- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
Спъвам се в проходилката на брат ми защото той винаги изкача изведнъж пред мен,хлъзгам се в банята и обикновенно правя шпагати по улиците
Спъвам се и в леглото и в котката
....
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
ууу аз съм един от най спънатите хорапостоянно падам то не било на ханбала или в нас в банята на даскало просто жив зян съм
![]()
Едно от най скорощните ми беше в банята малее чи тогас станах за резил счупих мивката и се срязах после на бърза помощ да ме шият![]()
Преди няколко години пък с една приятелка паднахме в автобуса,че и тя извади късмет падна в/у мен![]()
Също мн обичам да падам по нос тва ми е любимото![]()
Аааа и да не пропускаме една от най големите изцепки - начи първия ден в 5 клс и седим си нии с едни приятелки и от едната страна на коридора се задава едно момче което носи едно др и в целия коридор точно в мене тряяше да се блъснат и аз ест на земята чи и са забих мн якопосле онзи който носеха беше захвърлен на земята,а другия почна да ми помага а-у ужсс
Ммм... още една - начи по фвс сме на отбори да бягаме и едно момиче е след мен и аз и викам мини от др-та страна тя обаче не разбра и се буторяса в менеи нали уж аи пойче няма и точно на следващия път пак се блъснахме чи тогаа беше по силно и двете на земята на мен даже ми се приспа , целия клас беше на земята
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Почти не пропускам нощем докато спя да си прасна главата в стената, да отскоча и да падна на земята![]()
Също така съм падала доста често по стълбите, от стола... А веднъж играх кючек на масата в хола.....подът беше твърд...
![]()
от терасата си падам най-често![]()
Онзи ден като се къпах така се хлъзнах , десния ми крак полетя към долната част на мивката ( там където са каналите , тази защитна керамика върху тях ) , и така си забих пръстите на крака , да не говорим , че замалко щях да си пръсна главата в стената.. Ужас..
t-_-
ppl that i respect : l0lz
винаги падам пред банята..Излизам от ваната внимателно пристъпвам стигам до вратата отварям и си викам то не е мокро изсилвам се хубаво и ...Пляяс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
после не си чуствам задника 20 мин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
или се спъвам в мебелите
или си оплитам краката
иии след тва съм насинена цялатаа![]()
![]()
бая боли..2-3 пъти съм падала вечеПървоначално написано от Giva
![]()
me2Първоначално написано от TheOnee
![]()
в банята или докато спя супер брутално се пльосвам от леглотомн смях после
![]()
![]()
Най- често падам в децката на паркетамного е хлъзгав.
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
Падам навсякъде и повсяко време...
Най често падам по стълбите. Вчера се качвах и последните две се ОПИТАХ да ги прескоча и да СТЪПЯ направо на 2-я етаж, но вместо това ЛЕГНАХ на него. Най-брутално беше, когато веднъж си подскачах по стълбите и нещо чехлата ми се обърна (не мога да го обясня по добре) и буквално направих кълбо. Когато станах ми се виеше свят и направо щях да повърна...
![]()
На второ място е банята. Много често се подхлъзвам, но за мое щастие обикновенносе задържам права. Иначе е имало и изключение.
И на трето място, когато ставам от дивана. Значи точно пред дивана имаме маса ( правоъгълна). и аз всеки път се обитвам да не я заобикалям, а направо да прескоча ъгъла на масата (ниска е) и естествено задния ми крак винаги се опира в масата и падам...
Всеки път се правя, че падам пред вратата на стаята на баба ми и я стряскам и тя ми вярва![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
хола.. много се хлъзга![]()
Чак да падам не,но супер много се пързалям на теракота в кухнята
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
В хола,понеже пантофите са ми под формата на кучета и са много пързаливи..и много често се пързалям и падам на студените плочки..абе където и да е.. аз винаги си намирам причина да падна
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Pjsnpjc0DAQ&feature=sub тва много ме изкефи![]()
Иначе аз всеки ден си падам ама имам някои по стряскащия падания. Като малка се качвам аз върху мивката за отворя шкафа и да си взема чаша. Обаче бутам чашите, те падат в мивката, чупят се, аз падам в мивката и краката ми бяха нарязаниДруг път пък толкова се радвах, че наще ще ме водят някъде май на планина беше та тичах през стаите и си врязах ръката в един шкаф... още имам белег. И последно имахме гости и аз съм обула някакви грамадански чехли и взех че се спънах точно на прага м/у кухнята и хола и си забих носа в дивана и го преместих
После като ми потече кръв от носа умрях от срам
![]()
--------------------
На острия завой към кухнята![]()
Понякога не успявам да го взема.
Ужасно е... Пфф..Първоначално написано от Giva
![]()
![]()
Падам в коридора аз. :P
Първоначално написано от dana_
пхахх
![]()
нз дали писах в тази темичка..
може и да съм падала но много рядко (ЛоЛ!)въпреки че тичам като маймуна![]()
![]()
не помня къде съм се изтърсвала ама навън повечко съм падала;отколкото вкъщи![]()
Аз по принцип си падам от леглото.Иначе в банята, много често.
![]()
Падам от стола (пред компа), от спалнята на нащепо сртълбите в коридора....
![]()
В коридора като излизам от банята и на стълбите към моята стая(2 стъпала!)![]()