.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 332
    Спъвам се в проходилката на брат ми защото той винаги изкача изведнъж пред мен ,хлъзгам се в банята и обикновенно правя шпагати по улиците Спъвам се и в леглото и в котката ....
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

ууу аз съм един от най спънатите хора постоянно падам то не било на ханбала или в нас в банята на даскало просто жив зян съм
    Едно от най скорощните ми беше в банята малее чи тогас станах за резил счупих мивката и се срязах после на бърза помощ да ме шият
    Преди няколко години пък с една приятелка паднахме в автобуса,че и тя извади късмет падна в/у мен
    Също мн обичам да падам по нос тва ми е любимото
    Аааа и да не пропускаме една от най големите изцепки - начи първия ден в 5 клс и седим си нии с едни приятелки и от едната страна на коридора се задава едно момче което носи едно др и в целия коридор точно в мене тряяше да се блъснат и аз ест на земята чи и са забих мн яко после онзи който носеха беше захвърлен на земята,а другия почна да ми помага а-у ужсс
    Ммм... още една - начи по фвс сме на отбори да бягаме и едно момиче е след мен и аз и викам мини от др-та страна тя обаче не разбра и се буторяса в мене и нали уж аи пойче няма и точно на следващия път пак се блъснахме чи тогаа беше по силно и двете на земята на мен даже ми се приспа , целия клас беше на земята
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Град
    in the reality : )
    Почти не пропускам нощем докато спя да си прасна главата в стената, да отскоча и да падна на земята Също така съм падала доста често по стълбите, от стола... А веднъж играх кючек на масата в хола.....подът беше твърд...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    падам от стола като се хиля

от терасата си падам най-често

Град
    Sofia
    Онзи ден като се къпах така се хлъзнах , десния ми крак полетя към долната част на мивката ( там където са каналите , тази защитна керамика върху тях ) , и така си забих пръстите на крака , да не говорим , че замалко щях да си пръсна главата в стената.. Ужас..
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

винаги падам пред банята..Излизам от ваната внимателно пристъпвам стигам до вратата отварям и си викам то не е мокро изсилвам се хубаво и ...Пляяс после не си чуствам задника 20 мин

Голям фен Аватара на shutUp
    или се спъвам в мебелите
    или си оплитам краката
    иии след тва съм насинена цялатаа

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Подхлъзвам се в банята понякога,но за мое щастие още не съм падала (даже не искам да си помислям какво може да стане )
    бая боли..2-3 пъти съм падала вече

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    В банята

Пп:Не падам често ама се праскам в ъгълите
    me2

в банята или докато спя супер брутално се пльосвам от леглото мн смях после

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    никъде

Град
    Видин (:
    Най- често падам в децката на паркета много е хлъзгав.
    Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.

http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/

Падам навсякъде и повсяко време...
    Най често падам по стълбите. Вчера се качвах и последните две се ОПИТАХ да ги прескоча и да СТЪПЯ направо на 2-я етаж, но вместо това ЛЕГНАХ на него. Най-брутално беше, когато веднъж си подскачах по стълбите и нещо чехлата ми се обърна (не мога да го обясня по добре) и буквално направих кълбо . Когато станах ми се виеше свят и направо щях да повърна...
    На второ място е банята. Много често се подхлъзвам, но за мое щастие обикновенносе задържам права. Иначе е имало и изключение.
    И на трето място, когато ставам от дивана. Значи точно пред дивана имаме маса ( правоъгълна). и аз всеки път се обитвам да не я заобикалям, а направо да прескоча ъгъла на масата (ниска е) и естествено задния ми крак винаги се опира в масата и падам...

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Всеки път се правя, че падам пред вратата на стаята на баба ми и я стряскам и тя ми вярва
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен
    хола.. много се хлъзга

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Чак да падам не,но супер много се пързалям на теракота в кухнята
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на bloodymirror
    В хола,понеже пантофите са ми под формата на кучета и са много пързаливи..и много често се пързалям и падам на студените плочки ..абе където и да е.. аз винаги си намирам причина да падна

Град
    Пазарджик
    http://www.youtube.com/watch?v=Pjsnpjc0DAQ&feature=sub тва много ме изкефи

Иначе аз всеки ден си падам ама имам някои по стряскащия падания. Като малка се качвам аз върху мивката за отворя шкафа и да си взема чаша. Обаче бутам чашите, те падат в мивката, чупят се, аз падам в мивката и краката ми бяха нарязани Друг път пък толкова се радвах, че наще ще ме водят някъде май на планина беше та тичах през стаите и си врязах ръката в един шкаф... още имам белег. И последно имахме гости и аз съм обула някакви грамадански чехли и взех че се спънах точно на прага м/у кухнята и хола и си забих носа в дивана и го преместих После като ми потече кръв от носа умрях от срам
    --------------------

Град
    София
    На острия завой към кухнята
    Понякога не успявам да го взема.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Giva
    Подхлъзвам се в банята понякога,но за мое щастие още не съм падала (даже не искам да си помислям какво може да стане )
    Ужасно е... Пфф..
    Падам в коридора аз. :P

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от dana_
    http://www.youtube.com/watch?v=Pjsnpjc0DAQ&feature=sub тва много ме изкефи
    пхахх

нз дали писах в тази темичка..
    може и да съм падала но много рядко (ЛоЛ!)въпреки че тичам като маймуна
    не помня къде съм се изтърсвала ама навън повечко съм падала;отколкото вкъщи

Голям фен Аватара на Reall
    Аз по принцип си падам от леглото. Иначе в банята, много често.

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Падам от стола (пред компа), от спалнята на наще по сртълбите в коридора....

В коридора като излизам от банята и на стълбите към моята стая(2 стъпала!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си