- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато сте сами..?
Какво правите (какво бихте правили) кагото сме сами без приятели, без гадже, без някои с които да излезнете и т.н. ?
Измисляш си въображаем приятел.
Sasho1988
Варна..
Ami ili si stoq vka6ti i se depresirvam ili izlizam navan daje i sama, tova me uspokoqva...
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ами аз съм така, с разликата че си имам приятел. Преди ми беше гадно, че останах без приятели, но цената си я биваше. Той заема цялото място което преди бе отредено за тях..
А иначе ако бях и без него... Абе нали си имам вас бе?! Вие де ще избягате![]()
![]()
ши кисна само тука
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Да!Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
При положение, че нямаш с кого да излезеш и къде да отидеш, си стоиш вкъщи и си киснеш пред компа и си се депресираш с разни песни и т.н
едва ли има човек, който е бил напълно сам някога, за да може да изкаже мнение по темата.
Това, че просто някои от нас понякога си мислят, че целия свят ги е заебал и си нямат никой - не е така. Тва, че нас ни е мързяло да направим каквото и да било по въпроса, не означава сме били сами.Оф, и аз не знам вече кво искам да кажа..
еми щях да се опитам да се сприятеля с някой-кофти е да си сама.имаше едно време когато бях като тебе и по цял ден гледах филми и висях на компа,но после се преместих в др у4 и там си намерих с кой да се шматкам.споко-няма да си винаги така![]()
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от sladka_______
От много дълго време съм така...
Опитвам се да си намеря някое добро момиче... и малка компания но, все още съм на нулата... положението ми наистина е доста неприятно, фрустрацията ми е доста голяма и ми е още по трудно...
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Седя пред теевизора, пред компютъра, чета си...
Ама аз никога не съм сама защото имам 2 сестри и с майка ми се разбирам чудесно. Тука в Германия все още нямам с кой да излизам ама си джиткам насам натам с мама а в момента сестра ми ми е на гости и е мн яко![]()
Бтв няма нищо лошо в тва да излезеш сам. Една приятелка на майка ми преди години като била студентка тука в Дрезден била съвсем сама и един ден и било страшно сдухано и отишла сама на кафе. Хубаво ама кафето било пълно и имало място амо до един мъж който седял сам. Тя го попитала дали мястото е свободно и в началото изобщо не му обръщала внимание и си пиела кафенцето. Мъжа обаче забелязал че и е кофти и я заговорил. В момента са женени вече 18 години и имат 2 деца![]()
бих си потърсил нови приятели някъде навън или ще завържа разговор с някой съгражданин по интернет..
до сега не съм изпитал чувството да съм напълно сам и да няма с кой да изляза... имам си гадже :P също така имам адски много приятели с който мога да излизам![]()
![]()
xmmm,stoq si vku6ti na kompa ,slu6am muzika...tupa rabota
Ммм ще седя у нас и ще си намеря какво да правя, а ако ми се излиза ще изляза сама
![]()
пък може и да се запозная с някого :P Нищо не се знае.....
To be yourself is all that you can do...
а смисъла от поста ти беше.......??? да я дразниш или да се изфукаш или по малко и от 2-те?Първоначално написано от RullzZz
аз бих седяла пред компа или телевизора или пък бих си 4ела нещо
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми излизам на вънка запознавам се с някой и си прекарвам вечерта.Всичко друго е просто губене на време :P
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Точно това правя и аз,и си представям,че съм много щастлива и влюбена..и наистина действа малко или много,когато искаш а няма към кой да се обърнеш..ползвай въображението сиПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
Обиковено гледам телевизия,на компа или просто слушам музика![]()
ami ne moga da kaja s to4nost kakvo bih napravila za6toto ne mi se e slu4valo.bes fr ne sam ostavala,da ne me 4ue dqvola,dano vinagi si imam moite the best friend...a bes gaje sam ostavala no za kratko.predpolagam 4e bih izlqzla navan,o4evidno sama i bih napravila opit da se zapoznaq s novi hora...
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Ми...чета,излизам на разходка,пиша си,седя пред пс-то,тв-то,говоря с някои приятели от скайп и така...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
pitan4icata Ох адски ме кефи подписа ти,даже си го краднах ама си го гледам само аз !! .. Че ме е срам да го сложа някъде,щот съм го кралаама е мн,ама мн сладъъъъъккк !!!
![]()
![]()
![]()
По темата: Аз прая най-интересното нещо на света- Спъ !! .. Способна съм да спя цял ден (с почивки да хапна и да пийна водичка и тоалетна,душ) .. Но когато почна да се чувствам виновна за целодневното ми спане чета нещо,но то пак ме унася и аз пак заспивам![]()
Но пък наистина мн обичам да решавам кръстословици и това е страхотно занимание..малко отчаяно,ама като се налага..
![]()
+1Първоначално написано от ``bitch``
![]()
Суетата.Моят любим грях.