- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първите анални секс опити
Щото ти като си го направила една година по-късно си мн по-добре нали?Първоначално написано от sexapilkata
Мн сте ми смешни такива дето сигурно едвам сте устискали да навършите еди колко си години преди да го направите само и само да не ви се подиграват после че сте курвета. А също са ми смешни коментарите от сорта на "ще ти писне секса докато станеш на 25". На родителите ви дето правят секс заедно повече от 20 години сигурно им е писнало а? Пълна скръб
Освен това не разбрахте че децата днес се развиват и узряват мн по-бързо отколкото преди. Това че почват да правят секс на 14-15 не значи че са супер пропаднали, комплексирани и какво ли още не и не се дължи само на медиите. Аз като бях на 13 си бях детенце ама момичетат в днешно време на тази възраст имат менструация от 2-3 години! Не казвам че това автоматично ги прави готови да водят полов живот но все пак влияе. Пък и повечето момичета са доста пораснали за възрастта си (И на акъл) и могат да се водят супер разговори с тях. Тук в Германия е законно да почнеш да правиш секс от 14годишен. Повечето майки водят дъщерите си на гинеколог да им разясни кое как става и да им изпише хапчета и им е мирна главата. В БГ всички си мислят че на 14 си детенце и после форума е пълен с теми "Бременна ли съм", "От анален секс/ свирка забременява ли се" и подобни.
а бе кво значение имат годините аз съм на 17 и не съм пробвала, а смея да твърдя, че имам известен опит у секса... въпрос на принципи... за мен тва е гавра... дупето ми не е за такива работи
![]()
явно съм закъсняла нещо с темата щото автора я променил явно мненията ви относно него не му харесали![]()
давайте все така форумци
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Кво нападнахте моми4ето така бе смешници?!Сигурна съм 4е си4ки дето сте писали ви... отзад ам ане си признавате на 14 или на 16 се едно..секи е свободен да си прави квото иска..тъпо е да нападате хората така![]()
Съгласен съм с всичко. Дори не мога да измисля какво да добавя, защото го каза много добре.Първоначално написано от slun4ice
това мнение наистина е МНОГО добро !! бравоПървоначално написано от howland
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Първоначално написано от besnicataa
ммм ти сигорно на 12 си правила![]()
за тва така бурно я подкрепяш
![]()
![]()
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
То пък щото от 14 до 15 има тоооолкова много разликаПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Мисълта ми е такава,че сам малко по-голяма от нея и не съм а и в скоро време не мисля...Първоначално написано от nevermind`m
Ами всъщност не е нормално да се прави секс на 14 (макар че днешните младежи и това не пропускат! ) ,но ако е с някой,на когото наистина можеш да се довериш и си с него от много време..защо пък не..имам приятелка която го направи на 14 и ходеха с момчето и от 1 година и не е курва,така че..всеки го прави когато се чувства готов..е сега ептен ненормално е ако се направи на 11 години и се чувстваш готов ама това е отделна тема![]()
See,the problem is that God gives men a brain and a penis,and only enough blood to run one at a time ;}}
еии тва днешната младеж мноо ме кефите. на 14 анален секс сигурно се чувстваш прекрасно. в чужбина децата водят пълноценен живот от ранна възраст и не виждам да са кой знае колко зле. напротив, това е просто най-добрия начин да извлечеш максимално доброто от живота като емоции. освен това в никакъв случай това че се ебете и сте перверзни от малки не вреди на социалния ви живот. за всяко нещо си има време и място. аз например ако знам че дъщеря ми (не че имам) се ебе в гъза с два кура или както и е кеф, няма да правя опити да я разубеждавам или ограничавам. просто ще се опитам да я посъветвам как да се опази от опасните неща. какво по хубаво от това щом и харесва да го прави.
а иначе виждам че тук има доста деца които поради завист или неразбиране към това което другите правят, ругаят и отхвърлят неща които се практикуват от милиони хора по света. ако не ви допада написаното в някоя тема просто я отминете а не кълнете.
Секса мръсен ли е ?
Само ако се прави както трябва!
+1Първоначално написано от eveto_xx