- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- когато сте сами..?
emi ili si stoq sama ili si izlizam sama dori i bez da znam kade prosto se razkarvam![]()
и аз съм в такова положение... но лошото при мен е че и приятеля ми е на 150 километра от мен ии.. много често се чувствам самотнаПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
Ще вися в нас ще слушам музика ще седя пред компа ще гледам телевизия.Бих гледала стари снимки.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Имало е моемнти когато найстина е нямало с кои да изляза и тогава се чуствам ужасно сякаш целия свят ме е заебал...Ама на другия ден ти се обада някои да излезете и забравяш...А когато няма с кои да изляза излизам сама...В парка до нас имам достатъчно познати се ще мине някои...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ще продължа напред... преди съм била сама... без приятели, без гадже, нямах си никой... но както виждате все още мърдам... И то мисля, че е благодарение на сегашните ми приятелки и приятеля ми... Сега немога да си представя живота си без тях тримата... Но все пак.. била съм сама... дори и да съм ... живота продължава със или без някой до теб...
Ми или ще хода да тичам в парка или да отида да скачам някъде..
Glory,Glory Manchester United!!!
ами аз някои дни съм сам някои дни пък целия ден съм навън и така...но аз живея в малък град и кът съм сам излизам и ги намирам щот знам къде ходят главно....пък ако не ги намеря или карам колело или се разхождам до магазинадругата година пък като отида да живея в друг град може да си намеря много нови приятели
![]()
![]()
![]()
И аз такам...Първоначално написано от ``bitch``
![]()
гледам филми обикновенно и си чатя с някого