- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- нещо свързано с ..
Здравейте на всички форумци.. пиша ви шото напоследък имам странен проблем..т.е незнам дали е точно проблем това.. Става дума за менструацията ми .. Миналия месец нямах изобщо само някакво кафеникаво течение и нищо повече,то даже беше за кратко.. сега този месец..снощи уж мислех че ми е дошло но вече незнам защото е много малко.. кръв е личи си но е страшно малко а признаците че трябжа да ми доиде или да е дошло са налица.. смисъл.. леки коремни болки,изприщване,болка в гърдите.. Но такава "малка" менструация никога не съм имала.. Ако някой е имал същия проблем,Моля нека помогне защото мисля ,че това никак не е нормално.. Надявам се да получа нормални отговори![]()
От колко време имаш цикъл? На колко си?
ами имам цикъл от 3-4 години и съм на 16
naprawi si test za bremennost ako wodish polov jiwot i otiwai na lekar ako ne ti doide do dni
az sym v sy6toto polojenie ot mn vreme i ne mi pre4i ... mislq 4e ne e seriozno
az sym v sy6toto polojenie ot mn vreme i ne mi pre4i ... mislq 4e ne e seriozno
Това не е добре според мен, да ти капне само и това..ПРеди години и на мен ми се случи така и посетих гинеколог и се оказа, че имам киста на яечника..Може твоето да не е такова, но най-добре върви на гинеколог да те прегледа
...
ми аз също не мисля,че тва е нормално,не водя полов живот все още.. обаче някъде четох,че било и нормално..да обаче прди 2-3 месеца всичкп си беше ок караше ме 7 дни точно..с нормално течение.. сега този и миналия месец все по 3 дни и то капкички... а това с киста на яйчника малко ме плаши , никога не съм била на генеколог и малко ме е срам.. незнам какво да правя
Бременна си
Jebem te u usta, jebem te u oko
Otidete na lekar vednagaПървоначално написано от alenka
.. zashtoto si e dosta seriozno
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
Щом вече втори месец се повтаря,по-добре отиди на гинеколог.
[size=7][b][u]fosse cos
Може да е някакъв хормонален дисбаланс или нещо такова. И аз ще те посъветвам да отидеш колкото се може по-бързо на гинеколог
Не се притеснявайПървоначално написано от LovePreslava
Говори с майка си и отиди на гинеколог с нея, ако ще си по-спокойна
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
колкото и да не ми се иска ще трябва да отида,защото и на мен не ми се струва никак нормално това.. Благодаря на всички,които дадоха полезни отговори ще приема съветите виБлагодаря !
момичето пита сериозно нещо!!!! много си зле и не си интересен!Първоначално написано от FernandoTorres`fan
...
дОбРе БаТЕ КрИСтИАнО СтАйл мОжЕ лИ Да Не МЪъъ ИзяжДЪш ?Първоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
Jebem te u usta, jebem te u oko
Щом ти се случва това вече втори път по добре иди на лекар!Може да е киста, може да е цветна бременност!Ако искаш преди да идеш на лекр си направи тест за бременност.Но мое инищо да ри няма и всичко това да е от тъпата жега.Защото и от топлото доста промени могат да настъпят в цикъла!На мен примерно ся лятото цикъла ми си дива през месец![]()
абе хора няма как да съм бременна след като не съм имала полов контакт никога!..Жега,жега да може но при мен това за пръв път се случва.![]()
От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!
Не се впрягай толковаПървоначално написано от LovePreslava
Нали все пак трябва да ти напишат нещо
Иди да ти направят ехография, за да се изключи киста.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не отвратителен си ми ТОресПървоначално написано от FernandoTorres`fan
А и още нещо..Момиче съм!!!!!Близко е до ума, но....
...
чети! ... момичето не е водило полов живот до сегаПървоначално написано от FernandoTorres`fan
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...