За първи път гледах филма преди повече от година и оттогава си го пускам честичко защото е изключтелно вдъхновяващ. Странното при мен е че още преди да знам за съществуването му когато бях на 15 и се бях депресирала ужасно облепих вратата на стаята си със снимки и листчета на които бяха написани нещата които искам да имам. Всяка сутрин и вечер си ги гледах и се съсредоточавах върху тях. Малко след това се пеместихме и събрах всичко в една кутия. Преди 2 години ги намерих и осъзнах че имам всичко което тогава съм искала.
Убедила съм се че действа безотказно тази "тайна" при всички които вярват в нея. Сестра ми примерно мн иска да стане певица. След като гледа филма мн се вдъхнови и почна да мисли супер позитивно. Няма и месец по-късно се оказа че гаджето на една нейна приятелка който си има група търси женски вокал за една песен. Седмица след като се запознаа записаха песента която се появи на неговия диск и имаха участие в една доста голяма дискотека. Три дена след това и предложиха едни момчета музиканти да пее с тях по сватби като се има предвид че за такива неща по принцип чужденци не търсят и не приемат.
Факт е че трябва да знаеш какво точно искаш и да можеш да си представиш че е възможно да стане реалност. Забелязала съм че хората които имат ясни цели са по-щастливи от тези които нямат идея какво точно им липсва и какво желаят и само се оплакват.