.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София

[i] Учи ли се това да си общителен ?! [/i]

Здравейте!От доста време си задавам въпроса "Учи ли се да си общителен".Преди около 1 година бях много общителна, никой не можеше да ми затвори устата.Много говорех и се усмихвах и бях супер лъчезарен и приятен човек, поне така ме описваха другите.След това преживях една доста тежка несподелена любов и от тогава аз не съм същия човек.По едно време бях спряла да се смея, да се радвам, бях напълно депресирана и отчаяна.После се научих, че трябва да се радвам на всичко ии що-годе се постегнах и преживях всичко.Сега мога да кажа, че съм щастлива и то доста, макар и сама.Усмихвам се.Много даже.Обаче дар словото ми изчезна.Преди като се запознаех с някое ново момче веднага тръгваше разговора, а сега не мога и не мога.Просто не знам какво да му кажа.Според вас мога ли отново да си върна разговорливоста и да съм бърбораната която бях преди?
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

С желание всичко се постига стига да повярваш че пак ще си същия общителен човек трябва да повярваш че живота не е свършил след тази раздяла и пак да му се радваш

Естествено че можеш.. Незнам колко време е минало от несподелената ти любов последния път но ... просто трябва да забравиш за това колкото и трудно да е и всичко ще си дойде на мястото.. в момента ти просто се страхуваш да не стане нещо подобно като преди,а това да си общителен не се учи .. Всеки го умее стига да иска .. така че горе главата и се отпусни и всичко ще е ОК

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    само когато напълно забравиш несподелената любов
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Цитирай Първоначално написано от ```Suncho```
    С желание всичко се постига стига да повярваш че пак ще си същия общителен човек трябва да повярваш че живота не е свършил след тази раздяла и пак да му се радваш
    +5874

Определено

И аз съм така, само дето не е несподелена любов, а нещо доста по-шибано

Град
    In the middle of nowhere

Re: [i] Учи ли се това да си общителен ?! [/i]

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Здравейте!От доста време си задавам въпроса "Учи ли се да си общителен".Преди около 1 година бях много общителна, никой не можеше да ми затвори устата.Много говорех и се усмихвах и бях супер лъчезарен и приятен човек, поне така ме описваха другите.След това преживях една доста тежка несподелена любов и от тогава аз не съм същия човек.По едно време бях спряла да се смея, да се радвам, бях напълно депресирана и отчаяна.После се научих, че трябва да се радвам на всичко ии що-годе се постегнах и преживях всичко.Сега мога да кажа, че съм щастлива и то доста, макар и сама.Усмихвам се.Много даже.Обаче дар словото ми изчезна.Преди като се запознаех с някое ново момче веднага тръгваше разговора, а сега не мога и не мога.Просто не знам какво да му кажа.Според вас мога ли отново да си върна разговорливоста и да съм бърбораната която бях преди?
    ти да не си мойто второ аз ??? с мен беше същото никой не можеше да ми затвори устата ,защото или пеех или говорех ама се поеви едно момче и ме скапа...не с еусмихвах,не говорех ходех облечена в черно от до..(преди носех розово) ноооо дойде един прекрасен момент в който си казах че не ми пука за него и съм си същата...така че не смятам че се "учи" то си е заложено в човека

Град
    Plovdiv
    сладурче, аз също бях така.....много време от лъчезарната бърборанка бях дъждовният мълчалив облак....обаче постепенно всичко се оправи..имах една връзка- близо 4 месеца,после една айляшка,сега съм с човек,който харесвам адски много. просто всичко ще се нареди...а не си ли се замисляла че момчетата с които си се запознала....просто не са от твоята кръвна група ,както се казва :п спокойно,млади сме,всичко ще ни се нареди иска се малко време...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    За 20 лева на час на сичко ще те науча
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Blab
    Общуването помага много.
    А бръщолевенето на безмислици - още повече.:))
    Ще се оправиш!;)

Град
    Париж
    Ами аз не бях много общителна до преди някоко години.Един ден ми хрумна,че искам да познавам повече хора и че трябва да съм по-отворена и така и стана.
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

можеш-просто трябва да срещнеш подходящия
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    v nas :P
    tova ne moje da se zabravi ili da se nau4i tva ili ti idva ot vytre ili ne ti qvno si go moje6 tva prosto se otpusni i ostavi razgovora da si te4e ne si go zabravila nqmam kak da stane :P
    *LuBoVtA e ChUvStVo,KoEtO cHuVsTvAsH kOgAtO sI pOcHuVsTvAl ChUvStVo,KoEtO dO sEgA nE sI cHuVsTvAl*

Омг ! Аз не си затварях остата преди , а сега сичко започва да ми се струва тъпо и незнам ....

Цитирай Първоначално написано от Tedy_flower
    Омг ! Аз не си затварях остата преди , а сега сичко започва да ми се струва тъпо и незнам ....
    Ефект на порастването

Град
    sofia
    ако искаш мойто скромно мнение ще те посъветвам да не мислисш за това много много просто се пусни по явълната тя знае къде да те отведе .....и мога да кажа да пуснеш чуствата преди разума
    za men moga da kaja samo che sum kato div arabski kon prepuskasht v bezkrainata preria turseiki shtastieto si

Цитирай Първоначално написано от lollipopche
    tova ne moje da se zabravi ili da se nau4i tva ili ti idva ot vytre ili ne ti qvno si go moje6 tva prosto se otpusni i ostavi razgovora da si te4e ne si go zabravila nqmam kak da stane :P

+1
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    +5874
    +654334

ОМГ.. иaм абсолюютнооо същияяяя проблем...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си