- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бате - Левски 1:1
А на вас Сталин ви е бил почетен президент, били сте отбора на Милицията и Държавна сигурност обаче хич "нямате" нищо общо с комунизма, нали?
И какво за петолъчките, Славия(Прага), отбор на повече от 110 години има за емблема точно червена петолъчка и то доста по-голяма от нашата, но тях никой не ги е обвинил в комунизъм заради това. И това при положение, че носят герба с червената петолъчка още от създаването си, когато комунизъм определено не е имало. Има и други отбори, дори в западна Европа, чийто знак е червената петолъчка, даже швейцарския Сион има две малки петолъчки на емблемата, ама на това хората не обръщат внимание, понеже са с акъла си и не свързват всичко с политиката, комунизма, нацизма и т. н.
ПП. И спомни си, че Левски когато беше прекръстен на Динамо имаше също червена петолъчка на герба си, тъй че глупостите, които говорите са смешни. И да, армейци сме, така както АС-23 са били армейци и именно заради това имаме връзка с тях колкото и да отричате и да не ви се иска. Това, че АС-23 е преустроен след 9-и септември, така както Левски беше преустроен в Пощенски спортен клуб, Динамо, Левски-Спартак и т. н. не промени армейската същност на отбора, корените му, наследствеността му и това да бъде фундамент в българския футбол. А и си спомнете, че и когато ЦСКА официално го нямаше, по време на демокрацията(преди 9-и септември) пак бяхте втори, само че след Славия тогава, така че какво да си говорим, никога не сте били първа сила в българския футбол...
Не ти четох мнението, каквото и да пишеш вие сте измислени от комунисти и ти го знаеш!Първоначално написано от kristo
Недей чети, затваряйки си очите за истината си живееш в илюзорния свят на синя пропаганда. Знам, много добре знам, че ЦСКА е създаден съвсем нормално и че е пряк наследник на АС-23. В това съм напълно убеден поради много причини.Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Ахмед доган на лефС*ки хулиган![]()
7-1 ; 7-2 къде са?Първоначално написано от kristo
![]()
има ги
Леле, много готин нов аватарПървоначално написано от Psychopath*
.
Болката е ВРЕМЕННА , ГОРДОСТТА е вечна !! 7-1 : 7-2 : 5-0 тва е чорбата да мълчи че сте смешни
Adolf Hitler :'' Ако не си готов да отдадеш живота си на дадена калза значи не го заслужаваш''
Болката е ВРЕМЕННА , ГОРДОСТТА е вечна !! 7-1 : 7-2 : 5-0 тва е чорбата да мълчи че сте смешни
Adolf Hitler :'' Ако не си готов да отдадеш живота си на дадена калза значи не го заслужаваш''
Напротив, класата на ЦСКА е вечна и винаги ще ни води към нови успехи въпреки моментните кризи. И не ние сме смешните БАТЕ, тъй че не ми казвай кой да мълчи и кой не, кой бил "силния" и кой "слабия" с това повтаряне на резултати, които са се случили едни от тях преди 14 години, други преди 40.
ПП. Добре, че ви подариха онзи ден победата срещу Локо(Пловдив), че както си заслужаваше мача да завърши поне наравно незнам дали и в десятката щяхте да сте по класиране, ама айде нямам намерение да се заяждам.
Ще участвам аз съм фен на Левски а тва си ебало майкатаПървоначално написано от AndreY.Arshavin.
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
тихо бе циганин нещастен
Още ли го коментирате бе ?
Ние сме жалки.
Говедата също даже повече.
Локото жалки.
УСПЕХ НА ЛИТЕКС И ЧЕРНО МОРЕ !
подуенските говеда са най-жалки и отборчето им и то !!! Даже от БАТЕ падате ... и от тампере ... и от антверп .... и олимпия ... и ако изброявам още няма да ми стигнат 20 минути![]()
Хахах много ми е смешно как някои се палятТова е само форум - излезте от филма
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
ae pa ti traiПървоначално написано от naduta_fukli4ka
ЦСКА е отборът на българитеПървоначално написано от ВинкелО
![]()
Няма кой да спре малките свине!!!
Първоначално написано от icy_twix
![]()
![]()
![]()
[!] ... ЛевскИ №1 ... [!]![]()
![]()
ето още :Първоначално написано от Psychopath*
![]()
аа я виж това клипче : http://vbox7.com/play:3ac46640 !!
![]()
с най-добри пожелания говеда {} след тампере е бате ,а сега идва и Жилина![]()