- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
В коридора , там сме с плочки и като се затичам насам-натам и се сгромолясамНо рядко се случва де
![]()
MI... f banqta,ili katy brat mi e izlql ne6ty i az ne go vijdami padaam![]()
mnG zabavny e!!!
В банята![]()
![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
аз кат се замисля май не съм падала вкъщи
не съмм толкова екстремна като вас, но за сметка на това обикновенно се удрям насам-натам... в масите, в шкафовете...абе наваякъде
нооо не падам
![]()
v staqta mi nai 4esto ili v koridora padam, kogato o6te plo4kite sa mokri i se hlazga![]()
![]()
Pσ ∂σвRє уjαѕєη кrαι, σт кσlкσтσ вєzкRαєη yJαѕ...!
пред банята,когато е мокро ... най-често само се подхлъзвам,ноооо така съм падала няколко пъти![]()
![]()
![]()
Аз паднах на плочките в банята преди коледа пукнах си кост на пръста![]()
в банята...но не ми се е случвало за последните 6 7 месеца![]()
В ТОАЛЕТНАТА-БАНЯ
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Абсолютно навсякъде.
При мен положението е следното: вървя и падам![]()
Падам навсякъде,но само когато съм пиян
аз и на прав път мога да се спъна.. в себе си... но вкъщи най- вече в банята.. бутам се в ъглите на мебелите и от яд падам...
![]()
![]()
![]()
![]()
Амм последния път когато паднах в нас , беше в коридора , откъдето минава 1 кабел и се спънах и се залепих на пода. . ама т'ва си беше отдавна
![]()
Bon Jovi - Always
В банята и като се затичам има един завой и от коридора на стаята ми към хола и там падам много.![]()
![]()
по-точно къде не падам...
баба ми като е мила коридора и аз като се затичам, пързалям се, блъскам се във вратата и после по дупе...иначе от стола падам ччесто :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
На стълбището,а с мене заминава и пътеките,и хлебарките..![]()
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
аз най често докато съм сънен сутрин не гледам къде вървя и се спъвам в кучето което лежи на земята
ами в нас дивана е до вратата и е покрит с шалте,което се вачи по земята.И аз както си бях засилен през вратата,пъхнах си пръста в някаква дупчица на шалтето и литнах през стаята![]()
а като бързам да сляза по стълбите редовно ми ся хлъзга подметката и слизам по в седнало положение до долу![]()
Ами на стълбите пред нас, на плочките между хола и мойта стая ..иии на килима в стаята ми,защото се плъзга по паркета![]()