Цитирай Първоначално написано от Sarge
Цитирай Първоначално написано от moon_flower
I ne govorete, 4e za6toto nie mladite ne sme v Bg zatova tq bila propadnala, mnogo dobre znaem za6to propadna Balgaria. Vie kato ste si v bg daje i ne se opitvate da q promenite...daje na edni izbori edvam se qvqvate...

Vas kakvo vi interesuva dali tuk samo rabotim ili ne? Tova si e na6 izbor... Az predpo4itam sega da se ma4a da sledvam i rabotq ednovremenno otkolkoto v Bg da si stoq i da ne pravq ni6to s jivota si. Ili daje i vis6e da imam...hahaha za kakvo 6te mi posluji deto tolkova vi6isti var6at nqkakvi miserni raboti. A jal mi e stavalo da gledam vazrastni hora vi6isti sega da rovqt po kofite.

I ne si mislete, 4e tuk nqmame zabavleniq, naprativ imame si i mojem da si go pozvolim pove4e otkolkoto vie v bg, deto hodite v 4algariinicite s 2lv vzeti ot mama i tate i stoite na koli4ka cqla ve4er ili 1 biri4ka, ili ako ste simpati4no momi4e se hva6tate s 4i4ko pari4ko. Sorry ama tozi jivot ne me ustroiva.

Podkrepqm uahomche i exis7

A ...i posledno... Kato mn obi4ate i iskate da ste si v Balgariq, pone se nau4ete na PRAVOPIS.
Ти много акъл за правопис не давай,защото не си безгрешна.Също така не виждам от какъв зор си насъбрала толкова злоба срещу хората,които казват,че в България има повече забавления.Точно така е.И защо непременно свързваш забавлението с някоя пропаднала кръчма и чалга?Мисля,че под забавление не се разбира само ходенето по кръчми,а и събирането с приятели по купони,преспиване в нечия къща,ходене на кафе,боулинг и тн.И защо си мислиш,че можеш да си позволиш повече от българите?Например от мен?Ти откъде знаеш аз каква съм например и какво мога да си позволя?Може пък и да мога да си позволя много повече неща от теб.В България има много хора от средна класа,да не говорим и за по-богатите.Във всяка държава има и бедни хора,но не мисля,че в България всичко е мизерия и бедност.Не е така.И недей и да се опитваш да ми кажеш обратното,защото аз живея тук и знам по-добре от теб.
А сега би ли могла да ми кажеш защо България е пропаднала?Защото още в първите редове казваш,че знаеш.Обоснови се.И знаеш ли колко процента са отишли на изборите тази година?Надявам се да знаеш,защото казваш,че и на едни избори не можем да отидем,но тази година гласувалите никак не са малко.

Първо-средна класа в България няма-този измислен критерии у нас е нещо като преход между бедността и богатството. Но в българия има или бедни или богати. Т.нар средна класа още е мит при нас. 100% си от хората, на които им е осигурено всичко и затова пишеш така. Но пробвай сам/сама да поработиш и ще видиш каква ГАВРА е това в България-пазар на труда няма, свестни закони за регулиране на труда също няма. Разбира се нямам предвид някои познат да те уреди, а ти сам/сама да уредиш всичко. Тогава ще проревеш.

Хората, които решават да емигрират се различават от псевдопатриотите по един критерии- имат куража, смелостта да започнат наново, наистина искат добър живот и не им пука толкова откъде са-света се ГЛОБАЛИЗИРА, важно е какво можеш, не откъде си.
Parvo, mislq 4e Sarge go e kazal dobre...

Vij sega, tova 4e TI moje6 da si pozvoli6 tova, ok, no aide da mahnem pari4nata pomo6t ot roditelite ti i togava kakvo? Za6toto pove4eto bogata64eta sa taka, uredeni ot mama i tati.
2. ne sporq 4e pravopisa mi e otli4en, no az po4ti ne sam u4ila v bg, ima nqkoi deto jiveqt v bg, no hi4 gi nqma.
3. Ti kakvo misli6? 4e nie tuk nqmame zabavleniq? Nqmame diskoteki barove i klubove? Nqmame priqteli? S koito da se saberem na kupon4e ili da prespim tam??? 4ak me rasmq! Ne si misli, 4e v 4ujbina sme tolkova zle :P
4. Tova za izborite...po4va6 da se zaqjda6 ve4e za vsi4ko... tova, 4e moje bi tazi godina pove4e ste glasuvali..i kakvo ot tova? Ako glasuvaha mnogo hora 6te6e li da ima nujda ot reklami da prikanvat horata da glasuvat a?
I da znae6 ima pak i mnogo hora koito prosto iskat da vidqt sveta a ne da se zabu4at samo v Bg i ni6to da ne vidqt...a drugi prosto nqmat kuraja (kakto Sarge kaza) da izlqzat ot Bg.

I posledno, ne vijdam za6to trqbva da se zaqjda6 s men, tova e FORUM, vseki si kazva mnenieto, nemoje vsi4ki da sme s tvoeto mnenie. Pak i za6to vie, koito ste ostanali v Bg mojete da ni sadite,4e sme v 4ujbina, i da obijdate kak sme jiveeli i neznam si kakvo, a nie nemojem da kajem ni6to a? Egoisti golemi ste...