.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Обрив

Град
    Никъде и Навсякъде

Обрив

Проблема ми е следния целите ми длани почервеняват и започват да ми е се потят ръцете,след това се появяват едни ситни пъпчици като балончета пълни с някаква течност ...сърби ужасно ....и най-накрая започват да се белят просто страшна работа немога да пипна нищто ....ако някои е имал такаъв проблем или поне знае някакъв лек да пише ...благодаря предварително

Ходила съм на лекар , всеки път казват ,че е от времето или е липса на витамини и ми изписват различни мазила които нищо не помагат и в край на сметка минава от самосебе си ллллтозе обрив се появява няколко пъти годишно.....

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може би имаш някаква алегрия, знам ли... Посети по-компетентен лекар
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Никъде и Навсякъде
    ами то не беше алергия екзема и др такива саме че вече и на краката имам.....изглежда все едно е изгорено

От колко време ти се появяват? По колко стоят? И горе долу колко често ти се появяват?

Град
    Никъде и Навсякъде
    тази година поне 3 пъти се появиха....трае около 2 седмици.......и през зимата и през лятото различно.......от как са помня го имам

Град
    Бургас
    Ами...Аз имам същия проблем,при мен се предава по наследство от бащина линия.Ходих на дерматолог и ми изписаха комплекс витамини В и да си правя разтвор от KMnO4(калиев перманганат)-от това на зрънца се разтварят в хладка вода няколко грама,докато не се получи светло лилав разтвор и дурйиш ръцете си в него 5-10 мин на ден сутрин и вечер след ядене.Дано съм ти помогнала!На мен ми помогна

Град
    Никъде и Навсякъде
    мерси мн ще пробвам дано и на мен помогне

towa e dermatit wid alergiq kum neshto koeto si pipnala az imam takowa kupi si klottrimazol ili diprozon i se maji

Звучи ми или като мокра екзема или като атопичен дерматит. Бегай на лекар и не се лекувай сама. Пък ако прекалиш с калиевия перманганат само ще си изгориш кожата-едно кристалче на литър вода стига и случжи за дезинфекция.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си