- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте искали...
az bih se zaradvala na ne6to dori da e stra6no malko i za nqkoi mnogo nezna4itelno,no da znam 4e tozi 4ovek se e postaral naistina mnogo za tova az da se 4uvstvam dobre.no 4esno kazano za rd-to mi ne darja na koi znae kakvi podaraci,no mnogo bih se zaradvala ako lubimiqt 4ovek mi napravi iznenada.v smisal takav da me iznenada s ve4erq v tqh da kajem ili nqkade dr kadeto i da e.prosto da e romanti4no.ne me interesuva materialnoto,a tova koeto se krie v 4oveka.mnoo mom4eta sa mi kazvali 4e biha tragnali s men samo za6toto ne iskam podaraci za rd i t.n![]()
![]()
![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Гривничка,пристенче или герданче.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Може би да ми направи някаква оригинална изненада,някакъв мн мил и запомнящ се жест,не е важен толкова самия подарък,а неповторимостта на момента....,а щом сме заедно,определено ще знае какво би ми харесало.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
kakvoto i da mi podari ako znam 4e e ot nego.....vsi4ko 6te e ujasno skupo i cenno za men!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
НЕ бих се зарадвала на дрехи,играчки,козметика,би ута и други изтъркани глупости..Аз съм си особнячка и...а бе не знам какво искам,но просто като го видя трябва да ме грабне,да разбера,че е специално за мен.Преди един много близък мой приятел ми подари нещо и просто като го разопаковах си казах "Да,това е"
be_true като малка исках същите неща за коледа,но наще все ми подаряваха тэпи играчки![]()
Ами на:
букет цветя;
плюшка;
сребърна гривничка с висулка сърчице;
кутия бонбони..
Ако измисля още нещо,
ще си продължа списъка![]()