.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

защо се получава така? ;(

Исках просто да споделя нещо.Нещо,което се повтаря отново и отново когато си пиша с приятелката ми.Знам,4е това е нормално при вси4ки 2-ки ,но мен мн ме измъ4ва.Работата е там,4е с моето моми4е мн 4есто се караме,а това не върви на добре.всеки път ,когато влизаме в скайп все спорим за някоя глупост.Незнам ,може би е заради разтоянието ,,което ни дели в момента,но вярвам,4е скоро ще бъдем отново заедно,така както преди.Единствената ни комуникация е 4рез скайп и телефона,но когато и да влезем в скайп все се караме.Мн я оби4ам и съм и доказал,4е държа на нея.Обичам я с цялото си сърце,както никоя друга до сега.Тя е единственото моми4е ,което запълни празнотата в сърцето ми.Радвам се и се гордея,4е имам такова моми4е до себе си,а не такава дето е с мен само заради материални щети и други глупости.Обичам я,за нея и живота си давам.Толкова е мила и грижовна,мисля 4е не бих могъл да намеря друга като нея.просто понякога се караме за глупости и накрая се сдобряваме.мислите ли,4е се караме защото си липсваме? и двамата не можем да осъзнаем защо става така,а иначе мн се обичаме.

еми сори ама ше си се карате .. И аз се карам на всеки 2 седмици с моя приятел,да не говорим,че ако останем цял ден заедно ми иде да го убия(както и той мен) .. това е просто правиш компромис и се съгласяваш с нея за всичко и споровете свършват или продължавате да се карате и накрая свикваш

Голям фен Аватара на suitable
    Град
    Бургас
    Ооо, точно ! В този глупав skype само скандали.. не, че се карам с моето момиче, но прсото като не сме заедно и някак си.. от време на време ми хрумват разни глупости и като искам да споделя - пиша по skype - там те звучат по коренно различен начин и тя ги приема различно.. и в този момент аз съм ужасно надразнен, че не мога да и го кажа в очите, както се прави и оставям нещата, както са, а тя си стои с грешната представа за нещата.. ако го разбере - сигурно съм изписал клавиатурата за да го постигна. Предпочитам да си казвам важните неща на живо като се видим, ама те все изкачат едни теми в skype и имам чувството, че ги хабим като ги пишем..

Град
    Plovdiv
    eto за това мразя упс,ненавиждам скайп! получават се прекалено много двусмислици,а от там-проблеми....

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    еми сори ама ше си се карате .. И аз се карам на всеки 2 седмици с моя приятел,да не говорим,че ако останем цял ден заедно ми иде да го убия(както и той мен) .. това е просто правиш компромис и се съгласяваш с нея за всичко и споровете свършват или продължавате да се карате и накрая свикваш
    как на всеки 2 седмици? по часовник ли или аларма нещо си навивате
    хаха звучи странно,ама наистина е така .. караме се посредата на месеца задължително и около 27 (месечницата) ..

Град
    В облаците
    Винаги съм казвала, че Скайп и телефоните не са за сериозни разговори.. Просто си има разговори за фейс ту фейс, както казва един човек :} Но понеже както разбрах нямате друг начин за комуникация, опитай се да й предложиш това, което можеш. Знам, че се опитваш и даваш всичко, но пробвай с нещо ново. Като за начало, какво ще кажеш за това - защо например не й кажеш тези неща, които ги каза на нас - че я обичаш и не можеш без нея? Може би ще помогне и няма да имате толкова разногласия. Мога също да ти кажа, че ние момичетата много се трогваме от такива думи
    When I was young
    It seemed that life was so wonderful
    A miracle
    Oh it was beautiful,
    magical.
    All the birds in the trees
    They could sing so happily
    So joyfully..

Всичко е относително

Град
    Сан Венганца
    Скайп разваля връзки !! Да кажем НЕ на скайп

Ама съм съгласна ... на живо не сме се карали нито един път но в в скайпа ми идват на ума какви ли не глупости които не мога да кажа извън интеренет пространството и ...така се получава понякога

Запомнете,че се пише метЪл а не метАл... Металите нямат нищо общо със стила музика метЪл ...

Благодаря за вниманието!!!

Град
    Велико Търново
    мн е тъп този скайп,понеже 4овека от др страна не може да разбере какво то4но иска6 да му каже6,тоест не се разбира интонацията и се полу4ават мн караници.абеее....бъркотия,а ма и аз да кажа ако не е скайп с какво друго..комуникация все пак е по-добре отколкоото нищо.
    Руса кукличка

Град
    София
    Вие не разбрахте ли, че трябва да си говорите? Ще се карате докато не почнете да обсъждате нещо и да оценявате мнението на другия, а не да държите на своето и това да бъде. Запъвате се като магаре на мост пък после някой ви виновен.

И най-важното:
    ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ТОЯ СКАЙП БЕ !!!!!!!!

П.П. Александър Бел си е свършил работата.
    Don't tell me what I can or can't do !

pusnete si bezplatni minuti na telefonite i si govorete a Ne po skype
    skype e provalil tolkova mn varzki i o6te na 2-rata sedmica na moq fr mu kazah iskam ne6tat da sa seriozni i za tva pls da ne komunikirame po skype. i vse o6te go izbqgvame ili kat trygnem si pi6im ne6to po zadylbo4eno... si se obajdame
    tva e re6enieto
    skype sux za seriozni vryzki

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    мн е тъп този скайп,понеже 4овека от др страна не може да разбере какво то4но иска6 да му каже6,тоест не се разбира интонацията и се полу4ават мн караници.абеее....бъркотия,а ма и аз да кажа ако не е скайп с какво друго..комуникация все пак е по-добре отколкоото нищо.
    +1

П.П аз не мисля че някой си пада по материалните "щети" (не е само твоята приятелка дето не ги харесва)

Cruel Intentions

Голям фен Аватара на asasfdf
    супер прави сте, скайп е пълна гадория понякога и създава много кавги между двама, които ходят примерно...
    аз умишлено говоря с приятелката си по скайп само за да се уговорим нещо и това е

Град
    Okinawa
    от личен опит мога да кажа,че скаип-а прецаква всичко.
    И при нас беше същата история (понеже сме от различни градове и през ваканцията това е начина ни на комуникиране) и за да е всичко наред не си пишем вече
    И да,определено напрежението идва от разтоянието.След като сте отново заедно ще видиш,че всичко ще е ок.
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

ами нормално е разбира се... понякога по скайп нещата се разбират по друг начин и е възможно да се получат някой сдърпвания, а и разстоянието си казва думата...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Охххх как го мразя този skype, ама наистина много го мразя, той много разваля нещата! та така по темата: както каза ти възможно е да се карате, защото си липсвате, просто и двамата имате нужда един от друг, тъжни сте, искате да сте заедно, а тъпото разстояние ви разделя и в крайна сметка се получава така, че си го изкарвате един на друг

Абе като ви чета постовете ... мн зле много... насякъде пише че скайп е тъп ама без него неможете нали ?!
    You’re so gay and you don’t even like boys
    No you don’t even like
    No you don’t even like
    No you don’t even like… PENIS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си