.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    emi ili si stoq sama ili si izlizam sama dori i bez da znam kade prosto se razkarvam

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами аз съм така, с разликата че си имам приятел. Преди ми беше гадно, че останах без приятели, но цената си я биваше. Той заема цялото място което преди бе отредено за тях..
    А иначе ако бях и без него... Абе нали си имам вас бе?! Вие де ще избягате ши кисна само тука
    и аз съм в такова положение... но лошото при мен е че и приятеля ми е на 150 километра от мен ии.. много често се чувствам самотна

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Ще вися в нас ще слушам музика ще седя пред компа ще гледам телевизия.Бих гледала стари снимки.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    In the middle of Nowhere
    Имало е моемнти когато найстина е нямало с кои да изляза и тогава се чуствам ужасно сякаш целия свят ме е заебал...Ама на другия ден ти се обада някои да излезете и забравяш...А когато няма с кои да изляза излизам сама...В парка до нас имам достатъчно познати се ще мине някои...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Ще продължа напред... преди съм била сама... без приятели, без гадже, нямах си никой... но както виждате все още мърдам... И то мисля, че е благодарение на сегашните ми приятелки и приятеля ми... Сега немога да си представя живота си без тях тримата... Но все пак.. била съм сама... дори и да съм ... живота продължава със или без някой до теб...

Ми или ще хода да тичам в парка или да отида да скачам някъде..

Glory,Glory Manchester United!!!

ами аз някои дни съм сам някои дни пък целия ден съм навън и така...но аз живея в малък град и кът съм сам излизам и ги намирам щот знам къде ходят главно....пък ако не ги намеря или карам колело или се разхождам до магазина другата година пък като отида да живея в друг град може да си намеря много нови приятели

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ``bitch``
    сядам тука и си пиша с вас
    И аз такам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си