.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 145
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    трактор кара кукуруз
    яж ми хуя беларус
    !
    +1 Ти не беше ли момиче
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Ей в крайна сметка имаме мачове за УЕФА, които сме си заслужили с класиране. sadsad, тая лопата на аватара ти ми бърка в очите
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Цитирай Първоначално написано от sadsad
    А това, което практикуват Бате Борисов футбол ли е ?Победи ни отбор струващ горе-долу, колкото 3-4 играчи на Левски.А и гола, който вкараха, беше късметлийски......А и все пак....както казваш има тактика..те играха със защитна тактика...всичките им играчи бяха назад към тяхната си врата,те се затвориха, а и ние ги натискахме..положения имаше.Нямаше кой да вкара.
    Дори и да не го наричаш футбол те стигнаха с по-футболни (позволени) средства до групите на ШЛ, отколкото Левски, ако се бяха класирали.

Опитах се да ти го кажа, но май не ме разбра. Футболът е като войната. Освен това, какво въоръжение и каква по численост армия имаш и военната тактика. И тя е изключително важна. Трябва да се уважават отбори, които заради желанието си и добрата тактика направена от добър треньор бият въпреки липсата на физически качества. Като защитната игра побеждава защо Левски не се затвори и не игра защитно и двата мача, че да отстрани БАТЕ Борисов? Със сигурност щяхте да сте по-доволни да биете с "анти-игра", от колко това.

"Късметлийски"... 4 поредни мача в Европа не са късмет. Като "късметът" на Турция по време на Европейското. Това не е късмет, а заслужена победа.

Цитирай Първоначално написано от FernandoTorres`fan
    Ей в крайна сметка имаме мачове за УЕФА, които сме си заслужили с класиране. sadsad, тая лопата на аватара ти ми бърка в очите
    Каква лопата бе човек ? Е па дано за УЕФА успеем и дано се паднем да играем с Борац, да си отмъстим за Локо София.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Delije sever
    Ами това на аватара ти, което мислиш за емблема на Левски всъщност е лопата, измислена от педала Константин Баждеков Истинската емблема на Левски е старата

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    трактор кара кукуруз
    яж ми хуя беларус
    !
    +1 Ти не беше ли момиче
    момиче бях , то това не пречи беларус да ми яде куреца
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от Мо6no
    А това, което практикуват Бате Борисов футбол ли е ?Победи ни отбор струващ горе-долу, колкото 3-4 играчи на Левски.А и гола, който вкараха, беше късметлийски......А и все пак....както казваш има тактика..те играха със защитна тактика...всичките им играчи бяха назад към тяхната си врата,те се затвориха, а и ние ги натискахме..положения имаше.Нямаше кой да вкара.
    Дори и да не го наричаш футбол те стигнаха с по-футболни (позволени) средства до групите на ШЛ, отколкото Левски, ако се бяха класирали.

Опитах се да ти го кажа, но май не ме разбра. Футболът е като войната. Освен това, какво въоръжение и каква по численост армия имаш и военната тактика. И тя е изключително важна. Трябва да се уважават отбори, които заради желанието си и добрата тактика направена от добър треньор бият въпреки липсата на физически качества. Като защитната игра побеждава защо Левски не се затвори и не игра защитно и двата мача, че да отстрани БАТЕ Борисов? Със сигурност щяхте да сте по-доволни да биете с "анти-игра", от колко това.

"Късметлийски"... 4 поредни мача в Европа не са късмет. Като "късметът" на Турция по време на Европейското. Това не е късмет, а заслужена победа.
    Аз не гледах мачовете с Андерлехт, а от първия мач Левски - Бате Борисов гледах само гола...но вчерашния гол си беше баш късмет.Ако вратаря не се беше отклонил щеше да я хване, или поне да я отбие.Мина му между краката.Вярно, че и Левски да се бяха класирали щяха да ги бият, но сега Бате Борисов ще ги мачкат.Защо ни е да играем със защитна тактика, като ни трябваше победа.
    A.D.I.D.A.S.

трактор кара кукуруз
    яж ми хуя беларус
    !
    +1 Ти не беше ли момиче
    Ти да не би да имаш такъв атрибут Иначе нека го ядат !
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на TheSadGirl
    Град
    Варна :)))
    ми аз не гледах мача (то май и по- добре така) , радвах се много на гола, а накрая .... ако не бях на работа и нямаше клиенти, щях да ревна и все пак, ще в УЕФА какво ще стане, дано се пооправим дотогава
    `` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``

Ко

Аз съм баба мИчта

трактор кара кукуруз
    яж ми хуя беларус
    !
    +1 Ти не беше ли момиче
    Ти да не би да имаш такъв атрибут Иначе нека го ядат !
    ЛОПАТАТА, МОЙТО МОМЧЕ, ЛОПАТАТА !
    ТОВА СЕ СЕЧИВО, КОЕТО СЕДИ НА АВАТАРА ТИ НЕ Е ЕМБЛЕМАТА НА ЛЕВСКИ !

Град
    Delije sever
    И аз това опитах да и' обясня

Добре.Това съм решила да ми е на аватара, това ще е сега.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Delije sever
    Е, явно не си навътре със синята идея.

Добре де.Разбрах, че емблемата на Левски е друга, но съм решила това да ми е на аватара.Харесва ми.
    A.D.I.D.A.S.

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    То синята идея се показва по това какъв ти е аватара. Ясно колко е идеина синята идея.

Град
    Delije sever
    Абсолютно! Уважението към историята е част от синята идея. Тая лопата не е нашата емблема. Не знам във Варна лепили ли сте плакати за емблемата, но тук в София го правихме

Айде, айде...пишете си по темата.....
    A.D.I.D.A.S.

отбори които не са помирисали Европа тази година по-добре да не се*ат по темата , а да си грухтят в секция "А" група

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

жилина
    поредният уникален късмет в жребия за говедата

винаги сте вадели късмет, да не забравяме миналата година трябваше да сте непоставени, но последния кръг във Франция стана врътката и тулуза излезе напред ли какво стана, не помня и си останахте поставени- Обстоятелствата вървят за вас.
    Поне се радвам, че Жилина се кефят на жребия, ако ви бият просто СПРАВЕДЛИВОСТ !

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Айде пак злобарите не могат да мълчат и тва си е. Еми късметлий сме кво да се прави-някои из Европа, някои си бореха за оставане в А група... животът е радост и тъга
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

С или без късмет - факт е , че играеме, че през последните 2 години постигнахме неща, които никой друг български отбор не е успял! Злобейте само това ви остава

Град
    Club Old Number One / RPU 24h
    хаххах, даваха ебати нереалните кадри по канал 3. фен на левски към баткофф:

- казват, че си бай ганьо.
    - да не си пиян?
    - не съм, ако искаш ше духам.

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    прасетата по коя ше им дават жребия бе дееба?

по канал 1 ги нямаше, по евроспорт също...

да не са по Анимал Планет...
    по Sci-Fi попринцип ги дават техните жребии

Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от ВинкелО
    ЧЕ ВЕ ЕБЕМЕ ГОВЕДА

Аз все си мисля, че пак ще ви бием по навик и пак ще хвърчат седалки ( ако си прасе де )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си