- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Домашните!.!
Айде няма вече и две седмици и се почва ? Голяма мъка =D> Кога си пишете домашните ?? Аз примерно следобяд а понякога и вечерта ае ся кажете вие ....
Обикновено ги пиша в даскалото![]()
и то по време на часа
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
по принцип за 15 мин. веднага след у-ще и после съм си свободна..ама тая година не знам как ще е ...![]()
д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]
По поринцип към 3ч следобяд,а ако съм 2ра смяна към 10 някъде![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Домашни не пиша освен по математика и английски.
Иначе, когато се наканя, сядам веднага след даскало, за да знам, че задълженията ми са свършили.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
+1Първоначално написано от amazonkata90
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
зависи коя смяна съм
когато съм втора смяна си пиша домашните вечерат,а на сутринта уча по разказвателните предмети,но последните 2-3 седмици съм толкова уморена,че ги оставям за сутринта
![]()
Когато съм първа смяна си пиша домашните следобяд :P
Сутрин между 9 и 11, когато съм втора смяна. А когато съм първа (ужас) вечерта.
ми обикновено ги пиша в даскало или пък въобще не ги пишасамо по англ. пиша у нас в пове4ето слу4аи и тва го правя ве4ер докато слушам музика, или гледам филм, или говоря по телефона, или и 3-те
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
domashni li????tova kakvo e![]()
![]()
![]()
![]()
aa setix se az ne pi6a doma6ni prepisvam gi malko predi 4asa![]()
![]()
![]()
Аз пък си пиша домашните след като се прибера от учелище и си почина около един час(през това време обядвам,седя на компа или пред тв-то или пък си говоря с нашите) .
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
На нас не ни дават кой знае колко домашни (математиката не я броя, че там не знам какво става)...По английски най-често преписвам в училище. По друго домашни мисля, че не ни дават. А ако ни дават, сигурно е 1-2 пъти годишно. Случвало се е и вкъщи да си пиша по английски (но много рядко) - това става според зависи коя смяна съм!
Ами зависи коя смяна съм.Ако съм първа-веднага след даскало това е нещото,което правя най-напред след като се прибера.При втората смяна-след като се прибера си виждам какво имам за учене и ако е повече си помагам вечерта и след това на сутринта оставям 1-2 предмета.![]()
![]()
Домашни съм писала само от 1ви до 4ти клас и не помня вече кога...5ти,6ти и 7ми клас ги изкарах без да пиша домашни НИКАКВИ...Но сега в новото даскало,нови учители,първо впечатление...Сигорно ще ги пиша 1вия срок
![]()
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
никога...
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Миналата година ги пишех малко, след като се върна от даскало, или през някое междучасие, или например в часа по музика си пиша думите по английски. Ама тая година ще са дооооста повече и тъй като ще пътувам мн време с рейс до училище си мисля, че може в рейса да ги пиша
(проблема е, че ми става лошо като пиша или чета в рейса)
когато съм 1ва смяна след като се прибера , а когато 2ра сутринта![]()
Ако съм първа смяна-след даскало.Ако съм втора си написвам домашните вечерта,а сутринта си уча уроците.
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Когато съм 1ва смяна ги пиша веднага след у-ще...обикновено някъде до 21:00 часа,а когато съм 2ра смяна едната част вечерта,останалата-сутрин.![]()
![]()
Различно. Понякога малко след като се прибера от училище, друг път след като се прибера от кафето... Понякога в час или преди часа, друг път изобщо не ги пиша...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако съм 1-ва смяна след като се върна от училище, а ако съм 2-ра сутринта, но понякога си помагам и вечерта.![]()
зависи коя смяна съм
ако съм втора - си ги пиша вечерта за да може следващия ден до обяд да съм свободна но ако евентуално нещо ми остане го написвам следващия ден преди училище
ако съм първя смяна - като се пребера ям и почвам с домашните
иначее се случва да ги пиша преди часа или в часа![]()
п.с. - веднъж забравих че трябва да пишем съчинения и докато другите четяха аз си го написах - страница и половина .. после си го прочетох и ми писаша шестица![]()
![]()
![]()
![]()