- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде най-често падате вкъщи?
в коридора най-много заради хлъзгавия килим![]()
![]()
По точно къде не падам![]()
падала сам къде ли не![]()
По стълбите
от леглото,
понякога немога да взема завоя за кухнята и се блъскам така във вратата че чак падам
във банята си падам най-често
а...на 6 имах едно ужасно брутално падане...имаше една катерушка 3 метра висока,и понеже мноо пати се увиасвах на нея ми се бяха разтегнали сухожилията на китките...и така се брутално се изтресох от там на ГЪЗ
после неможех да хода 1 седмица
В детската...гонех един за една топка...и имаше един мокет който се беше подгънал един сантим на гори и аз не проуснах да се спъна от него...и така се хлъзнах че на малко да си извадя окото на ъгъла на леглото...прилошава ми като се сетя
![]()
също доста често се блъскам в стени и мебели![]()
при новото падане ще пиша пак![]()
В кухнята и хола най-често![]()
аз пък не падам![]()
Просто аз
Спомням си, че паднах само веднъж в банята. Спомена е по-скоро гнусен, защото банята беше мокра (на някой друг обаче може да не му се струва така), не си спомням дали ме е боляло. За друг път не се сещам, камо ли къде "най-често".
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
банята, коридора, кухнята.. навсякъде![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
след като съм се изкъпала и е мокро навсякъде и се подхлъзвам .. честичко падам от стола на бюрото ми защото той е с колелца и само се мърда насам -натам .. веднъж направих мн нелепа грешка с краката спънах се и си забих главата в шкаф![]()
охХ вчера бях сама вкъщи с 1 моя приятелка :Д и бяхме подпийнали не мн но се бяхме разлигавили и играхме туистар и кат се преплетохме така се ударих ама челно в стената ;xx после тя падна, щот се спъна в килима :Д ;xx а иначе 1 паднах в банята нали подхлъзнах се и се хванах за мивката, обаче се подхлъзнах пак и тоя пад я откъртих ;xx колко ми се смя тате :Д
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=302755 < ~~~
сега се сетих.. един път се събудих под леглото на земята с всички чаршафи долния си беше под мене бях си на лазглавницата + завифката и 2рото одеало! нз как беше станало ама кат тръгнах да ставам се цафирах в леглото
хаха... спомням си веднъж като бях малка майка ми говореше по телефона и аз от радост да приказвам с ( не си спомням кой беше) малко така се позасилих ама съвсем мъничко разбира се .. не видях желязната каса на вратата на банята и набързичко се върнах от мястото на засилването ми
![]()
![]()
не съм много по паданията но по удрянията втори като мен няма просто
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
По стълбите редовно си падамАко сънувам кошмар винаги се събуждам стряскайки се и падам от леглото
![]()
Трагедията е пълна...
да не съм на 5 ?
никъде
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
последно паднах в банята![]()
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Най-често падам навсякъдеДори и да вървя на най-равната улица пак има огромна вероятност да се спъна на някое невидимо камъче
![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
[quote="GbSy"][i]Ооо, непрекъснато го правя, при това на различни места, не само вкъщи - много съм непохватна и всички около мен го знаят, но какво пък - това ми е чара.
Последният път, когато се спънах у нас, беше преди доста време... Вкъщи навсякъде /без банята/ сме с мокет, в кухнята с балатум и килим. Холът и кухнята са свързани с една движеща се врата, която стои постоянно отворена. И аз както отивам в кухнята да хвърля нещо и се препънах в килима и паднах по лице.
+![]()
![]()
![]()
Миии начииаз най-често си отнасям или ръка или рамо щото имаме един гардероб тооочно на завоя
![]()
и да сещате се . Редовно си се пльосвам на паркета,защото ходя с едни плетени и си се пързалям , за да си придвижвам по-бързо0,ама не ми се получава
![]()
банята![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по очи
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()