- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
В стаята на килима.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Не падам много често ..
Последния път за който се сещам беше в коридора .. бях се затичала нещо,а пък кучето се беше изпикало ..ии се подхлъзнах и си паднах на гъза .. добре, че не бях боса.
![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
във ваната![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Вкъщи съм падал много често и то само на ч място...от леглото![]()
В банята, около 2-3 пъти. Последния път си счупих кутрето на дясната ръка.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
ем аз пък у табуретките![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
падал съм веднъж за сега в коридора щот бях по чорапи а така много се хлъзга там
Ооо на поне сто места са ставали произшествия с мен![]()
Единственото ми сериозно падане беше пред банята. Излизам аз (тъкмо след душ) и точно на плочките като се подхлъзнахНие имаме един шкаф там дето си държим тоалетната козметика и аз точна на ръба така се наденах.. после отстрани от таза до подмишницата имах рана.. беше ужасно.. Като си легнах, после два часа не можаг да мърдам от болка..Болеше дори когато дишам.
Иначе веднъж се звъни на вратата и аз тръгвам от хола да отворя и се спънах в килима, а той баща ми през това време отворил. И понеже имаме завой точно там дето паднах, тея дето бяха на вратата ме гледат как си лежа на пода..и те само половината тяло виждат.. Аз им казах здрасти и станах... А те са се смяли като ненормални![]()
Така веднъж да занеса на братовчедка ми часа чай и тръгвам от кухнята, само че се заплетох нещо в столовете и се шмугнах под масата![]()
А чай върху мен..
Имаше и случай..звъни се..вечер късно и аз тръгвам да отворя (бяхме всички в кухнята) само че то навсякъде лампите угасени и нищо не виждам..и някой затвори вратата на кухнята зад мен и аз вече загубих всякаква видимости се засилих, че тея отвън натиснали звънеца не могат да си махнат пръста
и както се засилих..право във вратата..и после на пода.. те хората от вън се стреснаха и като отворих после, гледат някакво изплашено
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
където някой е разлял вода по теракота...кофти тръпка![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
в банята, там се ходи с повишено вниманиеобаче винаги като се потхлъзна и се хващам за нещо, само веднъж съм падала по гъз
![]()
най-често падам в кухнята щото се спъвам на 1 плочка която ее малко по нависоко от другите ии се блъскам в хладилника ... ама имам 1 случка която няма да забравя простоо..
значи маика ми беше изпрала пердетата и ги беще изкарала от банята при което всичко беше във вода и аз не разбирам че е мокро и се засилвам да ходя в хола при което се подхлъзнах паднах в краката на мама и тя понеже носи огромна купчина пердета и не вижда че падам и се спъва в мене и се забива на паркета в хола...
![]()
![]()
друга случка същия ден... закачам си аз пердетата в стаята и съм се качила на бюрото защото не мога да стигна до тавана и нещо се катурнах и увиснах на пердетата при което тва там дето се закачат (не му помня името) започна малко по малко да се откъртва и аз докато осъзная кво става... бам на земята със се пердетата![]()
![]()
![]()
![]()
ем ... аз мн се подхлъзвам в банята ама не сам падала още :Д или се спъвам в някои кабел ...![]()
спомням си преди 2-3 години пържа картофи и се връщам в кухнята да ги оставя и като се подхлъзна...аз на пода,около мене сичко в картофи и кетчуп![]()
По-добре попитайте къде не съм падала...В коридора,на паркета,в банята,в кухнята,изобщо къде ли не.
ами почти навсякъде ..![]()
вкъщи сме на теракот във всяка стая и ако съм с чорапи и леко се засиля и .... имала съм доста нещастни случаи
![]()
![]()
Навсякъде!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Аз си удрям малкия пръст в крака на стола или на секцията и е много гадно![]()
По принцип сутрин се шибвам в касите на вратите,но не падам..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Ами редовно си падам .. понеже между моята стая и коридора има стъпалце .. и вечер като ставам и като ми се спи забравям за негоИли на плочките в коридора, като излизам от банята ...
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
Прясна случка от преди 5 мин![]()
![]()
Майка ми ме вика в кухнята да занеса тенджерата с топлата вода на терасата и аз точно до мивката се подхлъзнах и тенджерата излетя точно върху баницата и питкатаОоопсс
![]()
Не съм падала в този апартамент.Ама в новата къща сигурно ще се пада по стълбите![]()
![]()