.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Познавам човек практикурващ метода (+йога) който не е ходил от 8 години на лекар...и той не е единствен случай..

Недей да говориш глупости без да си се интересувал от нищо по темата..
    С това все едно ми казваш, че съм сгрешил, избирайки да уча медицина и милионите лекари по света са излишни, щото онзи с йогата като наговори приказки от 1001 нощ и хората няма да се разболяват никога, аз поне така го разбирам...
    А това дали моите писаници са глупости, си е твое мнение, аз просто изразих своето по темата и изрично написах, че не се опитвам да убедя останалите, че то е правилно
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

[quote="KumchoValcho"]
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    Има много неща,които искам,но вмомента съм се концентрирала само върху едно.Чувствам се толкова близо до него,но вече не мога така...Започвам да се отказвам.Във филма казват,че може да отнеме известно време,но вече мина почти година Не знам какъв е проблема,но започвам да си мисля,че всичко е една голяма глупост и не можеш да имаш това,което искаш,освен ако не си някакъв супер късметлия.Е,аз съм страшен карък и дори плаша собствената си майка Превех всичко което казаха във филма-Представях си,че го имам,чувствах се щастлива от факта "че го имам" и отстрани изглеждах като луда.Всичко,което получих,бяха сънища....
    Самия факт, че казваш, че си карък те закопава още повече.
    И не правиш нищо, описано във филма.Ти се фокусираш върху липсата на нещото, а не върху това, че го имаш!
    Не може просто 5 минути на ден да ти донесат нещото, което искаш, като през цялото останало време привличаш точно това, което не искаш.
    Трябва да си промениш коренно мисленето.

Не мислех по този начин,но ми омръзна след толкова време.И все пак може би е така както казваш.Постоянно си повтарям,че съм карък.Ще се опитам докоолкото е възможно да мисля позитивно,дори и да не ми се отдава много

Град
    Бургас
    и аз съм гледала филма...
    опитах да мисля по този начин, но при мен не се получи
    напротив... за пореден път доказах на себе си, че ако не действам аз няма как някой неща да се случат
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от freziq
    опитах да мисля по този начин, но при мен не се получи
    Съмнявам се да си мислил/а точно по този начин.По-скоро си се замозалъгвала..
    Хора, информацията във филма не е достатъчна.Има още много неща, които трябва да се знаят.
    Като например?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Ако ме питаш нещо, което не го знам, ше ти кажа, че не го знам, но истината е, че в случая няма да ме питаш нещо, което не знам, защото не съм привлякъл такава ситуация. Сеш' се?
    Ами всъщност не се сещам.Ако те разбирам правилно няма начин да ти задам въпрос,който не го знаеш Съмнявам се.

А какво ще стане в следната ситуация-боксов мач,Иван и Петър,и двамата използват "тайната".Кой ще победи?

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Обикновенно всичко е въпрос на насочване на енергия,било тя позитивна или отрицателна.Някой път това насочване е съпроводено и с техники,ритуали,което ние наричаме магия.
    При мен,може би шесто чувство или не знам,се случват дооста неща,които са свързани точно с тази енергия,мислене за нещо,отрицателно или положително.

Пример от последните месеци-
    1.Мерак ми беше,майка ми да има бебе,сънувах го даже-и кво..след два дена-"бременна съм".
    2.Мислиш си за любимия си филм и го пускат след 2 дена по нова..
    3.Мисля си за човек,който не съм виждала от 3-4 години и вчера го засичам в моя квартал.
    4.Мисля си,как една приятелка на майка ми също трябва да си роди бебе..и кво..и тя бременна..
    5.Нервирам се на едно момче,намразвам го,представям си го как се мъчи..и накрая..след 2 дена,счупен крак,гонят го от даскало по средата на годината.
    6.Един така го проклинах и след ден си счупи ръката..

Има си нещо,има го и си има аргументи.
    Това,че някой път си мислим,че само с "надяване" ще стане е друг въпрос..

Повече от фен
    ^ Пазете се от това момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си