- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Дебела ли съм?
az sam na 16 godini visoka sam 166 i teja nqkade 54 55 kg kajete mi chesno debela li sam ili towa e normalno. Molq vi![]()
![]()
Аз пък ще ти кажа, че си на идеалното си тегло! Повече няма нужда от сваляне.![]()
babity
blagodarq za mnenieto ti![]()
da kg sa ti dobree no razberi 4e na tezi kg mojesh da izgledash i palna i slaba zavisii ot mnoooooooooogooo neshta
vajnoto e ti da se haresvashh a ne kakvo mislqt drugite
vinagi shte ima nqkoi na kogoto nqma da se haresashh
zashtoo trqbva da se tormozish zaradi drugite
jivei si jivootaaa shtaslivoo i da ne ti dreme![]()
http://i269.photobucket.com/albums/j...y_Be_Happy.jpg
![]()
![]()
![]()
Добре си си.![]()
Едно тестче да се увериш! http://www.testteglo.hit.bg/![]()
Не е задължително когато тежиш повече да си дебел.При някои хора костите са по-едри![]()
Ти си луда...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
e az zn che mn ne sam dobre ama :P da se ywerq kato kajete wie![]()
Според това си бомбаПървоначално написано от yellow_bird
![]()
![]()
Аз съм 170 и тежа 54 килограма и пак не се харесвам..не съм слаба..нормална съм ти си прецени![]()
...
Аз съм 1.73 и тежа 54.
Не теглото определя структурата на тялото.Може да имаш по-едър кокал,но така не може да се прецени...
Едва ли си точилка,но не вярвам и да се търкаляш.
хаха на мен ми пише,че съм под норматаПървоначално написано от yellow_bird
...
Ъъ...според това теглото ми е под нормата.Първоначално написано от yellow_bird
Тия са луди.
emi nqmam edar kokal mn horami kazwat che sam slaba obache az kato se pogledna ise mi se strywa ceh sam debela nz sigyrno neshto v men
Викат ли ти съучениците ти и познатите, че си торба? Обиждат ли те, че си като кюфте? Не?! Значи не си дебела.![]()
Офх, да ви еба и в тъпоумнитее..
Много те знам аз дебела ли си или не..
Dobre si si spoko ne si debelaПървоначално написано от sobieski_of
![]()
![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
tez ma izkaraha anoreksi4kaaz sam 176 i sam 54kg
![]()
Как можем ние без да сме те видели да ти кажем дали си дебела?! Ми ако си с две глави?! И ако си 150см и си 50кг?! Пък си хърбава като солета? Пффф...Първоначално написано от sobieski_of
![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
[img]file:///D:/snimki/pic/Moi%20PIcoewe/%D0%98%D0%B7%D0%BE%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D 0%BD%D0%B8%D0%B5007.jpg[/img]
eto snimka ot perdi 1 2 dena nqkade
Честито, то с анорексията така се почва.Първоначално написано от sobieski_of
Между другото за да видим снимката, трябва да я качиш някъде.
www.prikachi.com
www.imageshack.us
www.tinypic.com
примерно...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ооо Боже.. баси кюфтето дето си.. кебап направо.. малеее я умри е! Безмозъчни каруцарки!!!
..Why can't I be innocent..
vsi4koo zavisi dali imash muskuli dali sa ti po tejki kostite dali si s po shiroki ramene hansh i t.n nqkoi na 170 50 kg ne se haresvatr a az sam 170 i na 58 kg izglejdam super ( spored men si ) taka 4e..... vajnoto ti kak se 4uvstvash
не си дебела