.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Поредната тема за цикъла... Важно ми е!

Знам, че има супер много такива теми, но не мога да търся из толкова много страници, така че, моля ви отговорете ми!
    Значи, на 13 съм и нямам цикъл, смятам, че съм нормално развита. От може би няколко месеца по 2-3 дни ме боли коремът ниско долу и вдясно (мисля, че някъде там са яйчниците). В последните няколко дни също беше така, но днес много ме заболя кръстът и се чудя какво може да ми е! Плийс, помогнете!
    Мерси предварително
    Fen4e na MetallicA do grob! \m/

[I'm inside, open your eyes...]

© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved

I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ами то няма какво толкова да ти помогнем , нищо ти няма просто очакваш скоро да ти дойде цикъла. Не се шашкай ще дойде , няма за къде да бързаш. А болките в кръста не съм сигурна че имат нещо общо ...

Град
    In the Middle of Nowhere!
    Не се притеснявай скоро ще ти дойде . болките ти в кръста са точно от това. спомням си при мен как се получи месец преди да ми дойде чуствах някакво напрежение в кръста. така че споко
    The forbidden fruit tastes the sweetest...

Град
    Никъде и Навсякъде
    при мен е по гадно нямам болки преди да ми дойде а след това ...болката е ужасно силна на няколко пъти се стигна до рев ........а по твоя проблем това е нормално

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Очаквай да ти дойде ..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Re: Поредната тема за цикъла... Важно ми е!

Цитирай Първоначално написано от th3_unforgiv3n
    Знам, че има супер много такива теми, но не мога да търся из толкова много страници, така че, моля ви отговорете ми!
    Значи, на 13 съм и нямам цикъл, смятам, че съм нормално развита. От може би няколко месеца по 2-3 дни ме боли коремът ниско долу и вдясно (мисля, че някъде там са яйчниците). В последните няколко дни също беше така, но днес много ме заболя кръстът и се чудя какво може да ми е! Плийс, помогнете!
    Мерси предварително
    Точно от супер многото теми темата "Всичко за месечния цикъл" е ВАЖНА,та да се вижда и да не се пускат отделни теми,които само си просят ключа.Иначе да,до седмица най-много ще ти дойде.

ами очаквай да ти дойде в скоро време.. болката ще я има сега и след като ти дойде.. така че не се стягай..просто бъди в очакване
    От изгубената любов остава само болка и самота .. Но по добре да си я изпитал отколкото никога да не си я срещал .. !!!

Цитирай Първоначално написано от LovePreslava
    ами очаквай да ти дойде в скоро време.. болката ще я има сега и след като ти дойде.. така че не се стягай..просто бъди в очакване
    Подкрепям![/quote]
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си