- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да накарам майка ми да разбере???
Тя явно иска да се върне назад в детството си,и да носи такива сладки дрешки,но понеже неможе да ги носи и иска ти да ги носиш.Ти си имаш свой вкус.Просто седнете един ден и и обясни,спокойно,че не ти харесват и не искаш да ги носиш.
Какви бутуши хахха![]()
![]()
Има ги всякакви ...
Това са кубинкиПървоначално написано от DJACK
...
Иначе благодаря за разбирането на всички,които писаха до тук(без 1-2 коментара).![]()
Односно мнението,че съм прекаленно разглезена-ще отрека.Никога не съм искала кой знае какво.От това,че съм пуснала такава тема,не може да се опреличи дали съм разглезена.Главната мисъл(на темата) е,как да разбере майка ми,че искам сама да си избирам дрехите.Ако една майка избира какво да носи детето й(което е тийнейджър),а то е недоволно от избора,съвсем не може да се говори за разглезване.Това е личен избор.
Ще поговоря с нея,ще й кажа това,с което искам да е наясно...Дано ме разбере,защото в момента е на мнение,че щом съм в ново училище,трябва да се обличам като госпожица(ъ?Това не го разбирам...).![]()
![]()
.
i moita maika mi kaza sa6toto za u4ili6teto.. vika mi 4e 6teli da me izgonqt.. nqmalo da me pusnat da flqza vatre.. pff ! i zatova nikoga ne hodim zaedno za drehi 6oto na apsolutno vsi4ko sme na razli4no mnenie !Първоначално написано от Plush`thing..
Sunset: vij sq az ne haresvam stila ti na obli4ane.. i predpo4itam po 6areni drehi deto pokazvat pove4e plutse pak si momi4e no ti fliam f polojenieto za6toto az sam spr izsulen i maika mi me nari4a seki put ne6to kato.. ciganin,oligofren sam bil s tiq drehi i gi bilo sram da hodqt s mene po centara
![]()
![]()
no ako iska6 da se obli4a6 o6te f sa6tiq stil saberi si pari i si zemi sama drehi koito ti haresvat (kato men
) i kato ne nosi6 neinite.... i ve4e moje i da se primiri
![]()
Хаха,ако бях на мястото на майка т,дори и не бих ти дала възможност да си помислиш,че може да си купиш такива обувки![]()
![]()
И наистина е грозно някакво малко момиче с такива кубинки(те тия са некви брутални) и цялото в черно и не знам си кво..
не те съдя,щом ти харесва-ок
а иначе ходи си купувай сама или пък с нея..но защо тя ти купува сама дрехи?! Все пак ти ги носиш![]()
Защото се опитва да те промени. Много родители искат това от децата си,особено ако са като теб.Първоначално написано от SuNsEt
Предполагам не носиш дрехите,несъвпадащи с твоя вкус,които ти купува. Питай я защо продължава да го прави след като са дадени на вятъра пари.
Обясни й,че ти ще бъдеш това,което искаш да бъдеш и ще живееш своя живот според твоите виждания. Харесваш се такава,каквато си и никой няма да те промени. Дано те разбере. Успех.
нека майка ти да ти дава парите,а ти ходи сама на пазар събирай касовите бележки да й докажеш,че не си похарчила парите за друго и така ти доволна,че си купуваш дрехи по твои вкус-тя доволна че парите използвани за дрехи-и така..
Майка ти просто още иска да бъдеш нейното малко момиченце... (не че не си де) ....но още и се иска да ти прави плитки,да ти връзва чокита и да ти копува чорпогащници с пеперудки.... Всички майки са така...Включае мойта.. а аз съм вече 11 клас...
А тя продължава да ми купува разни "сладки" неща защото и харесали и тем подобни истории... Аз по принцип сама си пазарувам ама от време на време....
По тоя повод ся съм със анцунг (или както там се пише) който е черен,с бели кантове и едно Z,1 педя голямо,написано със сребристи пайети...
![]()