- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-романтичната ви случка с момче/момиче
Замислих се дали има такава тема и понеже нищо не неамерих реших да направя такава!Няма да ми се сурдите ако не е първата![]()
И така де, имате ли някоя романтична история с ваше гадже или нещо таковаЩе се радвам да я разкажете
Zapoznah se vednuj v edna diskoteka v drug grad s momiche koeto raboteshe tam.Sled 2 sedmici be6e zakrivaneto na diskotekata i az otidoh sam do tozi grad specialno zaradi neq.Rabotite stanaha,cqla vecher bqhme zaedno v diskotekata,posle v tqh na sutrinta i takaaa......obshto vzeto vsichko si beshe mnogo romantichno...samo deto vie ne go razbrahte ama karai
![]()
да никога няма да забравя как с едно момиче прекарахме една седмица на най красивото място на света имаше голяма планина и всяка вечер прекарвахме там слушахме музика и т.нникога няма да забравя тези мигове
![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
ммммм дойде в нас... в момента в който прекрачи прага... клекна...почна да разкопчава д1нките... и от там си еба майката...![]()
Еми не е точно романтична,но ми беше хубаво -бях аз и най-добрия ми приятел ..по които от доста време ве4е си падам ...бахме седнали на един фонтан и той до мен....и както си седяхме взеха,че пуснаха фонтана и той понже ее мн висок и много пръска иии ни напруска и той се приближи и е прегърна адски силно![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
към 12-1 през нощта, лято,море , малко съм се отдалечила от компанията, навила съм си дънките до колената и съм си топнала крачката в морето и се кефя на гледката, и момчето,което харесвах и мислех,че няма същите чувства към мене дойде зад мен супер тихо, прегърна ме и ме целуна по врата ... по-романтично от тва здраве му кажи ...не съм от най-романтичните натури ,ама тва просто беше върха.
алелуя.
ами беше една зима:бяхме излезли с приятели навън и седяхме в една градинка.Нямаше много сняг но беше покрило земята.Бях излязля с две момчета е едно момиче.Едното момче беше гаджето на момичето а самото момиче моя съоченичка.Тя каза че иска да отиде да си вземе нещо топло за пиене и гаджето й отиде с нея.Останахме само аз и другото момче.(да отбележа че доста го харесвах)Когато приятелите ни се отделечиха той се приближи и ми каза че ме харесва.толкова нежно и мило го каза че се разтопих.Отвърнах му просто едно "м..и..аз''.И тогава той ме целуна.беше толкова хубаво![]()
![]()
Първо ми сготви вечеря и след това цяла нощ гледахме романтични филми сгушени на дивана един до друг. Беше супер романтично, гледахме и Титаник![]()
Бях на морето,седях и гледах залеза на слънцето,пушех цигара и си мислех..некфо ми беше супер приятно.Докато не се появи една шведка и почна да ми говори на шведски (понеже съм рус ме е помислила за швед..) Викам й на английски..Говори на английски не съм швед..Включи най после..е...кратка връзка но приятна..попитам ме за пътя към некаф си хотел и ме попита дали съм обвързан..Обясних й..Имам проблем с жените не ме искат..целуна ме с език и ми каза..как може такова,прекрасно момче като тебе да има проблеми..Е заведох я до хотела й..запозна ме с една маса шведи,стана ми некфо супер неловко..смяхме се пихме,пушихме..и нашите бачкаха в близкия хотел,майка като келнер бащата като електротехник,аз там за присъствие и се очертаваше да уча в бургас..И беше Юли месец шведката за цялото лято включително септември,та ходихме къде ли не,гледахме залеза секфи такива,супер готино момиче с некаф супер приятен характер,и докато не ми предложи..и аз пича..как да кажа Не на такова печено момиче..Викам Да..Зарадва се много и да..всеки ден по кафета и къде ли не.. любимото ни място..една пейка която има прекрасен изглед на залеза.. Хм...хубави времена..да беше българка..щеше да остане много доволна..
BobMarleyForever
Ъъъ как се караше тфа чудо?
Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..
ами една вечер направих романтична вечеря на приятелката си - свещи, рози вино и бонбони и всичко беше в бяло покривка столове .... леглото.... беше незабравима вечер даже имам и снимки ако някой иска мога да му пратя
Ами, целуваше ме нещо и неусетно кога излюпи "Обичам те" и така..
казвам ви това, защото беше най- на скоро, а и не обичам да си припомням стари случки с вече забравени и (не)действителни лица.![]()
Няма да ти се сУрдим![]()
Иначе аз правя романтичните
жестове.
На мен най-много някое писмо да
ми напишат :P![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
тази година... работех на морето на сл.бряг имах си приятел тук в града ... но той като заминах и мн.тъпо постъпи само аз му званях и така ... беше ми спрян телефона за няколко дни нито писа нито звънна ... бях мн.разтроена понеже държах малко или много на него ... една вечер излязахме с колегите на кафе но на мен ми беше мн.гадно и реших да се разходя по плажа сама ... да си мисля мойте неща и да поплача малко (така ми минава) отидох до плажа и седнах на един шезлонг гледах морето,водата....,луната се отразяваше във водата супер яко .... и си мислих "да бях с него сега" по едно време някой ме целуна по главата стреснах се много защото не знаех кой е беше супер тъмно и никой по принцип нямаше на плажа ... обърнах се и видях в тъмнината едно момче познах го защото беше колега от хотела ... изправих се той ме предърпа към себе си избърса сълзите ми и ми каза "той е глупак щом не знае какво момиче изпуска" усмихнах се леко и наведох глава на доло и той ми вдигна главата лекичко с едно пръстче и ми каза "не плачи,за хора които не плачат за теб,усмихни се и забрави миналото и се отдай на настоящето" тогава ме целуна лекичко по устните,погледна ме и каза "толкова си красива,не искам да те пускам никога от прегръдките си,не искам да си на друг,а само моя" и незнам какво да ви кажа беше супер .... краката ми се подкосиха не знаех къде съм гледах в очите му които ме гледаха така нежно .... после стояхме мн.време на плажа седнали на шезлонга и гледахме красивото море... не дочакахме изгрева защото трябваше в 6 да ходя на работа ... но беше незабравимо![]()
Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....
Първият път когато гаджето ми каза "обичам те"... Подробности няма да казвам защото няма кой да ги чете, но просто няма да забравя как усетих дъха му в ухото си и чак след половин минута чух най-нежният глас да ми казва, че ме обича...
Ами бях с момчето,което обичах(м) ( незнам и аз вече ) на едно място на 3 - 4км от града.И стояхме седнали на едни скали.Гледахме един самолет и си говорехме тихичко,сгушени един в друг.Той беше седнал за мен и ми показваше разни места ... това ми остана като най - хубавия спомен с него,въпреки че тогава не ходехме още.
С бившия ми бяхме на един купон със стария му клас-там имаше като цяло негови хора.Беше ми малко дискомфортно,тъй като момичетата от споменатия клас ме мразят!Той се понапи и в един момент ми изчезна(м/у другото той не е мн емоционален и трудно мойеш да разбереш кво чувства или мисли),аз тръгнах да го търся и излязох в коридора!В този момент някой ме дръпна и ме прегърна-беше той!Никога няма да забравя думите и погледа му-леко просълзен и адски искрен ми каза:"Искам да знаеш,че те обичам страшно много!Че си първото момиче в сърцето ми и никога няма да те забравя!Страшно много държа на теб и няма да се откажа от това и искам да знаеш,че ако бащати беше жив,щеше да се гордее с теб!"В този момент аз се разплаках и го прегърнах!Имам чувството,че стояхме така цяла вечност!Невероятно е да чуеш това от човека,който обичаш!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Еми незнам до колко ще ви се стори романтична... Имаше едно момче в бившия ми клас и бяхме приятели. Веднъж нещо се беше ядосал и мина покрай мен и аз нещо го избазиках и той ми каза да не се ебавам с него точно сега. Аз обаче проста тиква продължих да си се лигавя и накрая той дойде (аз се бях подпряла на една стена) натисна ме на стената като ми хвана ръцете и ме гледаше право в очите. Не можех да мръдна, но се почувсвах добре и тогава някой каза целуни я и той спече ли се незнам ме пусна и отиде някъде. Никога няма да го забравя.![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
най-романтичния ми момент до сега....когато със сегашното ми момче направихме седмица заедно.... бяхме на едно тепе в плд,нямаше хора,страхотна гледка.... и си стояхме сгушени.... т.е аз се сгушвам в него,като голямо меченце ета..никога няма да го забравя,чувствахсе прекрасно
http://prikachi.com/images.php?files/326348o.jpg
Like creatures of the night, they follow...
Bearing the wrong side
Is hard for me sometimes