- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Тайната - The Secret
С това все едно ми казваш, че съм сгрешил, избирайки да уча медицина и милионите лекари по света са излишни, щото онзи с йогата като наговори приказки от 1001 нощ и хората няма да се разболяват никога, аз поне така го разбирам...Първоначално написано от ZipFail
А това дали моите писаници са глупости, си е твое мнение, аз просто изразих своето по темата и изрично написах, че не се опитвам да убедя останалите, че то е правилно![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
[quote="KumchoValcho"]Самия факт, че казваш, че си карък те закопава още повече.Първоначално написано от GD95
И не правиш нищо, описано във филма.Ти се фокусираш върху липсата на нещото, а не върху това, че го имаш!
Не може просто 5 минути на ден да ти донесат нещото, което искаш, като през цялото останало време привличаш точно това, което не искаш.
Трябва да си промениш коренно мисленето.![]()
Не мислех по този начин,но ми омръзна след толкова време.И все пак може би е така както казваш.Постоянно си повтарям,че съм карък.Ще се опитам докоолкото е възможно да мисля позитивно,дори и да не ми се отдава много![]()
![]()
и аз съм гледала филма...
опитах да мисля по този начин, но при мен не се получи
напротив... за пореден път доказах на себе си, че ако не действам аз няма как някой неща да се случат![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
Като например?Първоначално написано от KumchoValcho
Ами всъщност не се сещам.Ако те разбирам правилно няма начин да ти задам въпрос,който не го знаешПървоначално написано от KumchoValcho
Съмнявам се.
А какво ще стане в следната ситуация-боксов мач,Иван и Петър,и двамата използват "тайната".Кой ще победи?
.........
.........
.........
.........
.........
.........
Обикновенно всичко е въпрос на насочване на енергия,било тя позитивна или отрицателна.Някой път това насочване е съпроводено и с техники,ритуали,което ние наричаме магия.
При мен,може би шесто чувство или не знам,се случват дооста неща,които са свързани точно с тази енергия,мислене за нещо,отрицателно или положително.
Пример от последните месеци-
1.Мерак ми беше,майка ми да има бебе,сънувах го даже-и кво..след два дена-"бременна съм".![]()
2.Мислиш си за любимия си филм и го пускат след 2 дена по нова..
3.Мисля си за човек,който не съм виждала от 3-4 години и вчера го засичам в моя квартал.
4.Мисля си,как една приятелка на майка ми също трябва да си роди бебе..и кво..и тя бременна..
5.Нервирам се на едно момче,намразвам го,представям си го как се мъчи..и накрая..след 2 дена,счупен крак,гонят го от даскало по средата на годината.
6.Един така го проклинах и след ден си счупи ръката..
Има си нещо,има го и си има аргументи.
Това,че някой път си мислим,че само с "надяване" ще стане е друг въпрос..
^Пазете се от това момче.