- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- [i] Учи ли се това да си общителен ?! [/i]
Здравейте!От доста време си задавам въпроса "Учи ли се да си общителен".Преди около 1 година бях много общителна, никой не можеше да ми затвори устата.Много говорех и се усмихвах и бях супер лъчезарен и приятен човек, поне така ме описваха другите.След това преживях една доста тежка несподелена любов и от тогава аз не съм същия човек.По едно време бях спряла да се смея, да се радвам, бях напълно депресирана и отчаяна.После се научих, че трябва да се радвам на всичко ии що-годе се постегнах и преживях всичко.Сега мога да кажа, че съм щастлива и то доста, макар и сама.Усмихвам се.Много даже.Обаче дар словото ми изчезна.Преди като се запознаех с някое ново момче веднага тръгваше разговора, а сега не мога и не мога.Просто не знам какво да му кажа.Според вас мога ли отново да си върна разговорливоста и да съм бърбораната която бях преди?
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...