Исках просто да споделя нещо.Нещо,което се повтаря отново и отново когато си пиша с приятелката ми.Знам,4е това е нормално при вси4ки 2-ки ,но мен мн ме измъ4ва.Работата е там,4е с моето моми4е мн 4есто се караме,а това не върви на добре.всеки път ,когато влизаме в скайп все спорим за някоя глупост.Незнам ,може би е заради разтоянието ,,което ни дели в момента,но вярвам,4е скоро ще бъдем отново заедно,така както преди.Единствената ни комуникация е 4рез скайп и телефона,но когато и да влезем в скайп все се караме.Мн я оби4ам и съм и доказал,4е държа на нея.Обичам я с цялото си сърце,както никоя друга до сега.Тя е единственото моми4е ,което запълни празнотата в сърцето ми.Радвам се и се гордея,4е имам такова моми4е до себе си,а не такава дето е с мен само заради материални щети и други глупости.Обичам я,за нея и живота си давам.Толкова е мила и грижовна,мисля 4е не бих могъл да намеря друга като нея.просто понякога се караме за глупости и накрая се сдобряваме.мислите ли,4е се караме защото си липсваме? и двамата не можем да осъзнаем защо става така,а иначе мн се обичаме.