- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато сте сами..?
ам аз съм била така често...
Стоя и чакам някой да се сети за мен, ама като никой не му пука се захващам с нещо, което иначе не бих почнала![]()
![]()
![]()
един пък се зарових в куп дрехи и цял ден си правих снимки с различни дрехи![]()
Или пък тегля филм, след филм и цяпам ...
Усилвам музиката до дупка, правя си пуканки и ръся из целия апартамент![]()
![]()
![]()
Ае аз винаги си намирам ко да прая
Ако не измисля нещо, просто сядам пред компа и се хаквам във форума![]()
![]()
:P
Аз рисувам, слушам музика или излизам самичка на разходка навънка![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
о .. това ми е най-големият страхпредполагам ще се депресирам .. ще се покрия и по цял ден ще дрънкам на китарата
![]()
Ми аз няма да стоя и да си губя времето,а ще се опитам да променя нещата.![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
кат остана сама ще 4ета приказки за принца на бялото кон4е![]()
базик
6те излизам навън,6те се веселя и сяка6 не ми пука от никой и ни6тода няма да се самоубивам
смело напред и така....
![]()
Руса кукличка
Отивам да направя 2-3 обиколки на Северния парк, който е близо до нас, тичайки. Като свърша с тичането се прибирам, уморен съм, пия вода, ям половин хляб с 2 наденици и малко картофи или каквото друго има, лягам уж да гледам телевизия, но телевизора ме гледа мен.
Don't tell me what I can or can't do !
повечето отговори са, че ще седят постоянно на компа тв. и т.н.и кво после ще запомним от лятото как сме спали по цял ден или филмите и чата цццццц... ужас! Е не, че на мен не ми се налага често да права така...
повечето отговори са, че ще седят постоянно на компа тв. и т.н.и кво после ще запомним от лятото как сме спали по цял ден или филмите и чата цццццц... ужас! Е не, че на мен не ми се налага често да права така...
ема как какво? РЕЖЕМ СИ ВЕНИТЕ ест....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Квото ми се прави![]()
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Квото ми се прави![]()
No you don’t even like
No you don’t even like
Квото ми се прави![]()
No you don’t even like
No you don’t even like
Квото ми се прави![]()
No you don’t even like
No you don’t even like
Квото ми се прави![]()
No you don’t even like
No you don’t even like
az mislq 4e ne iska da kaje 4e e vinagi sama..a 4e ponqkoga priqtelite i ne sa do neq ili neq razbrat..ili gadjeto i e dale4 ot neq..abe nz,no ako e taka i az sum se 4uvstvala po tozi na4in ponqkoga ispadam v depresiq..sly6am tujni pesni za da moga da si izleq po nqkukuv na4in mukata ii t.n ot kolkoto da q subira6 vutre v sebesi...probvai![]()
Когато всичките ти приятели са в друга държава нямаш особено голям избор и единствения начин да общуваш с тях е чрез интерент. Аз няма да запомня лятото с излизанията по дискотеки и кафета просто защото няма с кой да ходя по такива места а самичка ми е скучно. Виж чатовете с най-добрата ми прителка която е в БГ ще ги помня мн дълго както и повечето филми които гедах с мама на кино (ходим по минимум 1 път в седмицата).Първоначално написано от sladka_______
![]()
За мен това не е ужас и не мога да кажа че ми е било скучно. Аз и сама мога да се забалявам а и се старая да виждам само хубавите неща в дадена ситуация така че да не се депресирам. В момента приятели, гадже, компания нямам. Не ходя на кафета, дискотеки, не излизам всеки ден... Въпреки това не съм седнала да се депресирам.
Като почна да следвам и като дойде приятелката ми тука в Джърмани нещата ще се подобрят. Сега се радвам на спокойствието и на това че мога да си седя по цял ден в нас и да се размотавам по пижамаМисля че хората трябва да се научат да правят неща сами и да се чувстват добре в собствената си компания за да не им е скучно и сдухано когато няма с кой да излязат
![]()
Ем ако нямам, се опитвам да си намеря!![]()
surfiram iz neta....4eta si razni raboti...slu6am muzika...ponqkoga si leja...obiknoveni ne6ta!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Попринцип обичам да седя сама и да размишлявам,защото има неща,които не бих казала на никого,аз съм единственият човек,който ме разбира,но в никакъв случей не обичам да съм самотна,това чувство ме убива,за това когато го усетя се обаждам на някого,без значение на кой,просто ей така да чуя гласът на някого,на когото държа
Какво да се прави,мечтател съм
,обичам розавите очила,вятърните мелници,кулите в облаците и този свят,който само аз мога да видя.Обичам да съм във весела компания да се смея,да правим лудории,но много по-добре се чувствам,когато седя някаде близо до природата сама,да гледам небето,да чета книга и в никакъв случей да не свалям слушалките
![]()
Ами бих излезла и бих си намерила нови приятели!(пък и ново гадже закъде без него)![]()
Ам бих си взела списание
и с него на кафе![]()
Без приятели е кофти. Ще открия причината за това и ще се опитам да си ги върна.А относно какво ще правя, бих направил нещо за себе си.
♠ The Nuts! ♥
Ъхъ.Като Карлсон нещоПървоначално написано от _CuCuTy_
![]()
По темата.
Измисляш си занимание,тренираш нещо,
спортуваш си,четеш книжки,слушаш музика,
излизаш сам,пиеш кафе,зарибяваш някви случайни мацки,
играеш Еврофутбол...сърфираш си в нета,
абе-доказваш на себе си и на всички,
че "и сам воинът е сам"![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg