- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво гледате първо в едно мом4е
Излъчването![]()
mi ne sam zabelqzalaobiknoveno gledam tova koeto mi privli4e vnimanieto
![]()
HuBaVo E dA jIvEesH nAlI????nO kOgA??kOgAtO ImA zA kAkVO!!!kOgAtO iMa ZaShTo!!!KoGaTo ImA zA kOgO!!!(h)
Красиви очи,яка прическа и хубава фигура
Задника е второто нещо което гледамПървоначално написано от 1nnocenT
![]()
![]()
Първото нещо което гледам са очите...![]()
ами нз точно какво гледам в едно момче може би усмивката чара.. абе може да не е хубаво момчето но все пак трябва да ме впечатли с нещо !!!
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
1.Da ima gotin harakter![]()
2.Da ne e debel
3.Da e sladuk![]()
4.Da ne se naduva kato petel![]()
Isn't life great?
+1Първоначално написано от zaraaa
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Вътрешната красота.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Тва което не се вижда. xD
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
0чите-трябва да са слънчеви, приветливи и "засмени".
Смехът-голям плюс е ако се смее, или ако се усмихва Много!
от там нататък вече ако човека има нещо индивиуално, което много впечатлява, това нещо ще забележа.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Първото-излъчването ,просто цялостно.Вече на втори план подронбости:очи,усмивка,гл с...
ОмГПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
smile![]()
geldam da ima hubava ysmivka tova e mnogo vajno za mene
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
характеера разбира се!А външноста нямам точен тип даден човек или ме пивлича или не
UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,
uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli
I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e ,
6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!
Ами аз гледам например височината (колкото по-висок,толкова по-добре), усмивката,самата визия, как човека реагира в дадена ситуация...
![]()
За мен... за мен е само Луната...
зъбите![]()
![]()
So free
Около дупето и лицето...![]()
![]()
аз от скоро се фащам, че в едно момиче първо гледам веждите и тялото![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ами май днес нямаше такаватема иначе всеки ден някой във форума пита това и итг са ами косата очите защо ли никой не каза краката![]()
![]()
za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si
ochite i ysmivkata .... obrashtam i osobeno vnimanie na magnetichnosta na glasa ,,,![]()
Еми като му вида физиономията преценявам.Ако ме кефи отивам да се запозная и му казвам да изпушим няколко цигари.Ако не ме кефи пак се запознавам,но го пребивам в некоя тъмна уличка![]()
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Айде и аз да повторя - Очите и усмивкатаИ разбира се характера
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Погледа,усмивката и на първо място-отношението му към момичетата,по-специално към мен...![]()
Първоначално написано от kiss me baby
мали сигурно е мн трудно човек да започне да гледа първо външния вид на някой който е тера инкогнита за него поздравлявам те че си запонала да мислия така сигурно се изискват години опит
и за да не е спам:ако е с гръб към вас и носи шапка какво гледате ?![]()
![]()