Бях на морето,седях и гледах залеза на слънцето,пушех цигара и си мислех..некфо ми беше супер приятно.Докато не се появи една шведка и почна да ми говори на шведски (понеже съм рус ме е помислила за швед..) Викам й на английски..Говори на английски не съм швед..Включи най после..е...кратка връзка но приятна..попитам ме за пътя към некаф си хотел и ме попита дали съм обвързан..Обясних й..Имам проблем с жените не ме искат..целуна ме с език и ми каза..как може такова,прекрасно момче като тебе да има проблеми..Е заведох я до хотела й..запозна ме с една маса шведи,стана ми некфо супер неловко..смяхме се пихме,пушихме..и нашите бачкаха в близкия хотел,майка като келнер бащата като електротехник,аз там за присъствие и се очертаваше да уча в бургас..И беше Юли месец шведката за цялото лято включително септември,та ходихме къде ли не,гледахме залеза секфи такива,супер готино момиче с некаф супер приятен характер,и докато не ми предложи..и аз пича..как да кажа Не на такова печено момиче..Викам Да..Зарадва се много и да..всеки ден по кафета и къде ли не.. любимото ни място..една пейка която има прекрасен изглед на залеза.. Хм...хубави времена..да беше българка..щеше да остане много доволна..