- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте искали...
ако сте момиче кажете какво най-много бихте искали любимият ви човек да ви подари за рождения ден?
мн мека блузка с надпис-оби4ам те![]()
мека възглавни4ка с надпис4е-оби4ам те![]()
голямо сърце![]()
плюшка с надпис -оби4ам те![]()
медалион4е със сър4ице![]()
I can't stop myself from loving you <3
Една прекрасна прегрутка с много любов ..или една целувка ^^![]()
:P
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Момиче съм(хах) и ще бъда на 7-мото небе след уикенд в Париж.(може ли да е по Коледа)
От малка си мечтая за преспапие(със сняг!), още никой не ми е подарил.:Д
За червени ръкавички ще нацелувам дарителя.:Д (рд-то ми е през зимата, ако не е станало ясно още:Д)
Канелени сладки... елхички:Д
...
...
Картинка за оцветяване, от онези с цифричките.
Цял ден оцветяване на гипсови фигурки.
О, о, снежен човек, само за мен.(малко Али Макбийл)
...
Книжка с приказки. Много, много приказки.
Пижамка на облачета и звездички.
...
Меко килимче с нарисувана дама за игра.:Д
...
Красив абажур...
...
Ще кажа на какво не бих се зарадвала:
-дрехи(освен ако сама не съм ги харесала)
-козметика
-цветя(освен ако не е дръвче)
Един адски голям букет калии![]()
![]()
![]()
buket ot 100 rozi ili golqma pliushena igrachka
..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..
Кашон свинско месо.
Иначе, да, на една екскурзийка не бих отказала.![]()
а примерно 1 сребърно сърце ако ви подари , как бихте реагирали ?
Нещо оригинално. Не искам традиционните плюшени игра4ки, бонбони или не знам си кво си. Тва винаги можеш да го подариш - със и без повод. Но ако трябва да си избера нещо, предпо4итам да е наистина оригинално - да ми напомня за него, или да го е взел, защото нещо му в напомняло на мен![]()
![]()
Робинята на Quench
Baby born ..и дрешки за да го обличам![]()
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
абе и картичка да ми нарисува пак ще съм щастлива.
алелуя.
Bih se zaradvala daje i na 1 pregradka ili celuvka.
Abe na vsi4ko bih se zaradvala samo da e podareno s 4uvstvo...neiskam nqkakav banalen podarak a ne6to malko no i originalno.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Аз бих се зарадвала, но зависи от човека, както казаха някои не обичат традиционните подаръциПървоначално написано от Secret_user
Но мисля, че сребърното сърце е много хубав подарък
Особено ако на него пише нещо от сорта на Обичам те или пък нещо друго мило
![]()
1 голяяяяяяяяЯм букет с червени рози и... или нещо направено от самия него .. не си падам много по материалното
![]()
Ами без значение какво само да ми напомня колко много ме обича![]()
Еми примерно една рисунка с вас двамата.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
плюшено кафяво мече, с кремаво от вътрешната страна на лапичките и ушите, и с червена панделка, букет цветя ( само НЕ РОЗА!!! ) и кутия бонбони със формата на сърцебонус целувка и прегръдка !!!! ехх че са замечтан ама............
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Те това е..Първоначално написано от dreaml1nd_
Може букета да го смалим малко,да не се изхвърляме.
Рожденият ми ден е ден като всички останали.1 година повече-на кого му пука.Както обичам да казвам Whatever..
Why not,сладко е.Първоначално написано от Secret_user
![]()
nze6 li koe moje da i haresa mn ako ne e samo nqkva nadufka..edna teniska s va6a snimka i natpis OBI4AM TE..tva e mn hubav spomen i vinagi kato q gleda 6te si spomq za teb..
sebe si![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si