.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Зеленчуците са въглехидрати...
    Както и да е, аз не ям месо и прочее и съм още жива, кой като мен
    И теглото ми спада в рамките на нормалното :Р
    Пък за другоот нямам желание да се спори, не сте открили топлата вода с нвд-то. Въглехидратите не са вредни нито нищо, режимът е ок, както са и други режими като "зоната" и т.н. които вършат работа също, зависи от човек . Ако сте си ок с килата въобще не се занимавайте с дивотии, ако искате здравословно ядене- изключете е-храните и тези с много компоненти. Ез симпъл ез дат :Д

ПП. Аз предпочитам да тичам да ви кажа :/
    ПП2. Поднормените мацки да си хапват, не да се хвалят...

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Ся се сетих, че и алкохолът не е особено диетичен...

Значи има от кво да живея.
    Собственост на Canis_Dirus

Хахаха, ти чувала ли си за алкохолната диета?
    С Кемз я практикувахме тая зима, действа по- добре от всичко друго на пазара!!!

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Супер фен
    Град
    Своге
    xaxaxa toq sait ne6to balamosva,na mene mi izpisa 4e sum s idealnoto teglo ,a ne e taka

Re: Сантиметрите, килограмите ...

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Ariel
    Искам да ви питам какви са раэмерите по вас, талия, таэ, гръдна обиколка и т.н., эащото на мен нещо не ми се връэват килограмите с обиколките, а и също така не мога да сваля и грам от мен, пия си эеления чай,дори не помня от кога не съм яла хляб, но сладкото е проблем
    Спри въглехидратите. Намери си нещо приятно да спортуваш. Яж месо и зеленчуци.

10 кила смъкнах така.
    Но после не почвай пак да ядеш мизерии. Аз си промених тотално хранителните навици, за да постигна нещо.

А лайна като чайове, кафета за отслабване и не знам още кво.. няма да ги коментирам.

170 см, 65 кг, талия 65, гърди ~ 100, ръка 35, това са ми мерките, които знам, много нисък процент мазнини ;}

Иначе мнението ми е, че това с ИДЕАЛНОТО тегло са глупости, важен е процента на мускулната маса спрямо мазнините, така че ако за мъж 175 см 90 кила може да са много, друг с тези данни може да изглежда изключително добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си