.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    мм според мен е ацки яко да едно по зряло момиче да трагне с по малко момче /а момчето трябва да има поне малко мозак в главата си и да не мисли само за CS/ таи като момичето се чустфа по опитна ии може да научи момчето на мн неща .. аа аз лично не сам ходила с по малки или момчета на моята вазраст се са били на 17 , 18 , 20 .. ии може да се каже че си падам по по-зрели
    Грешка беше, че ти повярвах, само себе си виня. Грешка беше, но я повтарях сляпо вярвах в любовта.

Град
    столицата
    Повечето от вас са много зле,никой не ви кара да ходите с 13 годишни,ако момичето е на 12 а пичът на 11 нищо не им пречи да са заедно.Мислете малко преди да пишете,много ясно,че никоя на 16-17-18... няма да тръгне с 13 годишен,просто защото няма да се влюби в него.Аз съм с една година по-малък от повечето,които познавам и момичета,по-голями от мене са ме харесвали (не се хваля),важни са не годините,а всичко останало от външния вид,до интелегентостта.Ако ви кефи,но не искате да ходите с него щото е по-малък е супер тъпо и глупаво...

Град
    in the this universe
    не съм но бих ходила наи-много с 2 г. по-малък

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Ходила съм с по-малък от мен.
    Важно предопреждение:НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
    Хем не могат да се целуват,хем акъла им е детски и после се хвалят,че са се хванали с по-голяма кака от тях.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Град
    in the this universe
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Повечето от вас са много зле,никой не ви кара да ходите с 13 годишни,ако момичето е на 12 а пичът на 11 нищо не им пречи да са заедно.Мислете малко преди да пишете,много ясно,че никоя на 16-17-18... няма да тръгне с 13 годишен,просто защото няма да се влюби в него.Аз съм с една година по-малък от повечето,които познавам и момичета,по-голями от мене са ме харесвали (не се хваля),важни са не годините,а всичко останало от външния вид,до интелегентостта.Ако ви кефи,но не искате да ходите с него щото е по-малък е супер тъпо и глупаво...
    saglasna sam

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Ходила съм с по-малък от мен.
    Важно предопреждение:НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
    Хем не могат да се целуват,хем акъла им е детски и после се хвалят,че са се хванали с по-голяма кака от тях.
    haha "не могат да се целуват" то и пък каката дето са хванали е опасна работа била
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Голям фен
    Еми то сегашното ми момче е с една година по-малък от мен :P

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми то повечето момчета се кефят на по-големи момичета, както се казва "Хвани си кака, да те отрака" Аз обаче мисля че повече от две години не е на добре, макар че от 20г. нагоре няма особено голямо значение, вуйна ми е с 4г, по-голяма от вуйчо ми, пък си имат дете, млади са все още.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

аз съм момче на 17 съм и още като бях на 16 едно момиче на 20 ме сваляше и искаше да ходим, ама аз нямах голямо желание щото си имах вече приятелка
    станах свидетел на такъв разговор в автобуса:
    -Копеле много ми се ходи в Загреб..
    -Копеле къде беше тва?!
    -Как къде бе копеле в Сърбия..
    -А верно бе!..
    ---------------------------------------------------
    повръща ми се от такива тъпи копелета

Цитирай Първоначално написано от -=kok1=-
    Цитирай Първоначално написано от ville baby
    ми не съм ходила и не бих , поне в тая възраст...примерно ако момичето е на 16-17 да тръгне с 13-14 годишен пикльо не става...той не е готов за истинска връзка и много неща са му нови...но ако примерно тои е на 23 а тя на 26-27 (примерно) не мисля , че е проблем...
    Тук много бих поспорил с теб сега съм на 16.Но миналата година момичето с което се обичахме беше на 18 а аз на 15 и имахме една прекрасна връзка която продължи година и 2 месеца така,че бих поспорил мнооого дълго и мнооого на широко,че момчетата на възраст 14-16 години са "дечковци".Вярно че има и такива,който мислят само как да седят в къщи на компютъра да играят компютърни игри,но замисляла ли си се,че има и такива който вече са "здравомислещи" хора.
    С риск да прозвочи изтъркано "за всеки влак си има пътници"
    Позрави Калоян Василев....
    +1 \/

....

Дам ходила съм даже два пъти .. ноо честно казано не си заслужава [/b]

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    В момента ходя с момче с една година по-малко от мен То даже е половин година,де.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Да..Най-голямата грешка в живота ми..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    da s nqkolko meseca po malak ot men no ne mislq 4e ako e po malak pre4i da si s nego "Vzemi si kaka da te otraka" ili "Batko da ti e sladko"
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Град
    Някъде там
    Да ходила съм и беше огромна грешка-не небих го направила отново!
    Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
    And there ain't no more to say

Да,ама беше отдавна.. пък и предната година адски много го харесвах и затова така .. се съгласих да има нещо между нас,макар че отвсякъде погледнато бяха само детски глупости и нищо истинско .. .. най-гадното беше,че той бе и по-нисък .. аа не не ужас .. как се навеждах тогава,за да не си личи ..

Taka..

mom4eta hodqt s po malki ot tqh az za momi4e po maluk ot neq nikoga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си