- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- някой иска ли да бачка в Слънчев бряг
то малко късно ако е работа за сезона само![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
20 лева за морето са нищо пари
Особено на слънчев бряг
Ще се върнат с борчове![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Какво работно време? Осигуряване на място за спане? какви са условията? Запознай ни !Първоначално написано от fаke
Оле аз много искам там,но то почти не остана време,а и нямам години ...
ЖиВеЙ тАкА,чЕ да Те Е сРам Да РазкАзВаш,Но да Ти е Кеф Да Си СпоМняш [!][!][!]
Е то наистина не остана време. Дали може само за 10-15 дена?интересно ми стана, ама съм много малка. :Д
What you give is what you get!
xaxaxa Za kakva rabota stava vupros, pak i 20 leva za Slun4ev brqg si e bez pari we. Samo hranata ne moje6 da si plati6, pak i nali trqbva spesti6 ne6to. Koi ti kaza tuk da si puska6 obqvite we, tva tuka da ne e jobs.bg xaxaxa
Живей днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!
^мисля, че със стажа, който имам в тоя форум, не ми е проблем да си "пусна обявите"(малко странно звучи, понеже аз лично не печеля нищо от тая работа, просто шефа е супер печен)
20 лева са малко, да, но за такава работа са даже много, щото практически нищо не правиш и по цел едн си на компютъра
пък и нали се сещаш, че освен тия 20 правиш и по 10-20 от бакшиши, които на мен лично ми стигат и за ядене и да се напивам безбожно всяка вечер![]()
Айде поразясни още малко де.![]()
What you give is what you get!
От 10 до 24 часа седиш на един стол и по цял ден си цъкаш в интернет. Вземаш по 20 лева на ден, пиеш си кафенца, ядеш си чипсове и всичко отстанало. Климатичец има ли?
И к'ви още подробности искате?
Ей, да не чуеш нещо от мен значи. Повече няма да ти казвам какво правя! Заклевам се!Първоначално написано от fаke
Една Мания и все едно не си бачкалПървоначално написано от ATAKABG
![]()
ква мания, кви 5 лева, то в слънчев в една редова кръчма не може да се напиеш като човек за 20 лева...![]()
Кондор, братле за 13лв се направих много довлно!Първоначално написано от Alco
Друго е за 6 дена да не си топнеш краката в морето![]()