- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ходили ли сте с по-малък
Ne ne sam hodila i ne bih go napravila!!
не съм и не бих , защото по мое наблюдение, пове4ето са с прекалено детски мозък, аз съм на 15 и примерно 13-годишни мом4енца хи4 не ме вле4ат, те даже и някои на моята възраст си нямат и на идея как да се държат с моми4етата, а кво остава за по-малките....
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Boyd
абе прав си просто си изказах мнението а ти почна точно мен да нападаш..а и някой даде точен пример че на тая възраст момчетата цъкат по цял ден CS и разни такива и се държат по детски..(повечето де)не съм казала никога няма но просто засега не искам...тва е
![]()
Cruel Intentions
Не ,не съм .. и не бих ходила с момче което е по-малко от мен с повече 1 година ... ама ако са няколко месеца няма проблем![]()
![]()
Не съм ходиланай-вероятно няма и да ходя
но съм си падала по едно момче,което беще с една година по-малък от мен
![]()
![]()
Не, ама честно казано и не бих, защото като гледам повечето как разсъждават. По-добре да ходя с момче, което е по-голямо от мен, по улегнало, но все пак зависи си и от човека.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ми не съм ходила и не бих , поне в тая възраст...примерно ако момичето е на 16-17 да тръгне с 13-14 годишен пикльо не става...той не е готов за истинска връзка и много неща са му нови...но ако примерно тои е на 23 а тя на 26-27 (примерно) не мисля , че е проблем...![]()
DO I LOOK LIKE I GIVE A FUCK???
http://www.vbox7.com/play:569e7ff7
http://www.vbox7.com/play:69923c9d
апффф ми не съм ходила , ама няа нищо ако хода пък .. в смисъл ако акъла му е дошъл на време може и да си помисля , иначеее ако е някой дечкоо - едва литака , че всеки сам си избира
![]()
![]()
![]()
Не съм ходила,но все пак мисля,че в култовата фразичка "Любовта няма граници" има доза смисъл.
Когато изчезна, когато метеорът бе паднал отвъд хоризонта, всичко потъна в мрак.
Не можех да видя звездите повече.
И вече нямаше смисъл за каквото и да е било..
Тук много бих поспорил с теб сега съм на 16.Но миналата година момичето с което се обичахмеПървоначално написано от ville baby
беше на 18 а аз на 15 и имахме една прекрасна връзка която продължи година и 2 месеца така,че бих поспорил мнооого дълго и мнооого на широко,че момчетата на възраст 14-16 години са "дечковци".Вярно че има и такива,който мислят само как да седят в къщи на компютъра да играят компютърни игри,но замисляла ли си се,че има и такива който вече са "здравомислещи" хора.
С риск да прозвочи изтъркано "за всеки влак си има пътници"
Позрави Калоян Василев....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You're always hiding behind your so called goddess,
So what you don't think that we can see your face,
Resurrected back before the final fallen,
I'll never rest until I can make my own way.
Не съм.. преди известно време ми предложи 1 момче, което е няколко месеца по-малко от мен , НО !! си имам приятел... иначе бих но разбира се не по-голяма разлика от 1 год ( поне така виждам нещата за сега) и зависи мн от човека .. не бих се фанала с някаФ лигьо да ми се прави на оборотен ... Но никой нищо не може да каже .. никой нз-е какво ще му се случи в бъдеще ....
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Ходила съм да с 15 год. момче.Лошото е,че го обикнах много,за което съжалявам.....Историята е дълга така,че не смятам да я разказвам и да ви досаждам!Първоначално написано от hello12345
![]()
![]()
Не.. и сигурно не бих
мне![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
много зависи какво е момчето-може да е на 18(примерно)и да е с акъл като 10 годишен,може да е на 15 и да разсъждава много по зряло....
така чее годините не са най-важните![]()
Много сте недорасли, за да ходите с по-малки от вас. Едно е да си на 25, а той/тя - на 30 и обратното; друго е да си на 15, а той/тя - на 10.
Говоря истината, ти също, а заедно лъжем. Защото за да докажем истината, и двамата трябва да излъжем.
Ми аз мисля,че е глупаво момиче да ходи с момче,което е по-малко от нея...Просто защото момчетата се развиват по-бавно и вероятно ще е с мислене на шестокласникАбе нзн...аз не съм ходила с по-малък...
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
+1 Napulno podkrepqm mnenieto ti.Първоначално написано от Bellatrix
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Всеки има различен изглед по тази тема.Но аз сум за това,че не винаги възраста е пречка ;]![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
ОСвен и аз да се изкажа... според мен си зависи от нагласата... и то това дали найстина има чувства и дали двамата са готови за това.. Вярно е, има 14 -16 годишни пиклиовци които си мислят само за CS, но не всички.. познавам момчета които не са такива и им правя евала...но и познзвам такива които на 21 които се държат точно като 14 годишни ... Първо гледайте какъв е човека срещу вас и колко му е акъла, и след това останалото ...
Аз лично бих ходила с по-малък от мен, но само при условие че разбера че този човек има нещо в главата и не ми говори всичките " глупости" ей така или да легне с мен... Защото и на 5 годинки да е, ако на акъл е пораснал , кво ми пречи![]()
![]()
Както каза някои по-горе в поста си, имат значение годините само докато съзрееш.. след пубертета... вече нещата са съвсем по различни.Ето ще ви кажа дори един пример, нашите , майка ми е 2 или 3 години по голяма от баща ми
което много ме учуди когато го разбрах
Така че мили дами, не подценявайте момчетата, но и вие момчета не си мислете че всички "какички" са пикли ... Все пак всеки си избира с какъв да ходи
нали така?
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
emii az sea sum na 13 to ako hoda s 12 godi6en leleeeeeeeeeeeeee maikooo
aweee da si kaja 4estno ne sum hodila ama na edna exkurziq se sfalqhme edin 12 godi6en ama ne sme hoili 6tyrotii pfF hahahhahahahhahahahahahaahhaha
Moeto mom4e zavinagi si ostava v moeto surcE
хах не съм ходила ама замалко щях...както и да е...не съжалявам особено...иначе съм се влюбвала в дребни точно 2 пъти
![]()
I'm smiling...this dont mean I'm happy...
сички говорите за 14 15г а кво ша кажете например за 17годишен и 18 г. нека малко да дигнем долната граница :P
+1Първоначално написано от JuSt a kId [*_-