- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-романтичната ви случка с момче/момиче
Бях на морето,седях и гледах залеза на слънцето,пушех цигара и си мислех..некфо ми беше супер приятно.Докато не се появи една шведка и почна да ми говори на шведски (понеже съм рус ме е помислила за швед..) Викам й на английски..Говори на английски не съм швед..Включи най после..е...кратка връзка но приятна..попитам ме за пътя към некаф си хотел и ме попита дали съм обвързан..Обясних й..Имам проблем с жените не ме искат..целуна ме с език и ми каза..как може такова,прекрасно момче като тебе да има проблеми..Е заведох я до хотела й..запозна ме с една маса шведи,стана ми некфо супер неловко..смяхме се пихме,пушихме..и нашите бачкаха в близкия хотел,майка като келнер бащата като електротехник,аз там за присъствие и се очертаваше да уча в бургас..И беше Юли месец шведката за цялото лято включително септември,та ходихме къде ли не,гледахме залеза секфи такива,супер готино момиче с некаф супер приятен характер,и докато не ми предложи..и аз пича..как да кажа Не на такова печено момиче..Викам Да..Зарадва се много и да..всеки ден по кафета и къде ли не.. любимото ни място..една пейка която има прекрасен изглед на залеза.. Хм...хубави времена..да беше българка..щеше да остане много доволна..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..