- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ходили ли сте с по-малък
мм според мен е ацки яко да едно по зряло момиче да трагне с по малко момче /а момчето трябва да има поне малко мозак в главата си и да не мисли само за CS/ таи като момичето се чустфа по опитна ии може да научи момчето на мн неща.. аа аз лично не сам ходила с по малки или момчета на моята вазраст се са били на 17 , 18 , 20 .. ии може да се каже че си падам по по-зрели
![]()
Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.
Повечето от вас са много зле,никой не ви кара да ходите с 13 годишни,ако момичето е на 12 а пичът на 11 нищо не им пречи да са заедно.Мислете малко преди да пишете,много ясно,че никоя на 16-17-18... няма да тръгне с 13 годишен,просто защото няма да се влюби в него.Аз съм с една година по-малък от повечето,които познавам и момичета,по-голями от мене са ме харесвали (не се хваля),важни са не годините,а всичко останало от външния вид,до интелегентостта.Ако ви кефи,но не искате да ходите с него щото е по-малък е супер тъпо и глупаво...
не съм но бих ходила наи-много с 2 г. по-малък![]()
![]()
Ходила съм с по-малък от мен.
Важно предопреждение:НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
Хем не могат да се целуват,хем акъла им е детски и после се хвалят,че са се хванали с по-голяма кака от тях.![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
saglasna samПървоначално написано от MP
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Еми то сегашното ми момче е с една година по-малък от мен :P
еми то повечето момчета се кефят на по-големи момичета, както се казва "Хвани си кака, да те отрака"Аз обаче мисля че повече от две години не е на добре, макар че от 20г. нагоре няма особено голямо значение, вуйна ми е с 4г, по-голяма от вуйчо ми, пък си имат дете, млади са все още.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
аз съм момче на 17 съм и още като бях на 16 едно момиче на 20 ме сваляше и искаше да ходим, ама аз нямах голямо желание щото си имах вече приятелка
станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
-Копеле много ми се ходи в Загреб..
-Копеле къде беше тва?!
-Как къде бе копеле в Сърбия..
-А верно бе!..
---------------------------------------------------
повръща ми се от такива тъпи копелета
+1 \Първоначално написано от -=kok1=-
/
Дам ходила съм даже два пъти .. ноо честно казано не си заслужава[/b]
В момента ходя с момче с една година по-малко от менТо даже е половин година,де.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да..Най-голямата грешка в живота ми..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
da s nqkolko meseca po malak ot men no ne mislq 4e ako e po malak pre4i da si s nego "Vzemi si kaka da te otraka"ili "Batko da ti e sladko"
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Да ходила съм и беше огромна грешка-не небих го направила отново!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Да,ама беше отдавна.. пък и предната година адски много го харесвах и затова така .. се съгласих да има нещо между нас,макар че отвсякъде погледнато бяха само детски глупости и нищо истинско .... най-гадното беше,че той бе и по-нисък .. аа не не ужас .. как се навеждах тогава,за да не си личи ..
![]()
mom4eta hodqt s po malki ot tqh az za momi4e po maluk ot neq nikoga