- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво гледате първо в едно мом4е
ами аз определено се заглеждам в очите и усмивката ноо голям роля играе и дупето... затова мн мразя момчетата да носят смъкнати данки смятам го за адски грозно пък и така скриват sexy част от тях :P:P![]()
![]()
![]()
![]()
Stars are like friends, there's always some around, you just need to find your favorite one.
http://www.impulse.bg/user/lady-prada
пхаха нито едно от изброените ....кецките!![]()
Апп и не стаа само с гледане требва и акъл
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
И това трябваше да бъде забавноПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Усмивката, стила на обличане и телефонаНе, без телефона
Аааааа, и погледа
![]()
еlsy![]()
Vynshnosta kato cqlo... tqloto,,liceto...abe vsichko![]()
Очичките
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
ами първото което гледам е тялото(са няма да си хвана някъв дебелак,а ако има мусколи) после очите и усмивката :P и отделям много голямо внимание на характера
![]()
![]()
Очите и дупето...
"...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
Дж.Селинджър
ААтака да си дойдеме на думата,че нещо мн почнаха да премълчават точно тези критерииПървоначално написано от KillSwitchEngage
...
![]()
Еми първо оглеждам тялото на момчето, а после се спирам по-обстойно на чертите на лицето му и ако ми хареса... Let`s go!!!![]()
![]()
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
очи или усмивка![]()
someone else...
тъй като воче споменах,че се заглеждам по очите,бих желала да споделя,че се запознах с момчето със най-красивите сини очи,толкова сини,че може да се удавиш![]()
вечер очите ми стават светещо червени, след обилния прием на алкохол![]()
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
Очите![]()
очите..
а и джобовете - много се дразня като някой е препълнени джобове..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ми като цяло външния вид...и тялото и лицето ...всичко![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Устните... Винаги ме грабват момчета с готина усмивка...![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
тцтц...късметлийка, и аз такъв си търсяПървоначално написано от NaNa_SladuRana
и ако е и с 4ерна коса...лелее...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Очите,устнитетялото и така...Ма е по-важен характерът за мен
Намерих 1 момче,което на всичките ми критерии отговаля и за външен вид,аи като характер е прекрасенама сигурно няма да стане това,което искам...
![]()
![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
vanshniq vid ko da sa prai![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ами може да се каже че най-напред гледам външността и с времето го опознавам и по характер![]()
о.ОПървоначално написано от 2,3,7,8-Tetrachlorodioxin
неземни тъпунгери казваш ?
ее нз,то едва ли е заради о4ите
аз няа да откажа да се запозная с някой с много наситено сини о4и и 4ерна коса...ах ме4тии...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Абсолютно!Бившия ми е хубаво момче,със страшно тяло,но тва,което го прави-мамата си джаса,са очите,има невероятни очи!Те определено са най-важни!Първоначално написано от cherinka
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say