цитирай Първоначално написано от lsd43
    За мен това не е "тайна",това е просто силата на самовнушението,нищо повече.Когато човек си внуши нещо,той просто влага повече усилия ,за да го постигне и когато това за което е мечтал се случи ,си казва ,че го е постигнал едва ли не чрез магия,а всъщност човекът ,просто е вложил повече усилия .
    Добре да приемам, че казваш истината (но жестоко се лъжеш). Аз например си самовнушавам, че имам огромна къща. Излизам си от малкото апартаментче, вървя си по улицата и си се кефя мислено на къщата. И съм щастлива! Тогава има ли значения дори дали я имам. Нали съм щастлива - това е целта на съществуването. Според мен главното за съществуването в нашия свят.
    А второто, което каза. 'Ми то това е тайната... Ако си гледал филма може и да си схванал, че и сам може да ти дойде идея как да го направиш (те даже май изрично го казваха)... И определено няма нищо общо с магия. Това са просто навързани събития, който стават, за да се случи това, което си си представил и за което си мислил "пламенно". Обаче те така се нареждат, че да могат да съдействат и с други събития и други хора да получат своето (дали е лошо, или добро на Вселената не и пука.. ти го материализираш).
    ПРимер ,в една болница на двама болни страдащи от една и съща болест дават витамин Ц ,на единия му казват ,че това е просто за тонус, но няма да го излекува ,на другия пациент ,казват ,че това е ново лекарство ,което е супер ефективно . Два дни по-късно при втория пациент се наблюдава рязко подобряване на състоянието ,при положение ,че не взимал нещо специално ,при първия пациент е нямало промяна . Всичко е до вярата ,ако човек си вярва ,че може нещо ,логично е да влага повече усилия и шанса да се получи се увеличава ,ако не си вярва той се отказва и няма да стане нищо,не е никаква тайна . Още през средновековието ,когато е нямало лекарства ,хората ,които силно са вярвали ,че Бог ще им помогне в по-гоялм процент са оцелявали ,защото са се мобилизирали ,а тези ,които са се отчайвали са умирали много по-често. Тайната се крие в оптимизма и нагласата за по-добро бъдеще ,тя те превръща в щастливец,не защото е така ,а защото го искаш ,един реалист ,няма да е толкова щастлив ,колкото един оптимист ,факт.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

placebo ефект

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    За първи път гледах филма преди повече от година и оттогава си го пускам честичко защото е изключтелно вдъхновяващ. Странното при мен е че още преди да знам за съществуването му когато бях на 15 и се бях депресирала ужасно облепих вратата на стаята си със снимки и листчета на които бяха написани нещата които искам да имам. Всяка сутрин и вечер си ги гледах и се съсредоточавах върху тях. Малко след това се пеместихме и събрах всичко в една кутия. Преди 2 години ги намерих и осъзнах че имам всичко което тогава съм искала.
    Убедила съм се че действа безотказно тази "тайна" при всички които вярват в нея. Сестра ми примерно мн иска да стане певица. След като гледа филма мн се вдъхнови и почна да мисли супер позитивно. Няма и месец по-късно се оказа че гаджето на една нейна приятелка който си има група търси женски вокал за една песен. Седмица след като се запознаа записаха песента която се появи на неговия диск и имаха участие в една доста голяма дискотека. Три дена след това и предложиха едни момчета музиканти да пее с тях по сватби като се има предвид че за такива неща по принцип чужденци не търсят и не приемат.
    Факт е че трябва да знаеш какво точно искаш и да можеш да си представиш че е възможно да стане реалност. Забелязала съм че хората които имат ясни цели са по-щастливи от тези които нямат идея какво точно им липсва и какво желаят и само се оплакват.
    Аз, обаче, веднага почвам да те опонирам:
    Представяш ли си - ако не беше гледала филма "Тайната" нямаше да имаш нито едно от тези неща, за които си мечтала и които си придобила!
    Между другото, сестра ти независимо дали има данни за певица или не, щом е изгледала филма и си е повярвала, почват да и се сипят какви ли не предложения да пее къде ли не...
    Стига бе, хора, колко отчаяни сте, за да ги вярвате тези неща?
    Ако ставаше само с вярване, що не си повярвате, че ще живеете вечно и готово?! Или например записвате се в университет и за всеки изпит си вярвате, че ще го вземете и току-виж след няколко години завършвате без да сте прочели нито 1 ред от учебника, то що ли има смисъл след като може и само с вярване. Ама не забравяйте преди всеки изпит да изгледате поне веднъж филма, за да има по-силен ефект и да получите по-висока бележка
    Да обединим света и всички да повярваме, че няма да се разболяваме от никакви болести - тогава няма да има нужда от лекари.
    Решението е много лесно - вярвай, изгледай 1-2 пъти филма и си готов! - това е мотото на хилядолетието, как другите хора ли са живели без да изгледат филма и да разберат къде е истината... в тайната!
    Край на заяждането
    Сега само няколко думи и за филма, с което приключвам - почнах да го гледам - гледах, гледах, гледах и като проверих на player-a докъде съм стигнал, видях, че съм стигнал до 20 и някоя минута, а ми се стори цяла вечност. Не ми се вярва някога да изгледам останалата част от филма - просто не ми допадат такива историйки и внушения. Само сега да не се обединят феновете на "Тайната" и да направят секта. И все пак, ако направят секта, дано да я запазят в тайна
    Всичко, написано от мен, си е моето становище по въпроса, не се опитвам да ви убедя, че е правилното, щото всеки си има гледна точка. И все пак не си мислете, че като си повярвате, че ще станете милионери, това ще се случи от само себе си

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    преди месец ми казаха да гледам филма..
    и действа мамка му,действа!
    не ме интересува дали хората го мислят за вярно - аз се убедих
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от storex
    очват да и се сипят какви ли не предложения да пее къде ли не...
    Стига бе, хора, колко отчаяни сте, за да ги вярвате тези неща?
    Ако ставаше само с вярване, що не си повярвате, че ще живеете вечно и готово?!
    Решението е много лесно - вярвай, изгледай 1-2 пъти филма и си готов! - това е мотото на хилядолетието, как другите хора ли са живели без да изгледат филма и да разберат къде е истината... в тайната!
    Едиственото оръжие на човечеството е волята и вярата, не пушките, танковете и т.н...хора сме защото вярваме, не защото мозъкът ни е по голям или защото ходим изправени

Или например записвате се в университет и за всеки изпит си вярвате, че ще го вземете и току-виж след няколко години завършвате без да сте прочели нито 1 ред от учебника, то що ли има смисъл след като може и само с вярване. Ама не забравяйте преди всеки изпит да изгледате поне веднъж филма, за да има по-силен ефект и да получите по-висока бележка
    Децата на Силва(изобретателя на тоя метод), след прилагането на метода почти да спряли да учат вкъщи, а успехът им се е повишил..(пълни отличници са с не повече от 2-3 часа учене седмично)

Да обединим света и всички да повярваме, че няма да се разболяваме от никакви болести - тогава няма да има нужда от лекари.
    Познавам човек практикурващ метода (+йога) който не е ходил от 8 години на лекар...и той не е единствен случай..

Недей да говориш глупости без да си се интересувал от нищо по темата..

Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Децата на Силва(изобретателя на тоя метод), след прилагането на метода почти да спряли да учат вкъщи, а успехът им се е повишил..(пълни отличници са с не повече от 2-3 часа учене седмично)
    аз уча по около 40 минути седмично и то предимно в междучасията мин година имам 5,75, а тая 5,92

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    аз уча по около 40 минути седмично и то предимно в междучасията мин година имам 5,75, а тая 5,92
    АХаХа, същото е и при мен!

Просто живея с убеждението, че шестиците се изкарват много лесно. И действително е така за мен.В училището ми учителите са леко озлобени хорица, така че учителите не пишат лесно оценки.
    Нека да дам пример, че това убеждение ми помага.
    Ден за оформяне на оценки.Имаме математика.По математика съм за не повече от 4ка, но госпожата ми даде задача, която точно бях решавал с тази при часните уроци. Реших я и бам - шестица за годината.Съвпадение? - не мисля.

Живея с убеждението, че всичко се нарежда така, както аз бих искал и така и става.!
    С тия ваши писания най-много да накарате дацата да спрат да учат в тях и да се надяват,че на контролното по география ще им се падне нещо,което са гледали по дискавъри примерно.Аз сега ако те питам нещо,което не го знаеш 100% как с 'тайната' ще успееш да ми отговориш?

Има много неща,които искам,но вмомента съм се концентрирала само върху едно.Чувствам се толкова близо до него,но вече не мога така...Започвам да се отказвам.Във филма казват,че може да отнеме известно време,но вече мина почти година Не знам какъв е проблема,но започвам да си мисля,че всичко е една голяма глупост и не можеш да имаш това,което искаш,освен ако не си някакъв супер късметлия.Е,аз съм страшен карък и дори плаша собствената си майка Превех всичко което казаха във филма-Представях си,че го имам,чувствах се щастлива от факта "че го имам" и отстрани изглеждах като луда.Всичко,което получих,бяха сънища....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си