- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бате - Левски 1:1
+1 Ти не беше ли момичеПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
A.D.I.D.A.S.
Ей в крайна сметка имаме мачове за УЕФА, които сме си заслужили с класиране. sadsad, тая лопата на аватара ти ми бърка в очите![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Дори и да не го наричаш футбол те стигнаха с по-футболни (позволени) средства до групите на ШЛ, отколкото Левски, ако се бяха класирали.Първоначално написано от sadsad
Опитах се да ти го кажа, но май не ме разбра. Футболът е като войната. Освен това, какво въоръжение и каква по численост армия имаш и военната тактика. И тя е изключително важна. Трябва да се уважават отбори, които заради желанието си и добрата тактика направена от добър треньор бият въпреки липсата на физически качества. Като защитната игра побеждава защо Левски не се затвори и не игра защитно и двата мача, че да отстрани БАТЕ Борисов? Със сигурност щяхте да сте по-доволни да биете с "анти-игра", от колко това.
"Късметлийски"... 4 поредни мача в Европа не са късмет. Като "късметът" на Турция по време на Европейското. Това не е късмет, а заслужена победа.
Каква лопата бе човек ?Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Е па дано за УЕФА успеем и дано се паднем да играем с Борац, да си отмъстим за Локо София.
A.D.I.D.A.S.
Ами това на аватара ти, което мислиш за емблема на Левски всъщност е лопата, измислена от педала Константин БаждековИстинската емблема на Левски е старата
момиче бях , то това не пречи беларус да ми яде курецаПървоначално написано от sadsad
алелуя.
Аз не гледах мачовете с Андерлехт, а от първия мач Левски - Бате Борисов гледах само гола...но вчерашния гол си беше баш късмет.Ако вратаря не се беше отклонил щеше да я хване, или поне да я отбие.Мина му между краката.Вярно, че и Левски да се бяха класирали щяха да ги бият, но сега Бате Борисов ще ги мачкат.Защо ни е да играем със защитна тактика, като ни трябваше победа.Първоначално написано от Мо6no
A.D.I.D.A.S.
Ти да не би да имаш такъв атрибутПървоначално написано от i'm so excited!
Иначе нека го ядат !
A.D.I.D.A.S.
ми аз не гледах мача (то май и по- добре така) , радвах се много на гола, а накрая ....ако не бях на работа и нямаше клиенти, щях да ревна
и все пак, ще в УЕФА какво ще стане, дано се пооправим дотогава
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
ЛОПАТАТА, МОЙТО МОМЧЕ, ЛОПАТАТА !Първоначално написано от sadsad
ТОВА СЕ СЕЧИВО, КОЕТО СЕДИ НА АВАТАРА ТИ НЕ Е ЕМБЛЕМАТА НА ЛЕВСКИ !
И аз това опитах да и' обясня
Добре.Това съм решила да ми е на аватара, това ще е сега.
A.D.I.D.A.S.
Е, явно не си навътре със синята идея.
Добре де.Разбрах, че емблемата на Левски е друга, но съм решила това да ми е на аватара.Харесва ми.
A.D.I.D.A.S.
То синята идея се показва по това какъв ти е аватара.Ясно колко е идеина синята идея.
![]()
Абсолютно! Уважението към историята е част от синята идея. Тая лопата не е нашата емблема. Не знам във Варна лепили ли сте плакати за емблемата, но тук в София го правихме
Айде, айде...пишете си по темата.....
A.D.I.D.A.S.
отбори които не са помирисали Европа тази година по-добре да не се*ат по темата , а да си грухтят в секция "А" група![]()
След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!
жилина
поредният уникален късмет в жребия за говедата
![]()
винаги сте вадели късмет, да не забравяме миналата година трябваше да сте непоставени, но последния кръг във Франция стана врътката и тулуза излезе напред ли какво стана, не помня и си останахте поставени- Обстоятелствата вървят за вас.
Поне се радвам, че Жилина се кефят на жребия, ако ви бият простоСПРАВЕДЛИВОСТ !
Айде пак злобарите не могат да мълчат и тва си е. Еми късметлий сме кво да се прави-някои из Европа, някои си бореха за оставане в А група... животът е радост и тъга![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
С или без късмет - факт е , че играеме, че през последните 2 години постигнахме неща, които никой друг български отбор не е успял! Злобейте само това ви остава![]()
хаххах, даваха ебати нереалните кадри по канал 3. фен на левски към баткофф:
- казват, че си бай ганьо.
- да не си пиян?
- не съм, ако искаш ше духам.
![]()
по Sci-Fi попринцип ги дават техните жребииПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Първоначално написано от ВинкелО
Аз все си мисля, че пак ще ви бием по навик и пак ще хвърчат седалки ( ако си прасе де )