- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Остани до стената в стаята.."
Цитат от една прекрасна песен (Майя Йорданова - Нежност и Тъга).Въпросът ми е - случвало ли ви се е да обичате някого,той вас също,но някакви обстоятелства са ви пречели дори да можете да си помислите да имате връзка?
да, в момента съм в такова положение..... той е на мн километри от мен.... тъпо е, но това е положението... искам го, но няма как да стане да сме заедно.... имам сили да го забравя и съм сигурна че ще стане... просто трябва време особено сега като почнем даскало.............![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не и не искам да ми се случва!
случвало ми се е, няколко хиляди километра ни делят пък и тя е женена... Иначе се казва Виктория..... Сикрет![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
до много скоро бях в абсолютно същата ситуация,ама го забравих (:Първоначално написано от evelinka1122
Да и е доста гадно като знаеш, че може да сте толкова щастливи, но...
Тц.. и аз съм така бе да му се .........Първоначално написано от evelinka1122
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Да в момента ми се случва![]()
i as sam t1ka mn e gadny (puke)Първоначално написано от evelinka1122
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
случвало ми се е преди време.беше ужасно и доста трудно преодолях момчето
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Първоначално написано от tuzaro
![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
m da slu4i mi se vednaj.tva e edinstveniqt pat v koito sam se vlubvala i to taka se polu4i 4e se vlubih v nepodhodq6tiqt 4ovek.raztoqnieto mejdu nas e okolo 200 km,no tova ne e ot 4ak takova zna4enie,ako 4ovek ima jelanie vsi4ko se postiga.bih se zadovolila i samo da si pi6em pres tazi 1 god v koqto nqma da mojem da se vidim,no toi e nagal i ne mi otgovarq,predpolagam 4e znae 4e vrazkata ni nqma perspektiva i se opitva da me zabravi...kofti![]()
НеЩаТа Не Се ПрОмЕнЯт,прОсТо ЧоВеК пРоМеНя НаЧиНа Си На мИслЕнЕ.!.
Хах ... с едното беше разстоянието, а с другото, че неговия фр се беше зарибил мн по мен и като излизаме двамата му мрънка и той ся е разпънат едва ли не ... ама аз ще се опитам да направя така че да му олекне малко ... дори да не стане нищо м/у нас ... не искам да скарвам приятели![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
да и тo съвсем наскоро,не ви го пожелавам![]()
Да, случи се преди време, но отдавна го преодолях ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()