.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

MaxMara вече и в Пловдив

Ето и една радостна новина за всички пловдивчани:
    Новият мултибрендов бутик на Max M отвори врати на централната шопинг улица в Пловдив – ул. Княз Александър Батенберг 39 /точно срещу фонтаните пред Общината/. Дизайнът на бутика е минималистичен и с изчистени линии, което е типично за бутиците на марката по света. Освен дрехи и аксесоари на Макс Мара в бутика можете да намерите и колекциите на Марела, Макс и Ко и Фурла.

Ne sam ot Plovdiv,no hodih predi 1-2 sedmici i moga da kaja 4e e strahoten grad s mn mn gotini magazini za kakvoto i da bilo!!

Град
    Horrorwood
    Добре, да си призная, аз съм от Пловдив, но не ме интересува, че са отворили бутик.
    Първо, защото не е мой стил, второ: колко човека имат възможността да си купят скъпи лъскави дрешки?
    Но все пак това си е Главната, там има почти само такива неща.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    Добре, да си призная, аз съм от Пловдив, но не ме интересува, че са отворили бутик.
    Първо, защото не е мой стил, второ: колко човека имат възможността да си купят скъпи лъскави дрешки?
    Какви са цените?

Цитирай Първоначално написано от Blacka TBW
    +1

Цитирай Първоначално написано от Liar
    Какви са цените?
    Да, какви са, че ме мързи днес да го посещавам?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си