.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    ам аз съм била така често...
    Стоя и чакам някой да се сети за мен, ама като никой не му пука се захващам с нещо, което иначе не бих почнала
    един пък се зарових в куп дрехи и цял ден си правих снимки с различни дрехи
    Или пък тегля филм, след филм и цяпам ...
    Усилвам музиката до дупка, правя си пуканки и ръся из целия апартамент
    Ае аз винаги си намирам ко да прая
    Ако не измисля нещо, просто сядам пред компа и се хаквам във форума :P

Град
    Усмивката :Р
    Аз рисувам, слушам музика или излизам самичка на разходка навънка
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Сан Венганца
    Мислиш ли,че на тая тема мястото и е тук ?

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Измисляш си въображаем приятел.

о .. това ми е най-големият страх предполагам ще се депресирам .. ще се покрия и по цял ден ще дрънкам на китарата

Град
    Париж
    Ми аз няма да стоя и да си губя времето,а ще се опитам да променя нещата.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Град
    Велико Търново
    кат остана сама ще 4ета приказки за принца на бялото кон4е
    базик
    6те излизам навън,6те се веселя и сяка6 не ми пука от никой и ни6то да няма да се самоубивам смело напред и така....
    Руса кукличка

Град
    София
    Отивам да направя 2-3 обиколки на Северния парк, който е близо до нас, тичайки. Като свърша с тичането се прибирам, уморен съм, пия вода, ям половин хляб с 2 наденици и малко картофи или каквото друго има, лягам уж да гледам телевизия, но телевизора ме гледа мен.
    Don't tell me what I can or can't do !

повечето отговори са, че ще седят постоянно на компа тв. и т.н. и кво после ще запомним от лятото как сме спали по цял ден или филмите и чата цццццц... ужас! Е не, че на мен не ми се налага често да права така...

повечето отговори са, че ще седят постоянно на компа тв. и т.н. и кво после ще запомним от лятото как сме спали по цял ден или филмите и чата цццццц... ужас! Е не, че на мен не ми се налага често да права така...

ема как какво? РЕЖЕМ СИ ВЕНИТЕ ест....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Квото ми се прави
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Квото ми се прави
    No you don’t even like
    No you don’t even like

Квото ми се прави
    No you don’t even like
    No you don’t even like

Квото ми се прави
    No you don’t even like
    No you don’t even like

Квото ми се прави
    No you don’t even like
    No you don’t even like

Re: когато сте сами..?

az mislq 4e ne iska da kaje 4e e vinagi sama..a 4e ponqkoga priqtelite i ne sa do neq ili neq razbrat..ili gadjeto i e dale4 ot neq..abe nz,no ako e taka i az sum se 4uvstvala po tozi na4in ponqkoga ispadam v depresiq..sly6am tujni pesni za da moga da si izleq po nqkukuv na4in mukata ii t.n ot kolkoto da q subira6 vutre v sebesi...probvai

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    Когато всичките ти приятели са в друга държава нямаш особено голям избор и единствения начин да общуваш с тях е чрез интерент. Аз няма да запомня лятото с излизанията по дискотеки и кафета просто защото няма с кой да ходя по такива места а самичка ми е скучно. Виж чатовете с най-добрата ми прителка която е в БГ ще ги помня мн дълго както и повечето филми които гедах с мама на кино (ходим по минимум 1 път в седмицата).
    За мен това не е ужас и не мога да кажа че ми е било скучно. Аз и сама мога да се забалявам а и се старая да виждам само хубавите неща в дадена ситуация така че да не се депресирам. В момента приятели, гадже, компания нямам. Не ходя на кафета, дискотеки, не излизам всеки ден... Въпреки това не съм седнала да се депресирам.
    Като почна да следвам и като дойде приятелката ми тука в Джърмани нещата ще се подобрят. Сега се радвам на спокойствието и на това че мога да си седя по цял ден в нас и да се размотавам по пижама Мисля че хората трябва да се научат да правят неща сами и да се чувстват добре в собствената си компания за да не им е скучно и сдухано когато няма с кой да излязат

Ем ако нямам, се опитвам да си намеря!

surfiram iz neta....4eta si razni raboti...slu6am muzika...ponqkoga si leja...obiknoveni ne6ta!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Попринцип обичам да седя сама и да размишлявам,защото има неща,които не бих казала на никого,аз съм единственият човек,който ме разбира ,но в никакъв случей не обичам да съм самотна,това чувство ме убива,за това когато го усетя се обаждам на някого,без значение на кой,просто ей така да чуя гласът на някого,на когото държа Какво да се прави,мечтател съм ,обичам розавите очила,вятърните мелници,кулите в облаците и този свят,който само аз мога да видя.Обичам да съм във весела компания да се смея,да правим лудории,но много по-добре се чувствам,когато седя някаде близо до природата сама,да гледам небето,да чета книга и в никакъв случей да не свалям слушалките

Ами бих излезла и бих си намерила нови приятели!(пък и ново гадже закъде без него)

Ам бих си взела списание
    и с него на кафе

Град
    гр. Пловдив
    Без приятели е кофти. Ще открия причината за това и ще се опитам да си ги върна.А относно какво ще правя, бих направил нещо за себе си.
    The Nuts!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от _CuCuTy_
    Измисляш си въображаем приятел.
    Ъхъ.Като Карлсон нещо

По темата.
    Измисляш си занимание,тренираш нещо,
    спортуваш си,четеш книжки,слушаш музика,
    излизаш сам,пиеш кафе,зарибяваш някви случайни мацки,
    играеш Еврофутбол...сърфираш си в нета,
    абе-доказваш на себе си и на всички,
    че "и сам воинът е сам"
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си