.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

нещо свързано с ..

Здравейте на всички форумци.. пиша ви шото напоследък имам странен проблем..т.е незнам дали е точно проблем това.. Става дума за менструацията ми .. Миналия месец нямах изобщо само някакво кафеникаво течение и нищо повече,то даже беше за кратко.. сега този месец..снощи уж мислех че ми е дошло но вече незнам защото е много малко.. кръв е личи си но е страшно малко а признаците че трябжа да ми доиде или да е дошло са налица.. смисъл.. леки коремни болки,изприщване,болка в гърдите.. Но такава "малка" менструация никога не съм имала.. Ако някой е имал същия проблем,Моля нека помогне защото мисля ,че това никак не е нормално.. Надявам се да получа нормални отговори

От колко време имаш цикъл? На колко си?

ами имам цикъл от 3-4 години и съм на 16

naprawi si test za bremennost ako wodish polov jiwot i otiwai na lekar ako ne ti doide do dni

az sym v sy6toto polojenie ot mn vreme i ne mi pre4i ... mislq 4e ne e seriozno

Град
    Русе
    Това не е добре според мен, да ти капне само и това..ПРеди години и на мен ми се случи така и посетих гинеколог и се оказа, че имам киста на яечника..Може твоето да не е такова, но най-добре върви на гинеколог да те прегледа
    ...

ми аз също не мисля,че тва е нормално,не водя полов живот все още.. обаче някъде четох,че било и нормално..да обаче прди 2-3 месеца всичкп си беше ок караше ме 7 дни точно..с нормално течение.. сега този и миналия месец все по 3 дни и то капкички... а това с киста на яйчника малко ме плаши , никога не съм била на генеколог и малко ме е срам.. незнам какво да правя

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Бременна си
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Банско
    Цитирай Първоначално написано от alenka
    Otidete na lekar vednaga .. zashtoto si e dosta seriozno
    So that each and every woman could find her perfect guy

Мега фен
    Град
    София
    Щом вече втори месец се повтаря,по-добре отиди на гинеколог.
    [size=7][b][u]fosse cos

Може да е някакъв хормонален дисбаланс или нещо такова. И аз ще те посъветвам да отидеш колкото се може по-бързо на гинеколог

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от LovePreslava
    ми аз също не мисля,че тва е нормално,не водя полов живот все още.. обаче някъде четох,че било и нормално..да обаче прди 2-3 месеца всичкп си беше ок караше ме 7 дни точно..с нормално течение.. сега този и миналия месец все по 3 дни и то капкички... а това с киста на яйчника малко ме плаши , никога не съм била на генеколог и малко ме е срам.. незнам какво да правя
    Не се притеснявай Говори с майка си и отиди на гинеколог с нея, ако ще си по-спокойна
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

колкото и да не ми се иска ще трябва да отида,защото и на мен не ми се струва никак нормално това.. Благодаря на всички,които дадоха полезни отговори ще приема съветите ви Благодаря !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Бременна си
    момичето пита сериозно нещо!!!! много си зле и не си интересен!
    ...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Бременна си
    дОбРе БаТЕ КрИСтИАнО СтАйл мОжЕ лИ Да Не МЪъъ ИзяжДЪш ?
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Щом ти се случва това вече втори път по добре иди на лекар!Може да е киста, може да е цветна бременност!Ако искаш преди да идеш на лекр си направи тест за бременност.Но мое инищо да ри няма и всичко това да е от тъпата жега.Защото и от топлото доста промени могат да настъпят в цикъла!На мен примерно ся лятото цикъла ми си дива през месец

абе хора няма как да съм бременна след като не съм имала полов контакт никога!..Жега,жега да може но при мен това за пръв път се случва.
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от LovePreslava
    абе хора няма как да съм бременна след като не съм имала полов контакт никога!..
    Не се впрягай толкова Нали все пак трябва да ти напишат нещо Иди да ти направят ехография, за да се изключи киста.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
    ]
    Бременна си
    дОбРе БаТЕ КрИСтИАнО СтАйл мОжЕ лИ Да Не МЪъъ ИзяжДЪш ?
    Не отвратителен си ми ТОрес А и още нещо..Момиче съм!!!!!Близко е до ума, но....
    ...

Град
    с0фия
    Бременна си
    чети! ... момичето не е водило полов живот до сега
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си