- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Nokia или Sony Ericsson ?
Нокиа.
Е зависи къде е произведена де.. че братята жълтури не спят ;д
Сони Ериксон имат 2 яки модела от цялата работа и дотам... тъпа работа, все нещо им куца, липсва или са суперизостанали..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
нокиа, пристрастен съм.![]()
Супер точно казано.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Sasho1988
Варна..
Добре ще видим като си купя в най-скоро време някоя от по-яките нокии. Ама само да са гадни ще искам от всички , които са писали тука , че нокиите са най-яки да ми върнат парите !![]()
CucuTy
миналата година ми зеха SonyEricson k550i а след може би месец може и 3 седмици да са били падна вода върху него колко вода ли 2-3 капки и се развали след това го чаках 2 месеца не го оправиха а ми дадоха нов а през това време докато беше на ремонт ми взеха Nokia 2310 (още съм с nokia-ta) а татко ми взе другия и при него се развали и отиде в кофата чесно много ме беше яд а наскоро имах една случка с нокиата значи бях на село и в един леген баба ми беше сложила някакви пердетаи аз да се правя на много работна аз ще ги изпера и навеждам се телефона пада във водата и аз почвам да го издирвам в легена със сапунена вода извадих го избърсах го и го сложих в джоба но след малко пишеше постави сим или сим отхварлена и тогава чак ми се наложи да го разглобя оставих го да изсъхне и слид около час работоше без да го давам на ремонти и т.н. сами си решете кой телефон е по-добър
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
нокиа естествено :P
Хахаха.. мнозинството печели![]()
Sasho1988
Варна..
Според мен софтуера и интерфейса на СЕ са много по-стабилни от гадния симбиан на нокйите.. Като искате еквивалент на компютър си купете джобно PC.Имал съм 2 СЕ за последните 5 години (единия от който ме издържа цели 4 години,втория за сега е на една и не прави никакви проблеми).Пък и цените им падат много по-бързо,за разлика от финладските боклуци,който не показват кой знае колко повече.![]()
Хах,тия гадни "боклуци" от Финландия вършат много по-добра работа от SE.Винаги съм имал Nokia и никога не съм имал оплакване от нищо до сега.Тоя телефон е като бетон.Миналия ден играя стрийт на ПМГ и съм си пуснал Mp3-плейъра на телефона и по едно време както топката се отбива в таблото,с ръката която държа телефона отбивам топката,за да не ме удари,изпуснах телефона и се разглоби на 3 части.Панела и телефона в 1,батерията и задния панел.Свъзрах ги в 1 пуснах го и си вървеше все едно сега е купен.Софтуера на SE и дизайните станаха SUX!
ПС:С Nokia N70 съм и следващия ще ми е iPhone 3G.
ПС2:Nokia RuLlLeZzZZzzzZZZ!
Life's about struggling and overcoming your shortcomings
Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing
Нокия са по добри, аз имам н95 8гб, н91 4гб и 6260 и всички работят безотказно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нокиите нещо не ми хващат окото като дизайнПък и менюто нещо не ми харесва.
На ериксоните ми харесва и дизайна и менюто. :P
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За мен СЕ е най-добрата марка има телефони Нокия който са по хубави от някои на СЕ както и обратното...за мен няма значение колко струват,а качеството им...може Нокия да е скъпа марка телефони,но има такива телефони които независимо че са за сумати пари не са нищо особено...има и такива които са хубави на външен вид,а всъщност не са нещо което си заслужава парите...по същия начин и със СЕ някои модели... имала съм нокия която независимо многото си пари беше само на външен вид хубава...през последните 2 години ползвам СЕ както цялото ми семейсто и съм напълно доволна от тези модели които съм ползвала и има във семейството ми... :P
+1Първоначално написано от LacrymoSa~
mi ne znam obache az sega sam sas SE i sam dovolna inache i nokia da mi datat nqma da ima problem![]()
Имам чувството че докато Нокиите стават все по-тъки и хубави, Сони Ериксоните заприличват на некви тухли