.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 145

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    Цитирай Първоначално написано от Orlandovci SS
    футболистите в България са путки?
    най-точния пост у темата.

Цитирай Първоначално написано от tubito
    ae pedalite deto ne sa gledali ma4a da mal4at
    гледах мача и мога да кажа, че сме зле и по-зле от това не сме били години наред Няма нападатели няма идея няма тактика нищо няма и вратар нямаме

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Град
    Detroit Ghetto
    xaxa
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Повече от фен Аватара на FOOTSOLDIER
    Град
    във филма
    Бистрон друса в Червило!

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от ShadyRecords
    Нека ви е говеда от трактористите отпадате
    Подобие на човек!

Град
    Detroit Ghetto
    xaxa
    This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Нека ви е говеда от трактористите отпадате
    Подобие на човек!

Когато над Дунав се мръкне
    и Ушев си легне пиян,
    отново пред бюста на Левски,
    говедата сини смърдят.
    Ний знаем, че Вий многобройни сте,
    от днеска сме ние на власт,
    и ваш'та говежда агитка
    не може да спори със нас.

Стадионът блести във червено,
    червено е всичко навред,
    България ражда армейци,
    червени бригади безчет.

който е слагал на левски може да ми го лапне аз си взех мойте 40 кинта хаха
    Тия 40 кинта за дървен балтон да ги дадеш бяло негро!

Град
    Detroit Ghetto
    xaxa

бате, спри се евалата за печалбата, ама ся да пускаш песни е ебати тъпото

Град
    във филма
    тия 40 кинта ше ги дам по кръчми а ти можеш да ме фанеш за паламарката яд ли те е ? цялото ръководство ви смениха и пак сте куци то не беше стоилов вуцов, хахаха ... и сирака избега жалки сте. Вихрен победи Левски с 1:0 !!! бе батееееееееееееееееееееее скриииии сееееееееееееееееееееееее ееееее ХАХХАХАХ
    Бате тебе по кръчми не те пускат 18+ ама кво да се занимавам с тебе...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

и Ушев си легне пиян,
    говедата сини смърдят.
    и ваш'та говежда агитка

червено е всичко навред,
    България ражда армейци,
    червени бригади безчет.

Когато над София мръкне
    И Ушев си легне пиян,
    Отново пред бюста на Левски
    Букети от факли горят.
    И страшно проклинат чорбари
    "Елате и ний ще ви спрем!"
    България ражда левскари,
    Милиони левскари безчет!

Който успее да открие разликите го черпя по една СЛИВЕНСКА перла
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    във филма
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka

и Ушев си легне пиян,
    говедата сини смърдят.
    и ваш'та говежда агитка

червено е всичко навред,
    България ражда армейци,
    червени бригади безчет.

Когато над София мръкне
    И Ушев си легне пиян,
    Букети от факли горят.
    България ражда левскари,
    Милиони левскари безчет!

A само 1 слива да ме черпиш може ли?

ОМГ,да паднат от некви трактористи които не знаят кво е футбол.Като ги гледах те БАТЕ са толко зле...А Левски с тея смешни опити за центрирания кво ше направат.Само опити за центрирания имаше 2рото полувреме и то БАТЕ бяха с 10 човека ... Левски изложиха България...Такъв позор...Миналата година паднаха от скиори,сега от трактористи...Дано поне нещо направат в Уефа ..

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Тия момчета за 2 години ни ебаха майката на нас феновете. Първо паднахме от ония скиорите, айде, решихме, че е малка кризичка и ще се оправим. В първенството бяхме умряла работа, взехме само 1 столично дерби. Стана ни треньор овцата след безумията на баткоф, сега паднахме от тия трактористи. Направо ми се разби нервната система. Срам ме е, че падаме от такива отбори Дано влезем в групите на УЕФА поне
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Още помним 3-те сливенски ракии и едната пържола в СЛИВЕН,така че....
    А на всички комунисти искам да кажа-ДА ВИ УМРЕ ВСИЧКО мило боклуци,съсипахте всичко хубаво в тая държава!
    Не ни търсете,ние ще ви намерим.......

Цитирай Първоначално написано от miss_darkness
    Свърши се.
    Сега остава само горчилката и разочарованието на феновете,които се залъгваха с напразни обещания за разгромни победи.И накрая какво-нов удар.
    Уж БАТЕ бяха трактористи,некадърници,но ваци,а май ние сме такива.
    Нека се радват недоброжелателите,прави са.Мястото ни не беше в ШЛ,а дори и да беше,по-добре стана,че отпаднахме навреме вместо тепърва да берем още срам с тая игра.
    Няма смисъл да се заблуждаваме.Не сме готови за Европа.Нямаме колектив,всеки играе за себе си,тактически неграмотни сме,липсва синхрон между играчите.Няма как да е и по-различно;огромният стрес,на който бяха подложени момчетата от медиите,бързата смяна на треньора и още куп фактори допринесоха за това.Не ги защитавам,но не ги и съдя.Те не по-малко от нас са искали победата,но понякога не се получава дори да имаш желание и стремеж.Може би толкова си и могат...
    Ех,как ми липсва онзи отбор на Мъри,който ден след ден пишеше златна история!Липсват ми онези футболисти,които мачкаха всичко по пътя си.Липсват ми красивите голове и блестящите победи.Липсват ми сълзите от щастие...
    И все пак боли!!!Боли,че някакво неизвестно отборче,без никаква история,което струва не повече от 200 000-300 000 евро,сега продължава напред,а ние си тръгваме безславно от ШЛ,наричани от всички ''евроидиоти'';боли,че няма да чуем отново химна на ШЛ на наш стадион и ще гледаме мачове само по ТВ.Наистина адски много боли,но ние трябва да стъпим здраво на краката си,да забравим БАТЕ и да продължим напред.Защото въпреки всичко ние сме ЛЕВСКИ и както се пееше:''И когато падаш,аз пак ще пея за теб...''
    Въпреки всичко ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!!
    Ами....тъжно.Да, много правилно, че падаме от неизвестни отбори....и то не само Левски...дано поне да успеем в УЕФА...Подценихме беларусците...но каквото и да говорим играта ни беше по-добре от тяхната.....проблема беше, че няма кой да вкарва.....няма да ги упреквам.....какво ли им е на тях..... ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
    A.D.I.D.A.S.

Още даже преди 1вия МАЧ на Левски с Бате вкарах един пост .... че от много говорене на играчи и наи вече на собственик .... ЛЕвски си пати и за миг не повярвах че Левски може да продължи .... не съм за тях не все пак съм БЪЛГАРИН !!! Остана ми надеждата на либимия ми БГ отбор ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ !!!!
    Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от FOOTSOLDIER
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka

и Ушев си легне пиян,
    говедата сини смърдят.
    и ваш'та говежда агитка

червено е всичко навред,
    България ражда армейци,
    червени бригади безчет.

Когато над София мръкне
    И Ушев си легне пиян,
    Букети от факли горят.
    България ражда левскари,
    Милиони левскари безчет!

A само 1 слива да ме черпиш може ли?
    Червена или синя ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    има ли смисъл от коментар?
    цска са същите леваци като Левски.
    ne, tova e nai-tochniqt komentar

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мога да си измисля хиляди причини за да защитя левски, които до една ще са верни, но по-голямата истина е ,че просто играхме некадърно и че открай време никой не си знае мястото на терена. а по-интересно е как се сменя тоя треньор от днес за утре, при положение, че ни чакаше тегава среща, какво очакваха, велев да сътвори някакви чудеса за 2 седмици ли, тва даже аз дето съм толкова неграмотна мога да го преценя. то е повече от ясно, че ще настъпи ебати хаоса.
    както и да е , в момента ми свършиха думите, докрая на сезона (и всички занапред) ще продължавам да подкрепям сините и пак ще викам за тях в б, но съм разочарована
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    мога да си измисля хиляди причини за да защитя левски, които до една ще са верни, но по-голямата истина е ,че просто играхме некадърно и че открай време никой не си знае мястото на терена. а по-интересно е как се сменя тоя треньор от днес за утре, при положение, че ни чакаше тегава среща, какво очакваха, велев да сътвори някакви чудеса за 2 седмици ли, тва даже аз дето съм толкова неграмотна мога да го преценя. то е повече от ясно, че ще настъпи ебати хаоса.
    както и да е , в момента ми свършиха думите, докрая на сезона (и всички занапред) ще продължавам да подкрепям сините и пак ще викам за тях в б, но съм разочарована
    Не играхме кой знае колко зле...просто нямаше кой да вкара.Играта ни беше по-добра от тази на Бате.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Не играхме кой знае колко зле...просто нямаше кой да вкара.Играта ни беше по-добра от тази на Бате.
    Освен игра, в която се показва кой по-добре може да рита футболът е и игра, в която има тактика и умисъл. А там Бате надиграха тотално Левски. Просто трябваше Мъри Стоилов да остане треньор на Левски и най-вероятно тогава Левски щеше да е в ШЛ. Сърдете се на глупостите на собственика, който както и този на ЦСКА провали един добър отбор.

еми не, не играхме добре, просто сме виждали отбора в къде по-критични ситуации и затова ни се струва добре.
    тази игра можем да я наречем 'добра', когато играем срещу ботев , но не и в групите на шл
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    Освен игра, в която се показва кой по-добре може да рита футболът е и игра, в която има тактика и умисъл. А там Бате надиграха тотално Левски. Просто трябваше Мъри Стоилов да остане треньор на Левски и най-вероятно тогава Левски щеше да е в ШЛ. Сърдете се на глупостите на собственика, който както и този на ЦСКА провали един добър отбор.
    А това, което практикуват Бате Борисов футбол ли е ?Победи ни отбор струващ горе-долу, колкото 3-4 играчи на Левски.А и гола, който вкараха, беше късметлийски......А и все пак....както казваш има тактика..те играха със защитна тактика...всичките им играчи бяха назад към тяхната си врата,те се затвориха, а и ние ги натискахме..положения имаше.Нямаше кой да вкара.
    A.D.I.D.A.S.

трактор кара кукуруз
    яж ми хуя беларус
    !
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си