- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство или повече въпреки годините :?:?:?
Та отново здравейте :P Както ви послушах от преди - прекарах си супер яко почивката и изобщо не съм мислила за моя.даже като се върнах скъсахме щото излезе голям идиот..така де..няма значение.На морето стана нещо което силно ме заинтригува:
От миналата година се познавам с един човек и то точно на същото място.Може да прозвучи вече банално ама е спасителчеГолям сваляч е по природа..види ли нещо красиво от женски пол и го сваля
Включително и мене..хах.Та от миналата година мн го харесах обаче бях малка за него.И един ден случайно го намерих в скайп.Незнам как успях.Беше зимата.И оттогава започнахме да си пишем редовно за всичко.Не е като другите да си пишем 2 дена и да му омръзна..И от дума на дума стана че се познаваме.Незнам но от този момент в него се появи едно голямо доверие в мене.Споделяше ми всички мъки които преживя през това време в живота си а и аз също и до колкото можехме се съветвахме
Всяка събота и неделя като се връщах си пишехме редово.Дори и за спорт ставаше въпрос.Но като не го бях виждала отдавна не ми правеше впечатление,абсолютно никакво.Бяхме спр добри приятели.И тази година го срещнах на моренце като отидох.Той дойде при мене защото ме позна като бях на плажа.Мн се зарадвах.Много нежно ми говори(което е нормално за него де
).Подхвърля разни бъзици за нас двамата..как ще се вземем с него,как ще се обичаме,как ще ме замъкне в стаята си
![]()
.Но това в кръга на шегата.Занасяше се и с една моя фр.И оттам разбрах че нещо започвам да ревнувам.Знаех че това е нищо ама.........И един път там си говорехме за някои неща и какво за него е сериозна връзка(въпреки че не подозира че го харесвам а знае че сме само приятели)Та той не може без секс.Аз знам че не мога все още да му го дам а той не може да чака някоя изобщо зашото той все пак си е на големи годинки..Е колко големи - 23.ама не е и малка разликата ни.някъде почти осем години.Незнам дали в скоро време ще съм готова да дам на някой това.И напоследък започнах да изпитвам известни чувства към него,но незнам дали знае нещо за тях.А и мисля че и той изпитва макар и малки към мене - дали от привързаност или нещо друго..нз.Та се чудех нещо-въпреки че не мога да му дам това на този момент дали е възможно да сме само приятели както досега или рано или късно ще се случи нещо между нас.Знам че почти никога няма само приятелство между двата пола..но понеже имаме не малка разлика в годините + тези симпатии......Какво мислите ?
Дали е възможно да стане нещо защото може и да ми поиска в скоро време,защото ще навърша известни годинки за които ще иска вече по сериозна работа
А и аз многоооо искам нещо да стане с него..Благодаря че ме изслушахте
![]()
Ние не можем да ти кажем дали ще си останете само приятели или ще стане нещо м/у вас, това никой не може да го каже, само времето ще покаже, зависи от това как ще се развият нещатата и дали чувствата и от двете страни ще станат по-силни ( и разбира се ако го има и при двамата) Всяко нещо обаче с времето си. Може би сега е най-добре да оставиш нещатата така, ако не си сигурна в неговите чувства и в това, че не искаш да правиш някой работи и то точно с него. Ако обаче видиш, че чувствата се задълбочават ( и неговите и твоите) можеш да му споделиш какво изпитваш към негоУспех
![]()
wow![]()
1 во ти си на 15 той на 23.....ужасно голяма разлика
2 ро мислиш ли че си готова на 15 за такава връзка ....със там "секс" и квото е
3 то ...той е от морето а ти от каде си ...дане се окаже няква връзка от растояние щото тва е най големия shit от всичко...
![]()
по добре си намери някой които да те обича истински ,а не сваляча който ще те зареже след 1 месец макс като му омръзнеш
![]()
тва е мнението ми
![]()
![]()
ами 1.всъщност ние и двамата сме от близки населени места
2.точно това казвам че не съм изобщо готова за това което той иска..не се шашкайте.
3.знам че разликата е голяма ама пу м*ма му стара адски се влюбих бе![]()
ЯЯ не се излагай...какво пореданата курва ли ще стааш!!Той няма да е единствения!Все пак ее на 23![]()
а ти на 15.....и си готова само и само да е с теб да му дадеш квото иска ли ?!
Апффф...Тва е адски глупаво после кат те зареже след 2 седмици махх после ще се чудиш от де ти е дошло...всичко...!!!После ще следва тема от рода"Дали постъпих правилно като му дадох това което искаше ?!"
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Разликата ви изобщо не тряя да те притеснява.
Обаче би ли дала девствеността си,
на някой, с който поддържате връзка от разстояние
и не го знаеш кво прави??
Първоначално написано от Sladuranka :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за дозата искрен смях...
А дали ше стана или няма да стана нещо...само времето ще покаже!
A qui
за мен разликата е голяма...след време може и да не е ....имаме роднини, дето има по 10години разлика и им е добре.
Ама докато си под 20 тея разлика са големички
Според мен за него си все още дете, пък ако те смята за жена вече...иска секс
Но пък можете да си останете фр, може да ти даде някой съвет за живота
Аз например общувам с момчета дето с по 4-5 години по-големи(май повече не съм качвала)и те винаги са ме връщали на земята, когато се прехласна по неправилния човек или пък са ми давали съвет, когато нямам на кого др да се доверя![]()
еее та той е на 23 как ще го изпуснеш,после какво ще кажеш на приятелките си,няма да се излагаш я
и може би пак сте ме разбрали погрешно..имам в предвид че мн съм влюбена в него но при никакви обстоятелства НЯМА да му дам това.А се питам дали въпреки това има възможност да се получи някакви отношения БЕЗ това.Не ги знам как мислят на тази възраст![]()
Разликата ви нямаше да бъде толкова видима,ако не беше на 15.Например ако беше поне на 17,щеше да е съвсем различно,нали?А ако става въпрос за връзка от разстояние,съм против.
Ти сама каза, че е женкар и т.н, прави си изводите какво ще иска от теб ако сте заедно, а ти не си готова!Първоначално написано от Sladuranka :)
da,taka e.ti sama kaza 4e e svalq4,taka 4e ne se nadqvai na dylgotraina i zdrava vryzka.Ta kamo li da mu dade6 i sex,koeto qvno iska(ne sym sigurna 4e e taka!!!!)Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
![]()
аз не бих тръгнала с 23-годишин МЪЖ ,за теб не знам ти си знаеш най-добре![]()
Едва ли ще бъде с теб,ако не се е*аваш с него![]()
![]()
Според мен по-добре е да оставиш нещата така, Ти сама каза че той е сваляч по природа, Ако може остани му приятелка, нн не живей в илюзии.
Решението си е твое, може и да му кажеш какво изпитваш и да видиш как ще се развият нещата, без да бързаш.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
+1Първоначално написано от WALKMAN
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!