Филма не го бях гледала, в момента го тегля. Та и преди да съм гледала филма съм 100% сиг, че действително като искаш нещо с цялото си сърце и наистина става твое.
Няколко примера ще дам. Госпожата ми по биология, преди 10 години г-д й поставят диагноза за някакво очно заболяване(не се сещам кое точно) и според диагнозата до 3 години максимум ще е почти сляпа. Тя решила да се подсигури и отишла при друг доктор, който й поставя абсолютно същата диагноза. Всеки ден тя си повтаря, че няма да ослепее и ще се оправи. И в момента си вижда що-годе перфктно(има някакъв малък диоптър).
Също така сигурно сте чували за опита, при който се създават 2 групи от хора, болни от грип. На едните има се дава възможно най- скъпия антибиотик, като им се казва, че им дават някакви почти не действащи лекарства. На другата група дават такива лекарства, като им казват, че приемат най-силния антибиотик, и тези с ефтините лекарства оздравяват за двойно по-кратко време, отколкото тези третирани с антибиотика.
Има още няколко дребни примерчета от ежедневието ми, които бих искала да дам, но просто няма смисъл. Убедена съм в силата на "тайната". Многократно е действала и при мен :P