- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво си мислите след като..
Какви мисли минават през главата ви, когато се разделите с половинката си ? - нямам предвид раздяла, а просто като се изпратите било до дома или спирката.. или докъдето и да е .. :}
Ами за какво си мисли тя в момента...дали й е харесало как си прекарахме заедно ей такива едни неща...
еми премислям вси4ко което се е слу4ило отново и отново и "сиая" от щастие-вървя си ,и се усмихвам такава,и хората ме гледат и сиг за луда ме мислят![]()
I can't stop myself from loving you <3
Рядко само той ми е в главата след като се разделим - мисля си за куп други неща. Понякога даже се радвам, че си е тръгнал, защото започва да ми омръзва ако прекарваме твърде много време заедно.
Ми нищо особено - са как ще ям като се прибера, или как ще седна на комп-а. В последствие се замислям дали той ще влезне в скайпа, как искам да е при мене, да го гушкам и т.н.
Ми замислям се колко го обичав и колко ще ми липсва!Общо казано нищо особено!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Тъжно ми е и се чудя кога ли пак ще го видя... и се дразня, че се е наложило да се прибираме, защото съм искала още и още да сме заедно.
Последния път вървях.. и офках.. на глас"оф, защо", "оф, майка му стара", "оф, що си тръгна", "оф, що сичко е толкова шибано" и само офках на моята приятелка
![]()
"Колко ще ми липсва до следващата ни среща","колко ми е скъп","колко добре ми е в неговата компания",...
Ами мисля си колко хубавко съм си прекарала ... и грея от щастие
и си мисля дали и на него му е харесало така както на мен
![]()
![]()
![]()
![]()
Дали мама е направила пържоли за вечеря и колко доти ще направя,докато се трупясам от умора.![]()
Понякога,че ми се иска още,
понякога,че имам да размисля над нещо,
понякога съм изпитвал удовлетворение(щастие),
от връзката,която съм имал...
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
мисля си, че без него ми е гадно![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Ми най-често си мисля колко ми е било хубавичко и топличко в тях с него и колко мъки ми коства тръгването...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Иска ми се да сме още малко заедно.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
радвам се че сме се видели и обикновено обмислям някой мил смс![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Кога ще се видим отново, защото ми се иска да си го гушна и да го целуна отново!![]()
:P
Той винаги ми казва,че съм ненаситна и като си мисля,че пак искам да съм само с него да го гушкам и да го целувам и се сещам за това му изказванеМного често ми става смотано като се разделяме,защото искам да прекарвам повече време с него.Всичко е най-хубаво с него,а когато не сме заедно си мисля само за мойто мило
![]()
![]()
![]()
![]()
ami poslednata mi vrazka be6e tip "neska ma ima utre me nqma"v smisal toi be6e na po4ivka v moqt grad i neznaeh koga 6e si tragne,toi sa6to neznae6e si4ko zavisi6e ot roditelite mu i sqka ve4er kogato me ispra6ta6e do nas i se razdelqhme si mislih dali ytre otnovo 6te se vidim.a ina4e s drugite koito si bqha po postoqnni taka da kaja sled razdqlata bqh 6tastliva...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
след като я изпратя на път към нас си мисля колко ми е било хубаво с нея,кога ще се видим пак ии ядосвам се че е трябвало да се прибира
такива работи![]()
az t1i si se hilq poprincipПървоначално написано от cinderella_gugutka
a po temata : mislq si dali tova ne e bil posledniqt put v koito sme se videli kato gadjeta dali toi nqma da iska da sk1same ili ne6to takova , ama pak si " siaq "
Скоро ще е товаПървоначално написано от zaraaa
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Колко яко ми е било с него иии ако съм напраила някоя издънка се сещам за нея ии се изчервявам отново!![]()
Преди време си мислех много и различни неща, но при сегашната ми половинка е различно.. мисля си само за нея: колко добре сме си прекарали, кое е било най-важното нещо, което сме си казали или най-романтичното или смешно нещо, което се е случило докато сме били двамата.. и тем подобни, а за наивната усмивка появяваща се понякога, идваща от мислите за страхотно прекарания ден - случва се и при мен, и когато се осъзная - се замислям колко хора са ме видели.. но голяма работа - важното е, че съм си щастлив :}
"И сега какво,пак ме оставя.Хубаво-без друго утре ще се видим в даскало.Днес пак се карахме за глупости-спокойно-нищо ново за нас.
Дали онази крава по геомария пак ще ми вика?Какво ще правя?Отивам си в нас и ще изолирам брат ми с някоя книга.Защо не правят белезници за деца,да ги връзваш и да не са ти на главата?
Леле,вече ми липсва.."