.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 332

Hybrid View

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Ооо, непрекъснато го правя, при това на различни места, не само вкъщи - много съм непохватна и всички около мен го знаят, но какво пък - това ми е чара.
    Последният път, когато се спънах у нас, беше преди доста време... Вкъщи навсякъде /без банята/ сме с мокет, в кухнята с балатум и килим. Холът и кухнята са свързани с една движеща се врата, която стои постоянно отворена. И аз както отивам в кухнята да хвърля нещо и се препънах в килима и паднах по лице . Иначе за последно се спънах... Май в неделя - бяхме на рожден ден и една приятелка ме бутна, аз разлях чашата с кола върху мокета на рожденичката и върху мен и полата ми... . Та, с тази приятелка, понеже и двете сме адски "сръчни" сме членки в следните клубове:
    "Кашкавалени пръсти"
    Кръжок "Ръцете ми пречат"

Моля, моля, тука нЕма 6-5 .

леле и аз съм така трябва да се запиша в Кашкавалени пръсти"
    Кръжок "Ръцете ми пречат"

какви ли не случки имам.Като на комедия е тази.значи когато имахме вана и постоянно се падаше,другите просто си падаха по дупе ама от де тоз късмет на мене както си се подхлъзвам се хващам за тва дето е като перде то се скъса помете рафтчето с шампоани а от рафтчето сичко пада в тоалетната а аз няма да казвам как съм била

оня ден както си ходя из нас с широко гащиризонче бравата на вратата ми преклещи презрамката аз паднах и увиснах

ехххх такива случки никой няма за спъвания не броя те са ми ежедневие

Понякога се подхлъзвам в банята , но преди малко случайно докато си стоях на стола и се наведох да си взема една тетрадка и паднах с стола.

Мисля, че всички биха се съгласили, че най-падащото място е банята
    Ако греша някой да ме поправи ...

Цитирай Първоначално написано от lisa.samur Виж мнението
    Мисля, че всички биха се съгласили, че най-падащото място е банята
    Ако греша някой да ме поправи ...
    При мен са стълбите.
    То аз, ако не се пребия поне веднъж докато тичам бос по тях, не знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си