.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Hybrid View

Домашните!.!

Айде няма вече и две седмици и се почва ? Голяма мъка =D> Кога си пишете домашните ?? Аз примерно следобяд а понякога и вечерта ае ся кажете вие ....

Ами по принцип преди часа , но се случва и в къщи следобед.

Град
    Някъде там...
    Ми тая година сигурно цял следобед ше ги пиша

Обикновено ги пиша в даскалото и то по време на часа
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Град
    лИулИн rLz !! :D
    по принцип за 15 мин. веднага след у-ще и после съм си свободна..ама тая година не знам как ще е ...
    д0м е там къдеТо дуПето ти седНе :]

зависи от всичко...някой път ги пиша вечерта друг път следобяд

По поринцип към 3ч следобяд,а ако съм 2ра смяна към 10 някъде
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    паралелно
    Домашни не пиша освен по математика и английски.

Иначе, когато се наканя, сядам веднага след даскало, за да знам, че задълженията ми са свършили.
    Nobody is perfect.
    I am Nobody.

Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!

Цитирай Първоначално написано от amazonkata90
    Домашни не пиша освен по математика и английски.

Иначе, когато се наканя, сядам веднага след даскало, за да знам, че задълженията ми са свършили.
    +1
    .... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....

зависи коя смяна съм когато съм втора смяна си пиша домашните вечерат,а на сутринта уча по разказвателните предмети,но последните 2-3 седмици съм толкова уморена,че ги оставям за сутринта
    Когато съм първа смяна си пиша домашните следобяд :P

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Сутрин между 9 и 11, когато съм втора смяна. А когато съм първа (ужас) вечерта.

Мега фен
    ми обикновено ги пиша в даскало или пък въобще не ги пиша само по англ. пиша у нас в пове4ето слу4аи и тва го правя ве4ер докато слушам музика, или гледам филм, или говоря по телефона, или и 3-те
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

domashni li????tova kakvo e
    aa setix se az ne pi6a doma6ni prepisvam gi malko predi 4asa

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Аз пък си пиша домашните след като се прибера от учелище и си почина около един час(през това време обядвам,седя на компа или пред тв-то или пък си говоря с нашите) .
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

На нас не ни дават кой знае колко домашни (математиката не я броя, че там не знам какво става)... По английски най-често преписвам в училище. По друго домашни мисля, че не ни дават. А ако ни дават, сигурно е 1-2 пъти годишно. Случвало се е и вкъщи да си пиша по английски (но много рядко) - това става според зависи коя смяна съм!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами зависи коя смяна съм.Ако съм първа-веднага след даскало това е нещото,което правя най-напред след като се прибера.При втората смяна-след като се прибера си виждам какво имам за учене и ако е повече си помагам вечерта и след това на сутринта оставям 1-2 предмета.

Град
    In the middle of Nowhere
    Домашни съм писала само от 1ви до 4ти клас и не помня вече кога...5ти,6ти и 7ми клас ги изкарах без да пиша домашни НИКАКВИ...Но сега в новото даскало,нови учители,първо впечатление...Сигорно ще ги пиша 1вия срок
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    никога...
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Миналата година ги пишех малко, след като се върна от даскало, или през някое междучасие, или например в часа по музика си пиша думите по английски . Ама тая година ще са дооооста повече и тъй като ще пътувам мн време с рейс до училище си мисля, че може в рейса да ги пиша (проблема е, че ми става лошо като пиша или чета в рейса)

когато съм 1ва смяна след като се прибера , а когато 2ра сутринта

Ако съм първа смяна-след даскало.Ако съм втора си написвам домашните вечерта,а сутринта си уча уроците.

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Когато съм 1ва смяна ги пиша веднага след у-ще...обикновено някъде до 21:00 часа,а когато съм 2ра смяна едната част вечерта,останалата-сутрин.

Различно. Понякога малко след като се прибера от училище, друг път след като се прибера от кафето... Понякога в час или преди часа, друг път изобщо не ги пиша...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на krisence
    Ако съм 1-ва смяна след като се върна от училище, а ако съм 2-ра сутринта, но понякога си помагам и вечерта.

Град
    в мазето ;dd
    зависи коя смяна съм
    ако съм втора - си ги пиша вечерта за да може следващия ден до обяд да съм свободна но ако евентуално нещо ми остане го написвам следващия ден преди училище
    ако съм първя смяна - като се пребера ям и почвам с домашните
    иначее се случва да ги пиша преди часа или в часа

п.с. - веднъж забравих че трябва да пишем съчинения и докато другите четяха аз си го написах - страница и половина .. после си го прочетох и ми писаша шестица

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си