- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво гледате първо в едно мом4е
не ми се сърдете ако има такава тема...
та какво гледате в едно мом4е-о4ите,устните,мускулите,ръц ете,дупето,косата...
аз гледам о4ите и косата![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз с1м с очи : през деня светлокафяви - привечер зеленикави... и коса : кафява... вписвам ли се![]()
П.С Има такива теми и то много...
Еми доколкото гледам сега е важна косата![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
kfo moe gleda edin myj - kato cqlo tegloto da ne e nqkfo pRASE a ina4e gleam zadnika![]()
![]()
![]()
![]()
Очите на мен ми правят голямо впечтление![]()
Да!Първоначално написано от zaraaa
И не става въпрос за това какъв цвят са, колко изразен поглед има и т.н, а просто чрез тях някак си несъзнателно се улавя малка част от същността на човека..
А иначе като цяло аз гледам и наблягам най-много на целия лик на един човек..![]()
Дам точно така и аз имах това в предвид cherinka, благодаря ти, че намери точните думи, с които да го кажеш, защото аз не успях и го оставих само такаПървоначално написано от cherinka
както казват хората, очите са огледало към душата
![]()
от вида му - очите и усмивката
аа иначе характеера разбира се![]()
Всичко...Всичко е важно.Но голямо впечатление ми правят очите и усмивката..:P
To be yourself is all that you can do...
да не е много дебел ,нито прекалено слаб-нормален
и аз гледам о4ите и усмивката
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Срам ме е да си призная ама първо гледам визията дали изглежда добре да не е некое прасе се пак и характера да не е некой нафукан,че![]()
![]()
![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Аз гледам най-вече скулите - трябва да са ясно изразени и много ми харесват трапчинките :oops: А иначе голямо впечатление ми правят погледа и усмивката :P
Приятелите идват и си oтиват а враговете се натрупват .....
Аз гледам лицето,все пак това е най-важната част от визията на човек.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Очите,усмивката,погледа тва за 3те основни неща,които гледамАдски много харесвам сините очи
![]()
Суетата.Моят любим грях.
очите най вече а след това устните и косата...
Изказвам лично мнение,за някои е грешно,за други-не,да благодарим,че има свобода на словото!Първоначално написано от KillSwitchEngage
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
тук само моми4ета ли трябва да отговарят?е,кактто и да е,аз 6те се намеся ,като отговоря,4е ли4но за мен вътре6ната красота на едно моми4е е мн по-важна-да е мила,да е 4ове4на,да се държи добре с вси4ки,да е свястна..тези критерии лично за мен са мн -по-добри,отколкото да е някоя наконтена хубавица,но в съ6тото време да е курва. апък да е хубава и свястна о6те-подобре ,евала му на този който си намери такава.като моята например,не се хваля за мен това е истината
![]()
очичките![]()
Е както повечето хора и аз обръщам внимание на очите и усмивката, обаче винаги мноооого гледам ръцете .. някаква слабост са ми хах![]()