- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За едни невъзпитани деца
Не съм сигурна, че темата е за тук, но имам нужда от малко помощ!
Ще започна историята отначало, за да добиете пълна представа за проблема.
С две мои приятелки бяхме излезли зад нашия блок на разходка.И там имаше група лапета на по 10-11 години. ТЕ започнаха да наричат една от нас по име и да отправят всякакви обиди и дори псувни към нея!!!Опитвахме се да не им обръщаме внимание, докато не ни кипна и отидохме да се разберем с тях.Най-колтурно с нормален тон им обяснихме, че при положение, че не ни познават не могат да ни обиждат!След доста разправия и детиснки изстории се отървахме за около месец от тях, докато не започнаха да тормозят една от приятелките ми.И понеже тя познаваше родителите му спря до там.
Сега историята се повтаря, но този път с МЕН!!!Звънат на вратата ми всяка вечер и после бягат. Това се повтаря няколко пъти!Вече не знам как дасе оправя с тях!НЕ им обръщах внимание, но сега искам само да се съберем нашата компания и да ги ступаме
Знам, че не си струва и така сякаш повтаряме тяхната постъпка, но не се сещам за друго
![]()
Моля ви помогнете ми!!!(съжелявам за романа)
Един хубав бой ще им дойде в добре![]()
Извикайте някой по възрастен с по голям авторитет , не да ги бие ами да ги посплаши по сериозно , да им дръпне един тон да се усетят те кой е шефа.
Хич не ми пука да ги набия!Даже по-добре после да извикат и родителите си, че да знаят как хлапетата им стоят по нощите навън и звънят на хората![]()
еми кат са глупави пишлемета само бой ще ги оправи
nqma zna4enie momi4e mom4e pri wsi4ki polojeniq ....:P
Като ви чета мненията ще се пукна от смях, чесно![]()
отиваш при тях с няколко приятелки и им казваш 4е ако не престанат, така 6е ги подредите, 4е света 6е им се стори тесен и 4е ако продължат, 6е викне6 някои твои ''приятели'' да им разкажат игратазаплахите би тряало да помогнат
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Кажи на родителите си да говорят с техните родители..а пък ако не стане...вземи някой едър батко и отиди при онея от детската градина за по едно здравей![]()
Мога да ти кажа, че това определено не върши работа. С такива кретенчета не става с добро и дипломация. Малко повишен тон, два шамара и може и да се спратПървоначално написано от pOiSoN_kIsS_94
![]()
Говори с родителите им. Кви са тия глупости да се биеш с мъници на по 10-11 г.
Fuck you You fucking Fuckers
+1Първоначално написано от Black`Wings
![]()
+1Първоначално написано от LacrymoSa~
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Като не става с добро - с лошо.Събирате се голяма компания и отивате да ги биете.
![]()
![]()
+1Първоначално написано от vilinanova
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
Сложи веро на звънеца. Стой на балкона с балон, пълен с вода, като ги видиш долу, цели!
Само бой оправя ситуацията!И аз бях в такова положение...Взимаш двама едри батковци и отивате при тях...Не казвам да ги набият а да ги ступат...Само тогава ще разберат с кои да се заяждат...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
боя не е най хуманното решение кажи и ти на техните родители и те ше си ги бият иначе ако бях аз сиг щях да ги омятам кат парцали но за 1 момиче като тебе ще е най добре така да направиш или да кажеш на някой друг да ги поуплаши
Първоначално написано от Drogiranata_
миналата година някъде юли месец
веднъж аз и две мои фр играехме народна топка .. и отивам аз да взема топката щото бях консул
и какво да видя едно лапе на около 4 5 години се опита да ме оцели с пясък и като ми вика Селянка и аз го гледам ей така
след това това лапе напраи така и с моите фр егати лапето ненормално и как ни обиждаше
абе нямат срам тия деца
![]()
![]()
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Удари им 1-2 шамара че таквиз като тях сигурно само от това ше се научат. А иначе ако не помогне, говори с родителите им.
И ти не си особено умна като не можеш да се оправиш с някакви пикливи идиотчетаЕгати бебетата сте честно
Да те света иСтории
phah
Бе ко ще ги биеш. Отиди в 9:30 вечерта в дома на родителите им и се оплачи да видиш после дали ще званят или ще обиждат.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC