Никога няма да напусна държавата си.Все някой трябва да седи тук.Била съм и в много други държави,имам база за сравнение,но никога няма да отида да живея другаде.А и не е вярно,че държавата ни е толкова мизерна.Имаме прекрасни места.И като един голям оптимист вярвам,че ще се оправи всичко...рано или късно.
А на мен ми е много интересно shady_cent къде е учил,защото в училищата,в които аз съм била повечето сме били отличници.Да не говорим,че във всеки клас има двойкаджии.А и дори да цари "адската"тъпотия това не е повод да заминеш.Никой не те кара и ти да бъдеш такъв.Търсиш си среда подходяща за теб и готово.Има достатъчно интелигентни и умни хора.
А образованието в България също не е мизерно.Всеки с мнението си,но като гледам какви са родителите ми мога да твърдя,че определено образованието е на ниво.И родителите на всичките ми приятели са завършили в Бг университети и в момента имат изключително богата обща култура,знания и доходна работа.Това са глупости,че България за нищо не става и няма оправия.