- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първите анални секс опити
ВИЕ СТЕ БИЛИ МНОГО ТЪПИ,НЕДОРАЗВИТИ,КУРВИ И ГЕЙ4ЕТА![]()
Само нз какво му е смешното..ако наистина се по4увстваш готов защо да не го направиш?Глупак.
На 14 демек ПЪЛНО КУ*ВЕ !!Първоначално написано от Zqpkov
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Още първото ти мнение в този форум е да питаш момичетата за аналните им опити. И веднага се хвалиш колко успешно и хубаво ти е било когато си го направила на 14 години...
Тук май ни взе за слушатели.
Очевидно си някое момченце чикиджийче, което си няма работа.
На 15 съм и не съм правила анален секс.А ти си на 14 и си го правила...![]()
Тъпи са тези, които не са разбрали, че автора е 14-15 годишно чекиджийче, което си прави ебавка.Първоначално написано от Electron.
Bravo na teb,to mnogo hubavo ta se pohvali ...![]()
На 14 ? Закъсняла си, трябвало е на 11-12 ...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Все едно питаш малките дечица...Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
То явно наистина тях питаш... щом на 14 си правила...
Сигурно като станеш на 20 ще ти е писнал секса, след като си опитала всичко в тази възраст ...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
И какво като и писне секса?Тъкмо ще си средоточи живота върху по-важни неща...Първоначално написано от GabiT{{}}
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Айде заключете да еба тъпата тема!
Поредната тема-ебавка
Първоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма смисъл да я критикувате каквато стане такава всеки си има право на избор.![]()
![]()
![]()
Не я критикувам,просто темата е "ебавка" и аз в същия дух пиша мнения...Първоначално написано от sexy_baby11
Е как да не е смешно??? На 14-още дете и прави секс!!! А какво остава за анален! Нямам думи! Мислиш си че си голяма ама не си!!!! И е смешно отстрани некво хлапенце на 14 да каже че прави анален секс!!! Осъзнай се!!! Като порастнеш ще осъзнаеш колко тъпа си била!!!Първоначално написано от Bring.me.to.life.F
Ох-много ме радвате в тоя форум бе-по-добро е от страница с вицове![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
офффф лайнарче![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ти пък се изказа все едно си е*ати и въздържателкатаПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
![]()
![]()
Е кво бе аз правих анален на 15 години ся съм на 16 вече де хихихи от няколко денаама тва е друго .. та по темата ... шшш алооо на 14 и си правила анален - тва само една кучка може да го напрай не си представям в бъдеще в кво ще се превърнеш
ДАНО ТЕМАТА ТИ Е ЕБАВКА ЩОТ АКО НЕ Е ТИ СИ БАСИ КУРВЕТО УЖАССССССС
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMG s edna godina si bila po-golqma ot neq,a q napadash vmesto da podkrepish kolejkataПървоначално написано от sexapilkata
![]()
![]()
![]()