- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
По принцип не падам често,само се спъвам и съм на косъм да падна![]()
Но за последно паднах като гнила круша на теракота в кухнята и още ме боли лакътя![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Понякога в банята или в коридораплъзгах се по чорапки и се катурнах назад по дупе
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Аз не падам много често *чука на дърво*.Спъвам се постоянно по килимите,пързалям се в коридора,ако е мокро,но някакси все успявам да запазя равновесие.За сметка на това постоянно се забивам във вратите или в стените,просто като бързам или не преценявам колко съм отворила вратата или я отварям малко и се забивам в стената![]()
Аз какви премреждия съм имала - веднъж паднак на стълбите докато бяхме на зелено училище и ме шиха на под брадичката 1 година по-късно паднах с 2 стъклени чаши в нас и ме шиха на 5 места 3 на ръката и 2 на крака , преди 5 месеца ме удариха с топка по главата докато бях седнала на чина и аз много яко се ударих в стола и си пукнах черепа или нещо си там и още много такива подобни съм имала![]()
Ами в коридора...кото съм пияна
Ами аз не падам мн често вкъщи,,предпочитам" да се излагам навън.Само се подхлъзвам в банята от време на време
Just dance, gonna be okay
Най-често падам по стълбите или се спъвам в прага пред ваната.![]()
аз съшо не падам мн често в нас обаче като стане е голямо щоу. Иначе редовния ми номер е да се блъскам в табели по улицата.... всякакви на цвят и на размер просто съм уникален случай ....
Абе и аз се блъскам в стени, маси, закачам се на дръжките на вратите, блъскам се даже и в самите врати, но си спомням единствено 2 пъти да съм падала.
1вия път беше в коридора, била съм детската градина или 1ви клас някъде. Та бях разляла няква вода на плочките и уж я бях забърсала, само че то си останало хлъзгаво. Резултата беше, че изведнъж видях тавана и усетих как гърба ме заболя.![]()
2рия съм била малко по-голяма, 3-4 клас сигурно. Та отивам аз към терасата, от която се излиза през хола. И изведнъж както съм си на килима се спъвам в собствения си крак и падам с красив пирует. После 1-2 минути седях без да мърдам легнала на пода, докато разбера кво стана, кой съм аз и кво правя под дивана. Последствията беше, че малко си бях посинила единия крак![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
аз не падам...само се блъскам в стените,във вратите и в рамките на вратите![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Като се замисля... Винаги падам на разстоянието м/у входната врата и банята. Странно
И от стола, на който в момента седя съм падала 3-4 пъти
Иначе последното запомнящо се падане беше в метрото. Излизам си аз и държа бутилка 0,5 литра Кока Кола. Подхвърлям я нагорe, да се завърти нали и в момента, в който трябва да я хвана се подхлъзвам и падам по дупе. А в метрото е пълно с хора и всички ме гледат, а аз съм сама и не мога да спра да се хиля. Чак сълзи ми излязоха от смях
Какво ли са си помислили... :d
един път в 7 клас паднах в нас и си счупих ръкатакофти момент
си беше
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
По пътя към тоалетната и пред стаята ми като се засиля ии.....![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Един ден се къпех и излизам от банята и понеже беше морка и вирнах краката нагоре...(много болезнено беше) Но най-често падам назад със стола,защото постоянно го клатушкам напред-назад и се обръщам
![]()
в банята![]()
![]()
LeB`dIe sEkuNde :]
Ми аз преди 1 год някаде мн яко се плиоснах в кухнята... прибирам се аз някои разлял олио аз с чоропогащникови чорапи.. пък и олиото не съм видяла и по гръб мн яко..! И майка тъкмо идва с парцала и вика ко стана и аз ми ко стана паднах някои разлял нещо и тя амии тъкмо щях да го бърша..![]()
1+Първоначално написано от tonitoo
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
аз най-често се спъвам на входа към мойта стаящото там пред вратата е ъгалчето на килима, и аз като се засиля и точно там се подхлъзвам и се забивам във вратата
![]()
Прекалено голям подпис!
.: machoka :.
ми обикновено като изляза от банята ме мъзи хубаво да си подсуша краката и като тръгна боса по плочките в кухнята и като се подхлъзна едно хубаво и после 3 дена на легло![]()
![]()
а и много често падам от леглото на сестра ми, щото тя решава че мойто е по-хубаво и спи в него.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ако почвам да изборявам ще оспамя темата
последния път помна че се претрепах у котката , пода беше мит и котката яко дрифт и аз през нея и фиууу и бам на пода ...не съм се обил много ама пак паднах яко ...
Бившия BlueSmoke..
Първоначално написано от Дон Пичко Гъделичко
![]()
![]()
![]()
![]()
Един път седя на една тъборетка и си мисля, че съм на стола с облегалка ... и се облягам и се изръсих тей красивооо![]()
Това лято бягам нагоре по стълбите и имах шише в ръката си, спънах се в една стълба, паднах, шишето ми изхвърча и се удари във вратата на съседите, а аз се пльознах пред наща врата, станах и си влязах в нас![]()
Други не помня![]()
..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [`* ]
от коридора за към моята стая има 3 стъпала иии обикновенно там падам когато съм без 4ехлибум от едното стъпало на другото по гъз се тътря ужааааас
![]()
хаха олеее веднъж 4увам някакъв тропот ии се обръщам.. аа баба тропнала на земята мн смешно ми стана щото гледам я и си викам баба пък що е седнала на земята
![]()
![]()
~Remember,remember...25th of November~
В банята докъто се къпя и в моята стая след като се изкъпя ,, защото ходя босичка ии от косата ми тече вода и после като се връщам и се пребивам редовно.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .