- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бате - Левски 1:1
най-точния пост у темата.Първоначално написано от Orlandovci SS
гледах мача и мога да кажа, че сме зле и по-зле от това не сме били години наред Няма нападатели няма идея няма тактика нищо няма и вратар нямамеПървоначално написано от tubito
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
xaxa
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Подобие на човек!Първоначално написано от ShadyRecords
xaxa
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Тия 40 кинта за дървен балтон да ги дадеш бяло негро!Първоначално написано от ShadyRecords
xaxa
бате, спри сеевалата за печалбата, ама ся да пускаш песни е ебати тъпото
![]()
Бате тебе по кръчми не те пускат 18+Първоначално написано от ShadyRecords
ама кво да се занимавам с тебе...
Първоначално написано от ShadyRecords
Когато над София мръкне
И Ушев си легне пиян,
Отново пред бюста на Левски
Букети от факли горят.
И страшно проклинат чорбари
"Елате и ний ще ви спрем!"
България ражда левскари,
Милиони левскари безчет!
Който успее да открие разликите го черпя по една СЛИВЕНСКА перла![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
A само 1 слива да ме черпиш може ли?Първоначално написано от naduta_fukli4ka
ОМГ,да паднат от некви трактористи които не знаят кво е футбол.Като ги гледах те БАТЕ са толко зле...А Левски с тея смешни опити за центрирания кво ше направат.Само опити за центрирания имаше 2рото полувреме и то БАТЕ бяха с 10 човека ... Левски изложиха България...Такъв позор...Миналата година паднаха от скиори,сега от трактористи...Дано поне нещо направат в Уефа ..
Тия момчета за 2 години ни ебаха майката на нас феновете. Първо паднахме от ония скиорите, айде, решихме, че е малка кризичка и ще се оправим. В първенството бяхме умряла работа, взехме само 1 столично дерби. Стана ни треньор овцата след безумията на баткоф, сега паднахме от тия трактористи. Направо ми се разби нервната система. Срам ме е, че падаме от такива отбориДано влезем в групите на УЕФА поне
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Още помним 3-те сливенски ракии и едната пържола в СЛИВЕН,така че....
А на всички комунисти искам да кажа-ДА ВИ УМРЕ ВСИЧКО мило боклуци,съсипахте всичко хубаво в тая държава!
Не ни търсете,ние ще ви намерим.......
Ами....тъжно.Да, много правилно, че падаме от неизвестни отбори....и то не само Левски...дано поне да успеем в УЕФА...Подценихме беларусците...но каквото и да говорим играта ни беше по-добре от тяхната.....проблема беше, че няма кой да вкарва.....няма да ги упреквам.....какво ли им е на тях.....Първоначално написано от miss_darkness
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
A.D.I.D.A.S.
Още даже преди 1вия МАЧ на Левски с Бате вкарах един пост .... че от много говорене на играчи и наи вече на собственик .... ЛЕвски си пати и за миг не повярвах че Левски може да продължи .... не съм за тях не все пак съм БЪЛГАРИН !!! Остана ми надеждата на либимия ми БГ отбор ЧЕРНО МОРЕ ОЛЕ !!!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Червена или синя ?Първоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ne, tova e nai-tochniqt komentarПървоначално написано от ATAKABG
мога да си измисля хиляди причини за да защитя левски, които до една ще са верни, но по-голямата истина е ,че просто играхме некадърно и че открай време никой не си знае мястото на терена. а по-интересно е как се сменя тоя треньор от днес за утре, при положение, че ни чакаше тегава среща, какво очакваха, велев да сътвори някакви чудеса за 2 седмици ли, тва даже аз дето съм толкова неграмотна мога да го преценя. то е повече от ясно, че ще настъпи ебати хаоса.
както и да е , в момента ми свършиха думите, докрая на сезона (и всички занапред) ще продължавам да подкрепям сините и пак ще викам за тях в б, но съм разочарована
алелуя.
Не играхме кой знае колко зле...просто нямаше кой да вкара.Играта ни беше по-добра от тази на Бате.Първоначално написано от i'm so excited!
A.D.I.D.A.S.
Освен игра, в която се показва кой по-добре може да рита футболът е и игра, в която има тактика и умисъл. А там Бате надиграха тотално Левски. Просто трябваше Мъри Стоилов да остане треньор на Левски и най-вероятно тогава Левски щеше да е в ШЛ. Сърдете се на глупостите на собственика, който както и този на ЦСКА провали един добър отбор.Първоначално написано от sadsad
еми не, не играхме добре, просто сме виждали отбора в къде по-критични ситуации и затова ни се струва добре.
тази игра можем да я наречем 'добра', когато играем срещу ботев , но не и в групите на шл![]()
алелуя.
А това, което практикуват Бате Борисов футбол ли е ?Победи ни отбор струващ горе-долу, колкото 3-4 играчи на Левски.А и гола, който вкараха, беше късметлийски......А и все пак....както казваш има тактика..те играха със защитна тактика...всичките им играчи бяха назад към тяхната си врата,те се затвориха, а и ние ги натискахме..положения имаше.Нямаше кой да вкара.Първоначално написано от Мо6no
A.D.I.D.A.S.