.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

когато сте сами..?

Какво правите (какво бихте правили) кагото сме сами без приятели, без гадже, без някои с които да излезнете и т.н. ?

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    Измисляш си въображаем приятел.
    Sasho1988

Варна..

Град
    Лондон
    Ami ili si stoq vka6ti i se depresirvam ili izlizam navan daje i sama, tova me uspokoqva...
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами аз съм така, с разликата че си имам приятел. Преди ми беше гадно, че останах без приятели, но цената си я биваше. Той заема цялото място което преди бе отредено за тях..
    А иначе ако бях и без него... Абе нали си имам вас бе?! Вие де ще избягате ши кисна само тука
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Абе нали си имам вас бе?! Вие де ще избягате ши кисна само тука
    Да!
    При положение, че нямаш с кого да излезеш и къде да отидеш, си стоиш вкъщи и си киснеш пред компа и си се депресираш с разни песни и т.н
    едва ли има човек, който е бил напълно сам някога, за да може да изкаже мнение по темата.
    Това, че просто някои от нас понякога си мислят, че целия свят ги е заебал и си нямат никой - не е така. Тва, че нас ни е мързяло да направим каквото и да било по въпроса, не означава сме били сами.
    Оф, и аз не знам вече кво искам да кажа..

еми щях да се опитам да се сприятеля с някой-кофти е да си сама.имаше едно време когато бях като тебе и по цял ден гледах филми и висях на компа,но после се преместих в др у4 и там си намерих с кой да се шматкам.споко-няма да си винаги така
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Испания.

Re: когато сте сами..?

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Какво правите (какво бихте правили) когато сме сами без приятели, без гадже, без някои с които да излезнете и т.н. ?
    От много дълго време съм така... Опитвам се да си намеря някое добро момиче... и малка компания но, все още съм на нулата... положението ми наистина е доста неприятно, фрустрацията ми е доста голяма и ми е още по трудно...
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Седя пред теевизора, пред компютъра, чета си...
    Ама аз никога не съм сама защото имам 2 сестри и с майка ми се разбирам чудесно. Тука в Германия все още нямам с кой да излизам ама си джиткам насам натам с мама а в момента сестра ми ми е на гости и е мн яко
    Бтв няма нищо лошо в тва да излезеш сам. Една приятелка на майка ми преди години като била студентка тука в Дрезден била съвсем сама и един ден и било страшно сдухано и отишла сама на кафе. Хубаво ама кафето било пълно и имало място амо до един мъж който седял сам. Тя го попитала дали мястото е свободно и в началото изобщо не му обръщала внимание и си пиела кафенцето. Мъжа обаче забелязал че и е кофти и я заговорил. В момента са женени вече 18 години и имат 2 деца

Голям фен Аватара на asasfdf
    бих си потърсил нови приятели някъде навън или ще завържа разговор с някой съгражданин по интернет..

Фен Аватара на Zqpkov
    Град
    ...ша0лин !
    Влизаш в нета и се запознаваш с хора ! а ако ти е съмотн ос имасторбираш =D> =D> =D> =D> =D>

just f**k y0u !?!

Град
    некъде из Сливница...
    до сега не съм изпитал чувството да съм напълно сам и да няма с кой да изляза... имам си гадже :P също така имам адски много приятели с който мога да излизам

сядам тука и си пиша с вас

Град
    in the this universe
    xmmm,stoq si vku6ti na kompa ,slu6am muzika...tupa rabota

Ммм ще седя у нас и ще си намеря какво да правя , а ако ми се излиза ще изляза сама пък може и да се запозная с някого :P Нищо не се знае.....
    To be yourself is all that you can do...

скучая пред компа

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RullzZz
    до сега не съм изпитал чувството да съм напълно сам и да няма с кой да изляза... имам си гадже :P също така имам адски много приятели с който мога да излизам
    а смисъла от поста ти беше.......??? да я дразниш или да се изфукаш или по малко и от 2-те?
    аз бих седяла пред компа или телевизора или пък бих си 4ела нещо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Пловдив
    ще се съдера да тренирам

si leja po cql den i 6a gledma filmi 6a si pla4a na tqh, a kat po4ne daskalo 6te s eotdam na u4eneto za da mi mine vremeto

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми излизам на вънка запознавам се с някой и си прекарвам вечерта.Всичко друго е просто губене на време :P
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Измисляш си въображаем приятел.
    Точно това правя и аз,и си представям,че съм много щастлива и влюбена..и наистина действа малко или много,когато искаш а няма към кой да се обърнеш..ползвай въображението си

Обиковено гледам телевизия,на компа или просто слушам музика

ami ne moga da kaja s to4nost kakvo bih napravila za6toto ne mi se e slu4valo.bes fr ne sam ostavala,da ne me 4ue dqvola,dano vinagi si imam moite the best friend...a bes gaje sam ostavala no za kratko.predpolagam 4e bih izlqzla navan,o4evidno sama i bih napravila opit da se zapoznaq s novi hora...
    НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.

Град
    Terra incognita!
    Ми...чета,излизам на разходка,пиша си,седя пред пс-то,тв-то,говоря с някои приятели от скайп и така...
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

pitan4icata Ох адски ме кефи подписа ти,даже си го краднах ама си го гледам само аз !! .. Че ме е срам да го сложа някъде,щот съм го крала ама е мн,ама мн сладъъъъъккк !!!

По темата: Аз прая най-интересното нещо на света- Спъ !! .. Способна съм да спя цял ден (с почивки да хапна и да пийна водичка и тоалетна,душ) .. Но когато почна да се чувствам виновна за целодневното ми спане чета нещо,но то пак ме унася и аз пак заспивам Но пък наистина мн обичам да решавам кръстословици и това е страхотно занимание..малко отчаяно,ама като се налага..

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от ``bitch``
    сядам тука и си пиша с вас
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си