- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
V banqta kato se napiqvednuj taka padnah
dobre 4e ne se udarih nqkude
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
у нас съм падала 1 път..в банята и бях много пияна..а много често се бутам във вратите
![]()
Padam absoluto navsqkade i to po nqkolko puti.Tova,za koeto se se6tam sega e,4e po4ti vsqka sutrin kato stavam za daskalo kam 6h se udrqm centralno v 6kafa,po putq kam toaletnata,dali tva ne e pri4inata da zabravqm 4esto nqkoi ne6ta naposledak?!?![]()
![]()
Първоначално написано от angellove
Рядко ама иначе като се напия ..или ше се изхлъзгам от баняната в коридора ..или пък в хола да се тресна у кревата![]()
![]()
само в банята
ааааа от леглото ми е редовен номер![]()
I intend to live forever, so far so good
аз не падам ,аз само се блъскам непрекъснато и то ,рядко падам вкъщи ,ама или в маса ръб легло се блъскам .![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
абе като гледам от бая отдавна не е писано ама аз сега как да не се похваля с героичните си походи към пода...![]()
попринцип от леглото не падам, но 4-5 пъти ми се е случвало - в мига в който си отворя очите и ми дойде някаква мисъл се пльоскам на земята.
А иначе да ви кажа много обичам да падам от най различните му столове вкъщищото все не мога да се наглася да седна като хората
![]()
Спъвам се в почти всичко, което ми се изпречи, защото малко ме мързи да си вдигам краката![]()
абе да не ви разправям, общо взето падам от мързел![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!
имам навика да се пребивам на стълбите![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
във ванатамн лъзгаво
![]()
![]()
На изхода от банята.. Просто е малко по високо и аз обикновено го пропускам и чакам да стъпя на все още високо и падам![]()
Stay up all night with the stars *
Най-често в банятаа също често се подхлъзвам и в коридора на терекота щот като изляза от банята и докато отида до моята стая ии фъррр по дупи
Също така незнам защо но много често удрям по някой рамо на стените докато вървя или на вратата докато влизам .. а нямам проблем с теглото
![]()
emm ..nai 4esto v banqta .. ve4eee zaaa 10 put mi sa sly4va .. i to vse 6tot e hluzgavo
![]()
![]()
Ау даже аз съм писала тук![]()
![]()
Хубаво, обаче вече и аз спрях да падам.. оправих се в краката![]()
и да не е спам.. сещам се за последният път, който паднах в нас..
беше между дивана в стаята ми и раклата..
зарядното ми се беше изтърсило там и аз да си го взема се наведох прекалено много напред и в крайна сметка си цапнах главата в пода а с краката за малко да ритна етажерката за книги на стената![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Като се замисля.. не съм падал вкъщи изобщо.
Аре си одиме! НА СЕЛО!
И азПървоначално написано от KadifWerewolf
![]()
В банята докато се къпя ми се е случвало...доста гадно еИначе последно се подхлъзнах на балатума в хола и съборих телевизора...
![]()
Не щем Mаc Donalds,не щем KFC ,не искаме вашите шибани храни!!! Дайте ни кръчми ,народни механи и в тях да си ходим с български жени!!!
в банята![]()
най много падам в стаята с компа известна още като библиотеката и то през нощта защото има много дълъг коридор до там и мен като ме мързи да светна лампите или се блъскам в стенитеили падам
пък и всички подове у нас са плочки и аз квато съм скапана навсякъде се хлъзгам
и много падам като карам ролери вкъщи![]()
ay caramba
Най-често падам из коридора..Имаме много дълги коридори и аз доста често си тичам из коридора нали и някой път ако се засиля малко повечко и става някой фал..Аз съъм мноооого спъната в краката.Един път се спънах в напуканото по пода в даскало
И един път паднах по стълбите-пак в даскало.
![]()
По стълбите,особено като слизам..![]()
♫♪ My Smile Is My Style.. ♫♪
http://www.facebook.com/nassie.popova
банята